Hur man simulerar falska samtal på Android / iOS - The Happy Android

Det har hänt oss alla någon gång. Vi är i ett oändligt möte som vi desperat vill springa ifrån, eller på ett datum som inte är vad vi förväntade oss, till och med tillbringa eftermiddagen med vänner och vi kan inte hitta ett sätt att säga att vi vill lämna eftersom vi blir uttråkade och vi kommer att börja klättra uppför väggarna från ett ögonblick till ett annat. Om du är som jag och du inte kan uppfinna en trovärdig och anständig ursäkt behöver du en av dessa appar för din smartphone: Falskt samtal, Prank call eller Falskt samtal. Funktionerna för dessa appar (tillgängliga både för ios Vad Android) Det är simulera ett falskt samtal till din telefonoch därmed hitta den perfekta ursäkten för att rättfärdiga vår närvaro någon annanstans och lämna artigt. Precis vad vi behöver.

Simulera falska samtal med falska samtal

Falskt samtal är en gratis app för Android (på iOS kan du ladda ner Fake-A-Call gratis , också gratis) det låter dig simulera samtal till din enhet genom enkel förprogrammering. Det bör klargöras från början att dessa samtal de är inte riktiga, så vi kommer inte att få någon avgift på vårt telefonsaldo, på den sidan kan vi vara säker.

Du kan ladda ner Falskt samtal Y Fake-A-Call gratis genom följande länkar:

Ladda ner QR-kod Fake Call Developer: Alpha App Team Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Fake-A-Call Free Developer: Excelltech Inc. Pris: Gratis +

För att simulera samtalet, öppna bara applikationen och välj dess parametrar: Namnet på den person som ringer till oss, deras telefonnummer, ringsignalen och till och med gränssnittet för samtalet, för att göra det så realistiskt som möjligt. Sedan måste vi klicka på "Ha kvar”Och välj när vi vill ta emot samtalet.

När samtalet är programmerat är allt du behöver göra att vänta. Vid rätt tidpunkt kommer vi att se att vår telefon ringer med ifrågavarande "fångstsamtal" och därifrån kan vi ta samtalet eller lägga på telefonen. Om vi ​​tar samtalet kommer vi inte att höra någon i andra änden, eftersom det uppenbarligen är ett falskt samtal och vi gör ingen förbindelse med någon part. Å andra sidan, om vi lägger på samtalet, kommer det att visas som ett missat samtal genom en falsk anmälan på vår telefon.

Ursäkta mig, jag har ett mycket brådskande samtal för att närvara ...

Minimikrav för att installera Fake Call

Både detta och resten av appar och program för att simulera samtal kräver inte stora tekniska skärmar., så ingenting att vi har en Android 4.2 eller högre (ibland behöver de inte ens det) kan vi installera dessa appar utan problem. När det gäller programmets vikt, denna samtalsimulator når knappt 7 MB.

Andra program för att simulera falska samtal

Förutom Fake Call eller Fake-A-Call Free finns det otaliga klonapplikationer som utför samma falska samtalsfunktion. Många av dem överstiger miljontals nedladdningar, så det finns inte en som sticker ut för mycket över resten.

Här är några fler appar för att simulera samtal från Android-enheter:

Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning Ladda ner QR-kod Fake Call Prank Utvecklare: AppX Apps Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Fake Call Developer: Fortune Techlab Pris: Gratis

Falska kräver skämt

En annan ganska populär gren inom falska samtalsappar är de som är dedikerade till spela telefon pranks. Dessa applikationer är i grunden avsedda att ringa förinspelade samtal till en av våra vänner för att pranka dem och sedan spelas de vanligtvis in så att vi kan få ett gott skratt.

Om du vill muntra upp med telefonskämt kan du prova appar som Juasapp, Prank Dial eller Joker-app.

Ladda ner QR-kod JuasApp - Phone Jokes Utvecklare: FunnyApps LLC Pris: Gratis Ladda ner QR-kod PranksterApp Phone Pranks Utvecklare: Digitalists Interactive Agency Ltd Pris: Gratis Ladda ner QR-kod PrankDial - Phone Jokes Utvecklare: KickBack, Inc Pris: Gratis

Sammanfattningsvis

Oavsett om du vill spela ett skämt på dina vänner eller om du letar efter en app för att simulera samtal och bli av med en flyga, så erbjuder både Android och iOS ett brett utbud av möjligheter att välja mellan. Vilken föredrar du?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found