De 10 bästa smartklockorna för Android i 2019 - The Happy Android

Efter flera år då marknaden för smartklockor har ökat lite efter lite, är vi vid en punkt där utbudet och utbudet av enheter börjar bli riktigt intressant. Varumärken som Samsung eller Garmin har blivit ett riktmärke, men det finns också andra tillverkare som Mobvoi som tar sig igenom ansträngningar och mycket konkurrenskraftiga produkter.

Funderar du på att köpa en smartwatch och vet inte ens var du ska börja leta? Personligen är jag en av dem som tror att om allt vi vill är en klocka som mäter våra pulser, steg och andra, det är bäst att välja ett sportarmband typ Mi Band 4. De är mellan 5 och 10 gånger billigare!

De 10 bästa smartklockorna som är kompatibla med Android som vi kan köpa idag

Nu, för dem som letar efter en smart klocka som förutom att spela in vår fysiska aktivitet låter oss lyssna på musik, svara på Telegram-meddelanden eller e-postmeddelanden, ringa videosamtal, ta anteckningar eller spela in ljud (för att veta mer, missa inte detta annat inlägg med de 10 bästa apparna för Android-smartklockor), det här är några av de mest kraftfulla alternativen som vi kan hitta hela 2019.

Samsung Galaxy Watch Aktiv

Just nuets bästa smartwatch, med tillstånd från den dyra Apple Watch Series 5. Galaxy Watch Active erbjuder den mest omfattande bärbara upplevelsen vi kan hitta. Det är inte nödvändigt att vi har en Samsung-mobil för att kunna använda den, och den har alla typer av funktioner: från göra betalningar via Samsung Pay utan att behöva bära telefonen med dig, svara på WhatsApp-meddelanden, lyssna på musik med ett Bluetooth-headset eller ringa (för detta behöver vi bära telefonen i fickan och ett headset med en mikrofon).

Vi kan också använda klockan för simning (den stöder 5 ATM-tryck under vatten), den har en enkel men elegant design och en 40 mm Amoled Gorilla AOD-glasskärm i fullfärg som ser riktigt bra ut. Operativsystemet är Tizen 4.0, har en Exynos 9110-processor och är kompatibel med både Android och iOS. Dessutom har den ett par applikationer på Google Play (Samsung Health och Galaxy Wearable) med vilka vi kan hålla koll på hälsan och hantera de applikationer och uppdateringar som vi installerar på klockan.

Bland dess svaga punkter är batteriets livslängd (runt en dag med autonomi), som inte är lika kraftfull som i andra liknande klockor, vilket kan vara ett hinder för de mest aktiva idrottarna. I vilket fall som helst en av de mest kompletta smartklockorna på marknaden.

Ungefärligt pris *: € 184,99 (se in Amazon)

TicWatch E2

Mobvois TicWatch E2 är förmodligen det bästa smartklockan i valuta för pengarna som vi kan hitta just nu. Priset är cirka 160 euro, och med det tar vi en Wear OS-enhet med många applikationer att installera, vattenmotstånd (5 ATM), integrerad GPS, 1,39 ”AMOLED-skärm och alla träningsapplikationer som vi kan förvänta oss i en sådan tillbehör.

Det har emellertid också några brister, till exempel en design som inte är särskilt slående (här skulle smakerna hos var och en komma in) och frånvaron av NFC för att göra betalningar med klockan. Om dessa aspekter inte berör oss för mycket är det utan tvekan den bästa smartklockan vi kan ta hem. Dessutom har den ett batteri som erbjuder en räckvidd på upp till 2 dagar.

Ungefärligt pris *: 159,99 € (se in Amazon)

Skagen FALSTER 2

Denna Skagen Falster 2 är förmodligen den mest eleganta smartwatchen Vad kan vi hitta. Den har en väldigt ståtlig unisexdesign med utbytbara remmar av alla typer av ytbehandlingar (metall, läder etc.).

När det gäller funktionalitet har den allt vi kan förvänta oss av en premiumenhet av denna kaliber: Wear OS-operativsystem, vattenmotstånd (3 ATM), pulsspårning, olika anpassningsbara ansikten, GPS, musikkontroll och NFC för betalningar. Med Google Betala bland annat.

Ungefärligt pris *: 259,49 € (se in Amazon)

Huawei Watch GT

Denna enhet skiljer sig ganska mycket från resten av klockorna som vi kan se i den här listan. Huawei Watch GT är halvvägs mellan ett smartur och ett aktivitetsarmband. Å ena sidan har den en fantastisk högupplöst skärm som gör att den ser ut som en klocka. Men å andra sidan tillåter det inte installation av tredjepartsapplikationer.

På detta sätt står vi inför en gadget som främst syftar till att hålla reda på övningarna och den sport vi gör. Den har en pulsmätare och GPS, och bäst av allt: dess batteri erbjuder helt enkelt otrolig autonomi på upp till 30 dagar.

Ungefärligt pris *: 143,82 € (se in Amazon)

Garmin Vivoactive 3

Om vi ​​letar efter en smartklocka som hjälper oss att göra sport men som vi också kan använda dagligen kan Garmin Vivoactive 3 vara ett bra val. Den har en "mer street" -estetik, med en metallisk kant, en vikt på 43 gram, en AMOLED-skärm och Gorilla Glass 3-glas.

Programvaran har en pulsmätare och mer än 15 fitnessappar (yoga, konditionsträning, styrketräning, löpning) för att spåra sport, inklusive simning. Den inkluderar också betalningsplattformen Garmin Pay, kompatibel med Visa och Mastercard, som vi kan använda för att betala på vissa anläggningar.

Ungefärligt pris *: 201,99 € (se in Amazon)

Medvetet Smartwatch

En billig men kvalitetssmart klocka. Denna Willful smartwatch har en design som mycket liknar Apple Watch, med den typiska fyrkantiga skärmen så karakteristisk. Även om ja, priset är cirka 50 euro.

Den har IP68-skydd (regn, dusch och simning upp till 3 meter under vattnet), stegräknare, kalorimätare, sömnmonitor och andra grundläggande funktioner, samt meddelanden via vibrationer eller ljud (samtal, SMS, applikationer). Ett bra alternativ som en gåva eller att prova den här typen av enheter för första gången utan att lämna oss en liten betesmark längs vägen.

Ungefärligt pris *: 55,99 € (se in Amazon)

Fossil Sport

Det bästa smartklockan som kommer ut ur de fossila fabrikerna idag. Varumärket har funnits på marknaden i några år nu, denna Fossil Sport är den största exponenten av tillverkarens fjärde generation smarta klockor. Vi står inför en klocka som använder Googles Wear OS-system, vilket innebär att vi har ett brett utbud av appar och urtavlor (i den meningen är det mycket bättre än Samsung-klockor).

Denna premium smartklocka erbjuder GPS, en lätt och attraktiv design, tillsammans med till ett Snapdragon Wear 3100-chip vilket avsevärt förbättrar prestanda jämfört med äldre klockor. Batteriet är inte heller dåligt och erbjuder en räckvidd på cirka 2 dagar.

Ungefärligt pris *: 174,30 € (se in Amazon)

Emporio Armani ART5009

Utan tvekan kan vi missa lite av en budget, men det kan inte förnekas att den här Armani-smartklockan har sin. Använder en jonpläterad pekskärm av mässing, med urtavla i brons och graverad svart läderrem, vilket ger det ett snyggt premiumutseende.

När det gäller funktionalitet saknar det nästan ingenting: Snapdragon Wear 2100-processor, Wear OS-system för att installera alla typer av appar, aktivitetsspårning, musik och kompatibilitet med Android- och iOS-telefoner. Batteriet har en genomsnittlig livslängd på mellan en och två dagar.

Ungefärligt pris *: 306,69 € (se in Amazon)

TicWatch Pro

Den här speciella smartklockan har två skärmar, på varandra. Högst upp finns en LCD-skärm där vi kan se tiden, hjärtfrekvensen och andra data när batteriet är lågt. Nedan hittar vi dock en OLED-panel i fullfärg där den verkliga smulan är, eftersom det är här vi kommer att kunna dra nytta av alla fördelarna med Wear OS och dess applikationer. Dessutom monterar den ett Snapdragon Wear 2100-chip, har NFC för betalningar, GPS och Bluetooth för hörlurar.

I praktiken betyder det att vi har en smartklocka komplett med batteri under ett par dagar, och därifrån, när batteriet är lågt, blir enheten en lågeffektklocka som kan hålla i upp till 30 dagar. Original och mångsidigt.

Ungefärligt pris *: 244,99 € (se in Amazon)

Amazfit Bip

Xiaomi-enheten är ett av de mest rekommenderade alternativen om vi letar efter en billig klocka under 100 euro som erbjuder viss säkerhet. Denna Amazfit Bip har de typiska funktionerna för aktivitet och aviseringar, men ingenting som har att göra med Wear OS (vilket för oss närmare ett aktivitetsarmband än en kraftfull smartwatch med sin musik, sina appar och andra).

Ändå är det ett utmärkt verktyg för att övervaka aktivitet, det inkluderar en pulsmätare, motståndskraft mot vatten och damm (IP68), 4 sportlägen och fler funktioner via Mi Fit-applikationen. Perfekt för amatöridrottare eller personer som vill kontrollera sin hälsa lite med en enkel men lätt att se klocka.

Ungefärligt pris *: € 72,99 (se in Amazon)

Obs: Det ungefärliga priset är det pris som är tillgängligt när detta inlägg skrivs i motsvarande onlinebutiker, som i detta fall, Amazon.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found