Hur man tittar på Hamilton online (lagligt, naturligtvis) - The Happy Android

Om det finns någon show som smygande har blivit populär och blivit en av de största träffarna de senaste åren, måste det verkligen vara den. Hamilton av Lin-Manuel Miranda när vi har informationen. Ett musikteaterverk som utmärker sig för sina iögonfallande kompositioner, halvvägs mellan hip-hop och R&B, där de personliga och politiska upplevelserna från Alexander Hamilton, grundare och USA: s finansminister, berättas. Serien består av Lin-Manuel själv och har varit katapult till global framgång sedan dess premiär på Broadway 2015.

Även om Hamilton är en musikal som i flera år bara har avnjutits live på teatrar, har dess enorma popularitet gjort att showen äntligen har anlänt också. till strömmande plattformar.

Hur man tittar på Hamilton online i Spanien, USA och andra länder

Är just nu Disney + plattformen som har Hamiltons direktuppspelningsrättigheter online. I några veckor har plattformen slutat erbjuda den kostnadsfria provperioden på 7 dagar, så vi måste betala de nästan 7 euro (eller dollar, om vi kommer från USA) som en månads prenumeration kostar för att kunna njuta av den framgångsrika musikalen.

Med tanke på vad en teaterbiljett kostar är det fortfarande ett mycket överkomligt pris, med tillägget att vi för övrigt också kan njuta av hela Disney + -katalogen med dess Star Wars-, Marvel-, Pixar-filmer och andra produktioner från Mickey Mouse-företaget .

Så nej: det finns inget sätt att titta på Hamilton gratis och lagligt just nu. Även om det är positivt har vi, efter att ha registrerat oss på plattformen för att förbereda detta inlägg, kunnat verifiera att produktens kvalitet är mycket försiktig. Å ena sidan streaming erbjuds i 4K Ultra HD-kvalitet, med en mycket noggrann produktion, inspelad live i New York i juni 2016, med en längd på 2 timmar och 40 minuter. Eftersom det är en levande musikal, sänds verket i sin ursprungliga version, även om det idag fortfarande bara har engelska undertexter. Vi hoppas att Disney + kommer att lösa det genom att lägga till motsvarande undertexter på spanska, för de som gillar oss vill njuta av det helt från andra spansktalande länder.

Hamilton på webben: annat intressant innehåll

Framgången med Hamilton har överraskat mer än en, även om vi redan under 2017 kunde se hur hela säsongen 9 av Larry Davids serie -Curb your Enthusiasm- Lin-Manuel själv var en återkommande karaktär och spelade själv medan han försökte utföra musikal "Fatwa." Om vi ​​redan har sett Hamilton utan tvekan är det några avsnitt som vi inte bör tappa ur sikte, inte bara på grund av hänvisningarna till Hamilton utan på grund av den stora humor som vart och ett av kapitlen i denna serie utstrålar. Dessutom, till skillnad från Disney + HBO, erbjuder vi fortfarande en gratis testperiod på två veckor så att vi kan se hela säsongen på en gång utan att skjuta ut ett öre.

På andra plattformar som YouTube hittar vi också intressant innehåll, som Hamilton Soundtrack som har blivit så populärt bland allmänheten - ett soundtrack som förresten också finns på Spotify - och andra intressanta videor gjorda av fans av musikalen. Hamilton-boken finns också på Amazon, samt CD Hamilton (Original Broadway Cast Recording) och notbladet med originalkompositionerna av Lin-Manuel Miranda.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found