Hur man skickar anonyma WhatsApp-meddelanden - The Happy Android

För ett tag sedan fanns det många applikationer och tjänster som tillät oss skicka anonyma WhatsApp-meddelanden gratis till våra kontakter eller till vilket telefonnummer som helst som är kopplat till ett WhatsApp-konto. Men med tillväxten av den gröna jätten som är WhatsApp har alla dessa tjänster fallit lite efter lite.

Idag finns det bara en tjänst som låter dig skicka foton och videor samt skicka ett anonymt meddelande via WhatsApp helt gratis, och det är vad vi ska prata om i det här inlägget. Det handlar om webben Wassame, vilket gör att vi kan skicka anonyma WhatsApp-meddelanden utan att spendera ett öre. Oavsett om det är ett text-, röst-, bild- eller videomeddelande behöver vi bara ange mottagarens nummer för att skicka meddelandet.

Varning: Dessa typer av tjänster bör endast användas i nödsituationer eller när avslöjande av vår identitet kan utgöra en risk för vår personliga säkerhet. All annan olaglig användning är helt förbjuden och i vissa länder till och med straffbar enligt lag.

Hur man skickar en anonym WhatsApp gratis med Wassame

En av fördelarna med Wassame är att det är väldigt enkelt att använda. Du behöver inte registrera dig eller lämna någon information för att kunna skicka ett anonymt WhatsApp-meddelande till någon av våra kontakter. Funktionen är som följer:

  • Vi öppnar webbplatsen med samma namn genom att göra en snabb Google-sökning.
  • Vi väljer vilken typ av meddelande vi vill skicka genom att klicka på de övre ikonerna (text, bild, video etc.).
  • Vi klickar på "Anonim".
  • Vi skriver meddelandet.
  • Viktigt: Vi måste välja destinationsland.
  • Slutligen anger vi det telefonnummer som vi vill skicka meddelandet i fråga till.
  • Slutligen måste vi utföra ett litet autentiseringstest, som inte är något annat än en enkel matematisk operation (i bilden nedan, som du kan se, ber den oss om resultatet av "3 + 3").
Varsamsidan är indelad i två sektioner: en för att skicka meddelanden och en annan där vi kan se alla meddelanden som människor skickar med den här tjänsten

När all information har fyllts i behöver du bara klicka på “Skicka”Så att vårt meddelande skickas till mottagaren utan att avslöja vår identitet (logiskt å andra sidan, eftersom vi inte har angett några tidigare personuppgifter eller registrerat oss). Hittills teorin.

När meddelandet har skickats kommer vi att se ett meddelande som anger "Meddelande skickat". Har du verkligen nått din destination?

Intryck

Wassame, som är det sista kryphålet för att skicka denna typ av privata meddelanden, blir ganska mättad och många gånger det kan hända att meddelandet inte når mottagaren. Så om du funderar på att förklara dig till din livslånga kärlek med ett privat meddelande är det nästan bättre att leta efter andra alternativ, för det kan vara så att din kärleksförklaring aldrig når sin destination. Jag har gjort ett test genom att skicka ett WhatsApp till mig själv och för att vara ärlig, även om systemet har angett att meddelandet har skickats har jag inte fått na ’de na’.

En annan begränsning av tjänsten är att Du kan bara skicka ett meddelande per mottagare och per dagoch med 5 minuters mellanrum. Eftersom försändelser görs från Wassames servrar visas dessutom alla i sidopanelen på webben.

Kan du verkligen skicka anonyma WhatsApp-meddelanden från Wassame?

Allt pekar på JA, men som jag nämnde för en stund sedan har jag inte kunnat verifiera det. Naturligtvis om vi söker på nätet den allmänna uppfattningen är att tjänsten fungerar, men som du kan se, med vissa upp- och nedgångar. En gratis och mättad tjänst som kan fungera, men med begränsad tillförlitlighet.

En annan punkt att tänka på är varför vi kan behöva skicka anonyma meddelanden, om det inte är för olagliga ändamål. Naturligtvis finns det också utrymme för skämt och skämt, vilket är vad det ska användas i värsta fall: ha det bra och det är det. Tänk på att om Wassame upptäcker sändning av hot eller risque-bilder kommer meddelandet inte att skickas.

Uppdaterad: Jag försöker fortsätta att skicka anonyma meddelanden via Wassame och jag får bara ett meddelande som säger «500 - Internt serverfel«. Det verkar som om servern är nere ... Har någon av er lyckats skicka ett meddelande nyligen via det här verktyget? Om det är sant att tjänsten inte fungerar, måste du leta efter alternativ ...

Finns det ett alternativ till Wassame?

Om vi ​​söker lite kan vi hitta en annan mycket liknande webbplats, WhatsApp hjälpare.Sändningsdynamiken är praktiskt taget densamma, men ... det fungerar bara inte, det skickar inte ens meddelandet. Och på den här sidan finns det inte mycket mer att klia på.

Om vi ​​vill skicka anonyma WhatsApp-meddelanden, skulle ett konsekvent alternativ vara att registrera sig på en SMS-mottagande webbplats sommottarmsonline.net,  freeonlinephone.org eller liknande att få ett virtuellt telefonnummer.

Sedan när du försöker skapa ett nytt WhatsApp-konto, vi väljer SMS-verifiering och vi introducerar några av de virtuella siffrorna som vi just har fått på detta sätt. Således kommer det nya WhatsApp-kontot att associeras med det virtuella numret.

Några av dessa tjänster tillåter oss att läsa alla meddelanden som kommer fram till vissa virtuella nummer utan att behöva registrera eller registrera, så det kan vara den perfekta lösningen att ha ett telefonnummer som inte är associerat med vårt vanliga telefonnummer.

Hur som helst, det är fortfarande en något smutsig metodEftersom dessa virtuella nummer inte kontrolleras av oss kan de bli offentligt tillgängliga och det är helt klart fråga om integritet. Vad tror du?

Ett annat alternativ: Använd Google Voice för att få ett gratis telefonnummer och associera det med WhatsApp

I slutändan är det vi letar efter ett nummer som inte är vårt vanliga nummer för att skicka dessa meddelanden via WhatsApp. I det här fallet kan vi också använda Google röst, en tjänst som gör att vi kan uppnå ett 100% gratis telefonnummer.

Med det här extra telefonnumret kan vi ringa, men också chatta och skicka meddelanden. En annan fördel är att det är ett multiplatformsverktyg, vilket innebär att vi kan använda det både på Android / iOS och från en stationär PC.

Den enda nackdelen med denna Google-tjänst är att den inte är tillgänglig över hela världen. I Spanien, till exempel, är dess användning inte aktiverad. Vi kan alltid använd en VPN för att ta oss fram, men här skulle vi redan göra ett dubbel korkskruvhopp, och där skulle det vara nödvändigt att bedöma om det är värt ansträngningen.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found