W95 i granskning, en prisvärd TV Box med Android 7.1 och 2 GB RAM

Varje gång vi pratar om TV-lådor är det frestande att analysera endast de mest premium eller de med de bästa funktionerna. Men det är inte bara high-end som människan lever, och när det gäller TV-lådor är det något som särskilt accentueras.

Ett bra exempel är W95 TV-låda, en ”smart box” med Android för TV, i full basområde, som kan bli den perfekta TV-boxen för dem som går in i världen av denna typ av enheter för första gången och inte vill lämna bra pengar till vägen.

W95 TV Box i analys, den perfekta enheten för att ge en “Smart” touch till vår TV Box på det mest prisvärda sättet

I dagens granskning tittar vi på W95 Smart TV Box, en enhet som vi idag kan ta hem för bara 25 € och som har följande egenskaper.

Design och presentation

Inom området smarta TV-lådor är det ganska vanligt att hitta olyckliga mönster. Det kan vara min grej, men jag stöter sällan på någon som säger ”Wow! Vilken cool look! ”.

W95 är inte att den har en spektakulär design, men den har lyckats behålla förutsättningen för "det goda om det är nykter, dubbelt så bra". Vi har en elegant design, utan att distrahera dekorationer när du placerar den bredvid TV: n i vardagsrummet. Innehållet men raffinerad design som mer än en säkert kommer att uppskatta.

TV-boxen innehåller också en fjärrkontroll. Viktigt faktum, eftersom inte alla enheter av denna typ har det som standard, och i många fall innebär det ett extra utlägg på cirka 10 euro.

Detta är en faktor som vi alltid måste ta hänsyn till när vi köper en TV-låda, eftersom det inte finns få tillverkare som använder det här lilla tricket för att artificiellt deflatera enhetens pris.

Tekniska specifikationer

Beträffande tabellen över tekniska detaljer för W95 TV Box hittar vi följande egenskaper:

 • Amlogic S905W fyrkärnig 64-bitars CPU.
 • 2 GB DDR3 RAM.
 • 16 GB intern lagring som kan utökas med kort.
 • Android 7.1.
 • Avkodning med HEVC H.265 och VP9.
 • HDR10-teknik.
 • WiFi IEEE.802.11 b / g / n.
 • 10 / 100M RJ45 Ethernet.
 • HDMI 2.0-port
 • 2 USB-portar.
 • Mått 11,0 * 11,0 * 1,7 cm.
 • Vikt 105gr.

Vad kan jag göra med en W95 TV Box?

För praktiska ändamål är detta en low-end TV Box men den gör sitt jobb perfekt. Även om vi kan installera appar - för något använder Android 7.1- där det ser bäst ut är i sin aspekt som ett multimediecenter.

Förutom att kunna ansluta externa enheter, penna enheter och andra för att titta på serier, filmer eller lyssna på musik som vi har lagrat, måste vi komma ihåg att vi också kan ansluta till internet.

Det betyder att vi kan använda saker som KODI och strömmande videoplattformar som Netflix, Amazon Video, HBO eller detsamma Youtube.

Amlogic SoC som den använder är inte det bästa i världen, men de 2 GB RAM hjälper mycket att göra användarupplevelsen tillfredsställande och rankas långt över andra liknande TV-lådor, men med en enda GB RAM - som fortfarande finns, och många. Dessutom är det faktum att den senaste versionen av Android hittills är en poäng i favör.

Pris och tillgänglighet

W95 TV Box är för närvarande prissatt till25,19 €, cirka 29,99 dollar att byta. Ett flash-erbjudande som kommer att finnas tillgängligt fram till slutet av oktober på TomTop.

Kort sagt, en TV Box med ett bra valuta för pengarna, perfekt för att ge vår TV en smart touch till ett överkomligt pris.

TomTop | Köp W95 TV Box 16GB

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found