Topp 10 Marvel-spel för Android - The Happy Android

Nu när det stora eposet med klimaxet av Avengers: Endgameoch väntar på att vi ska få veta mer om vad som väntar oss i den spännande Fas 4 i Marvel Studios delade universum. Vad tycker du om vi tar en titt på det bästa som Ideas House har lämnat oss i vad vi ska mobilvideo spel hänvisar du till?

Därefter fokuserar vi vårt förstoringsglas på Topp 10 Marvel Superhero Games som har gått på Android Play Store. Uppmärksamhet, för det finns vissa som, bara på grund av grafiken och det spel de har, har visat att de förtjänar att vara bland de bästa av vad som är spelen för mobila enheter idag.

De 10 bästa Marvel-superhjältspelen för Android

Det första vi måste säga är att det finns många Android-spel med Marvel-karaktärer. De flesta av dem kommer från "Avengers" -franchisen, men inkluderar även andra stjärntecken från utgivaren som X-Men, Spider-Man eller Fantastic 4.

Marvel: Battle of Superheroes

Även känd som "Contest of Champions", detta är ett av de mest populära Marvel-spelen för Android, med mer än 50 miljoner nedladdningar. Den har otrolig grafik för ett mobilspel, har utmärkt spel och uppdateras efter historien om MCU.

Vi står inför en beroendeframkallande kamptitel, med många karaktärer som Wolverine, Captain America, Fantastic 4, Spider-Gwen, Hulk, Magneto eller Iron Man, bland en nästan oändlig roll.

Ladda ner QR-kod Marvel Battle of Superheroes Utvecklare: Kabam Games, Inc. Pris: Gratis

Marvel Future Fight

En annan magnifik titel för Android med mer än 50 miljoner nedladdningar och ett mycket högt betyg på 4,6 stjärnor. Här presenterar utvecklaren NetMarble oss ett action-RPG-spel med mer än 180 mytiska karaktärer, mellan hjältar och skurkar: Guardians of the Galaxy, Inhumans, X-Men, Spider-Man, Defenders och många fler.

Vid detta tillfälle är det ett lättare spel än "Battle of Superheroes" och med större rörelsefrihet och möjliga strategier. Det har också ett långlivat historieläge som kommer att glädja fans.

Ladda ner QR-kod MARVEL Future Fight Utvecklare: Netmarble Pris: Gratis

Relaterat: De 10 bästa actionspel för Android

Spider-man obegränsad

Gameloft har gjort sig ett namn inom Marvel-franchisen med sina Spider-Man-spel (Spider-Man Unlimited, Amazing Spider-Man I och II). I detta fall vi byter kön för att komma in i en oändlig löpare manual, med något tecknad design - mycket i linje med animationsserien - och djävulsspel som förbättras när vi går igenom de olika nivåerna.

Titeln stängdes i mars 2019, troligen på grund av att utvecklarens rättigheter upphörde. Du kan dock fortfarande ladda ner installations-APK från webbplatser som APK Mirror.

Ladda ner Spider-Man Unlimited APK

Marvel Puzzle Quest

Marvel Puzzle Quest är ett spel att ansluta brickor med ett visst RPG-format. Med ett argument som påminner oss om Dark Avengers från serierna måste vi hindra Norman Osborn (Green Goblin) från att ha sin väg efter att ha tagit kontroll över S.H.I.E.L.D och efter att ha ersatt den med den felaktiga H.A.M.M.E.R.

Mekaniken är densamma som i andra Puzzle Quest-spel (Adventure Time, Magic: The Gathering) där vi måste samla in samma brickor för att bekämpa skador. En mycket rolig titel som hakar fast från början, med många användare som vi kan låsa upp, uppdrag, dagliga utmaningar och online-läge.

Ladda ner QR-kod MARVEL Puzzle Quest: Delta i Match 3 Fight! Utvecklare: D3 Go! Pris: Gratis

Insatsgrupp

Ett spel som påminner mycket om en annan bra titel som den är Star wars galax av hjältar. Vår uppgift är i grunden att rekrytera en grupp superhjältar och skurkar för att slåss mot skurkarna i ett stridsformat som innehåller vissa RPG-element. Grafiken å andra sidan är inte heller dålig.

Strike Force följer samma freemium-format som andra titlar i genren, dessa är ganska oregelbundna. Ibland är de ganska glömska och andra gånger är de riktigt bra. I alla fall, om vi gillar Marvel-mobilspel, är detta en titel som vi alla bör prova minst en gång, eftersom det verkligen har intressanta detaljer.

Ladda ner QR-kod Marvel Strike Force Utvecklare: Scopely Price: Gratis

Förunderliga stridslinjer

Battle Lines är ett atypiskt kortspeleftersom det inte ser ut som de vanliga klonerna av Magic: The Gathering eller Hjärtsten. Här måste vi placera våra kort i 3 × 4 rutor på ett visst sätt, så att vi kan aktivera vissa effekter och kombinationer för att besegra vår motståndare.

Har över 300 samlarkort (några från senaste filmer som Avengers: Endgame) med vilka vi kan bilda vårt däck, som inkluderar karaktärer som Thanos, Iron Man, Captain Marvel, Guardians of the Galaxy, Thor, Hulk och många andra. En annan titel där strategin lyser med sitt eget ljus.

Registrera QR-kod MARVEL Battle Lines Utvecklare: NEXON Company Pris: Tillkännages

LEGO Marvel Super Heroes

En översättning till mobiler och surfplattor som är mer än värda de klassiska LEGO-spelen för videokonsoler. En åtgärdstitel uppifrån och ner med många bitar att gå med och förstöra riktigt roligt, med mycket humor och de lagotiserade "dockorna" av Wolverine, Hulk, Spider-Man och så många andra, som är så förtjusande.

Till skillnad från de flesta Marvel-spel för Android som följer ett freemium-format måste du här gå till kassan för att kunna spela - just nu kostar det 4,99 € -. Annars, a bråkman laddad med kinematik som, som redan nämnts i själva spelkortet, upptar 2,2 GB utrymme. Se till att du har gratis lagringsutrymme innan du installerar det!

Ladda ner QR-kod LEGO® Marvel ™ Super Heroes Utvecklare: Warner Bros.International Enterprises Pris: 5,49 €

Relaterat: Topp 10 gratis Android-spel

Avengers akademi

Ett annat av de mest framstående Marvel-spelen för Android de senaste åren har varit denna Avengers Academy. Det är en titel på genren "stadsbyggnad" där vi måste bygga vår egen avengersakademi och fylla den med superhjältar. En av dess mest framstående egenskaper är att alla karaktärer presenteras i deras tonåriga gymnasieversion.

Tyvärr är detta ett annat spel som stängde sina dörrar i början av 2019, så vi ser det inte i Google Play Butik. Ändå kan vi fortfarande ladda ner det från APK Mirror-arkivet.

Ladda ner Avengers Academy APK

Marvel Pinball

Fläktar till flipperspel och Stan Lee-serierna har tur. Okej, det här är en annan betald titel, men åtminstone har den en anmärkningsvärd kvalitet. Du kan se att Zen Studios har gjort allt för att uppnå dynamiska och attraktiva bord för att hålla användaren limmad på sin mobila skärm hela tiden.

När det gäller innehåll, ja, det blir lite kort, eftersom de med det första köpet bara ger oss ett bord och måste betala extra för varje ny tabell som vi vill låsa upp. Rekommenderas endast för fläktar.

Ladda ner QR-kod Marvel Pinball Utvecklare: Zen Studios Pris: 1,09 €

Marvel Avengers allians

Marvel: Avengers Alliance är ett online strategispel som debuterade som en Adobe Flash-app för Facebook 2012. Med tanke på dess popularitet slutade det med att ta ett steg till Android och iOS och vann några priser längs vägen och stängdes av Disney i september 2016.

I Marvel: Avengers Alliance sätter vi oss i skorna av en ung agent från SHIELD, som tillsammans med Nick Fury och Maria Hill måste besegra många skurkar samtidigt som de rekryterar flera superhjältar som lägger till dem i den spelbara listan med karaktärer. För alla intresserade är installationspaketet fortfarande tillgängligt i APK-format via APK Mirror.

Ladda ner APK av Marvel: Avengers Alliance

Vad tror du? Vilket är ditt favorit Marvel-spel för Android?

Du kanske är intresserad: De 10 bästa Dragon Ball-spelen för Android

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found