De 10 bästa strömmande videoapparna (serier och filmer) för Android - The Happy Android

Videoplattformar på begäran som vi kan se strömmande serier eller filmer De blomstrar och företag som Netflix slutar inte få miljoner följare år efter år. Även om dessa typer av tjänster är idealiska att njuta av på den stora skärmen är mobilitet allt viktigare och det finns inte få on-demand innehållsföretag som lanserar sin egen app för mobiltelefoner och surfplattor.

I dagens inlägg granskar vi några av de bästa streaming videoappar för Android med vilka vi kan njuta av våra favoritserier och filmer.

De bästa on-demand underhållningsströmningsapparna för Android

Vissa av dessa appar kan vara regionalt begränsade, vilket innebär att deras tjänster kanske inte är tillgängliga i ditt land eller din region. I det här fallet, kom ihåg att du alltid kan försöka ta tillflykt till VPN-anslutningarnas bonanzas.

HBO NU

HBO: s videoapp för Android har alltid haft stigma att vara ett av de dyraste erbjudandena ($ 14,99 per månad) och det är något som sätter tillbaka många människor. Seriekatalogen och filmen är inte lika stor som Netflix, men den är hem för Game of Thrones, The Sopranos, Silicon Valley, The Wire och många andra fantastiska serier. Den första månaden är gratis.

Registrera QR-kod HBO Max: Stream HBO, TV, Movies & More Utvecklare: WarnerMedia Direct, LLC Pris: Tillkännages

Netflix

Netflix är den mest ikoniska streamingvideotjänsten idag. Mer än 86 miljoner användare prenumererar på att streamingplattformen är framgångsrik. Högkvalitativ service, otaliga serier och filmer, självskapat innehåll, en mängd olika genrer, stöd för en mängd enheter, Netflix har allt. Första månaden gratis och mellan 7,99 € - 11,99 € från den andra månaden.

Ladda ner QR-kod Netflix Utvecklare: Netflix, Inc. Pris: Gratis

Crunchyroll

Crunchyroll är en uteslutande anime-orienterad strömmande videoplattformoch har mer än 25 000 kapitel och cirka 15 000 timmar innehåll. Appen är gratis men med annonser, men om vi prenumererar ($ 6,95 per månad) kan vi bli av med dem. Den har en kostnadsfri testperiod på 14 dagar. Det bästa sättet att se anime från din mobil lagligt.

Ladda ner QR-kod Crunchyroll Utvecklare: Ellation, LLC Pris: Gratis

Hulu

Hulu är en annan av de största i detta streaminginnehåll tillsammans med Netflix. Den har en katalog särskilt fokuserad på serier och är en av de första som laddar upp nytt innehåll och kapitel. Den har en bastjänst på $ 7,99 med enstaka annonser då och då, och en annan på $ 11,99 helt utan reklam. I spansktalande länder är det inte lika populärt som Netflix, men det är utan tvekan en av de mest kända plattformarna i världen med mer än 12 miljoner abonnenter bland sina led. De första 30 dagarna av prenumerationen är gratis.

Registrera QR-kod Hulu: Streama TV-program och se de senaste filmerna Utvecklare: Hulu Pris: Tillkännages

Amazon Prime Instant Video

Amazon Prime är förmodligen en av de mest underskattade streamingapparna vi kan hitta. Priset är $ 99 per år (eller $ 10,99 per månad) och Förutom streamingvideoplattformen erbjuder det andra fördelar, till exempel 2-dagars frakt för köp vi gör på Amazon.

Det låter dig också köpa filmer från Amazon-butiken och visa dem direkt från Instant Video. Ah! Och de första 30 dagarna är gratis. Inte dåligt.

Gå till Amazon Prime Video

Sling-TV

Sling är en live- och strömmande tv-nätverk som endast finns i onlineformat. Baspaketet innehåller en poäng på TV-kanaler som FOX, AMC eller History Channel för 19,99 USD per månad, med möjlighet att lägga till fler kanaler: sport, barnprogrammering eller kanaler på spanska. Nackdelen är att alla kanaler i baspaketet är på engelska och att priset är något högt jämfört med andra typer av liknande erbjudanden.

Registrera QR-kod Sling Television Developer: Sling TV, L.L.C. Pris: Tillkännages

Rycka till

En av de bästa streaminginnehållsplattformarnai allmänhet för närvarande. Fullt fokuserad på videospel, Det har otaliga kanaler som vi kan prenumerera på och titta på videor från våra favoritspelare i en mycket intuitiv app med en riktigt robust tjänst. Gratis app med annonser.

Ladda ner QR-kod Twitch Utvecklare: Twitch Interactive, Inc. Pris: Gratis

Google Home

Google Home är inte en plattform som erbjuder streaminginnehåll som sådant. Den här appen hjälper oss att skapa våra egna media bibliotek, från vilken vi kan utforska och hantera alla appar som har stöd för Chromecast. Det synkroniseras också med andra Google Home-enheter, och bäst av allt är det 100% gratis. Perfekt för alla användare som har en Chromecast hemma.

Ladda ner QR-kod Google Home Developer: Google LLC Pris: Gratis

Google Play Filmer

Applikation varifrån vi kan köpa filmer från Google Play-butiken och spela dem lokalt från Google Play Filmer eller streaming till vilken Chromecast-kompatibel enhet som helst. Det är gratis och kommer vanligtvis också förinstallerat på Android så det är inte nödvändigt att ladda ner det.

Ladda ner QR-kod Google Play Filmer Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Youtube

Vi kan inte avsluta listan utan att prata om YouTube. En plattform i ständig utveckling som idag har flera intressanta saker: något som liknar Twitch kallas Youtube Gaming, Youtube Kids med innehåll för barn (i grund och botten är det livets YouTube men med vissa begränsningar) eller Youtube Red, en betaltjänst som för $ 9,99 tar bort alla spår av annonser från plattformen.

Ladda ner QR-kod YouTube-utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Vad tycker du om den här listan över de bästa streaming-videoapparna för Android? Vilken är din favorit?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found