Hur man aktiverar undertexter i KODI + bästa tillägg på spanska

Vid tidigare tillfällen har vi sett hur det i KODI också finns lösningar för att titta på serier och filmer gratis lagligt. Under den här tiden - och du har rätt - sa du till mig att det dåliga med dessa tillägg är att innehållet mestadels är på engelska. Idag ska vi försöka lösa detta problem genom att titta på det hur man lägger till undertexter i KODI, samt en liten lista över tillägg som du kan ladda ner för tillfället och utan att lämna uppspelningen, alla undertexter som vi kan behöva.

Obs! Alla tillägg som vi ska använda i den här handledningen är helt legitima och tillgängliga via det officiella KODI-förvaret. Om du har några frågor om hur du installerar ett tillägg och behöver ytterligare information, gå till följande POST.

Hur man lägger till undertexter i KODI

Vår typiska mediaspelare erbjuder två olika sätt att lägga till undertexter. Å ena sidan tillåter det oss att göra det manuellt och lokalt genom att lägga till en fil med tillägget “.SRT”, även om det också ger oss möjligheten att ladda ner dem online genom vissa tillägg som skapats för detta ändamål.

Lokalt (.SRT-fil)

Om vi ​​redan har filen som innehåller undertexterna och allt vi behöver är att de ska visas i videon som spelas måste vi följa dessa steg.

 • Vi öppnar KODI och spelar upp videon som vi vill texta.
 • I uppspelningsfältet, klicka på undertextsmenyn (pratbubbla-ikonen) i nedre högra marginalen.

 • Därefter ser vi till att fliken "Aktivera undertexter”Är aktiverat.
 • Klicka på "Sök undertexter”Och vi navigerar till sökvägen där .SRT-filen med motsvarande texter finns. Vi väljer filen och vi ger knappen "OK".

Videon börjar automatiskt visa undertexterna vi just ställt in. Om vi ​​ser det ljud och texter är osynkroniserade vi kan justera dem genom att gå tillbaka till undertextsmenyn och klicka på "Textfördröjning”.

Söker efter undertexter på Internet

Om vi ​​inte har undertexterna till hands kan vi också ladda ner dem direkt utan att ens lämna KODI. Men först måste vi installera ett undertextplugin eller tillägg.

 • Vi öppnar KODI och från huvudmenyn väljer vi "Tillägg”.
 • Klicka på "i nästa menyLadda ner”För att komma åt det officiella KODI-tilläggsförvaret. Vi går till kategorin "Texta”.

 • Här hittar vi alla undertexttillägg som KODI har. Vi kommer att se att det finns flera källor till hands: vissa erbjuder bara serier, andra filmer och serier, på olika språk etc. I den meningen är det tillrådligt att installera mer än ett tillägg för att ha flera alternativ tillgängliga (i slutet av inlägget berättar jag vilka jag brukar använda).
 • När vi har installerat tilläggen börjar vi spela upp videon och i navigeringsmenyn klickar vi på undertextsikonen. Vi väljer "Ladda ner undertexter”.

 • I det här nya fönstret klickar vi på de olika tillägg som vi just har installerat så att de kan söka i undertextekatalogen. Vi väljer den som intresserar oss och klickar på "Okej”.

Kom ihåg att om ljudet och texten inte synkroniseras kan vi justera dem från undertextsmenyn i avsnittet "Undertextfördröjning”.

Ett tips innan du börjar ladda ner undertexter

En viktig detalj som måste nämnas är att vi måste ange i KODI-inställningarna de språk vi vill använda i undertexterna.

För att göra detta klickar du på konfigurationsknappen (kugghjulsikonen) i huvudmenyn i KODI och bläddrar till "Spelare -> Språk”. I avsnitt "Ladda ner tjänster"Klicka på"Språk att ladda ner undertexter till”Och vi väljer spanska, engelska eller andra språk som intresserar oss.

De bästa undertexttilläggen för KODI

Slutligen kommer vi att publicera en kort recension av de mest framstående undertexttilläggen för spansktalande användare. Personligen är jag en av dem som föredrar att läsa undertexterna på engelska om filmen är på det språket, så jag kommer också att lämna några undertexter som innehåller andra språk förutom spanska.

 • Öppnar undertexter
 • Subscen
 • Subdivx
 • DivXplanet
 • BSPlayer
 • Argenteam
 • Addic7ed

Opensubtitles är en av de bästa undergrupperna, men det är nödvändigt att skapa ett specifikt konto och logga in för att kunna ladda ner undertexterna. I förrådet för "Subdivx" hittar vi undertexter på filmer på spanska och i "BSPlayer" undertexter på filmer på engelska.

När det gäller serier är "BSPlayer" också en bra källa för angelsaxiskt innehåll, liksom "Addic7ed". För att se undertexter i serier på spanska är ett av de bästa alternativen Opensubtitles, liksom Argenteam.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found