Topp 10 radioappar för Android - The Happy Android

Radio verkar vara ett nästan arkaiskt medium idag. Ny teknik, och i det här fallet Android, erbjuder oss dock en upplevelse som går utöver den enkla radiostationen. Ha radioprogram på begäran, stationer från alla hörn av planeten Y temapodsändningar om vad vår favorithobby är.

I dagens inlägg granskar vi topp 10 radioappar för Android.

De 10 bästa radioapparna för Android

Det finns tusen och ett sätt att lyssna på vår favoritmusik på din mobil eller surfplatta. Att strömma musik från plattformar som Spotify och liknande är bra, men ibland känner du inte att du letar efter spellistor och väljer låtar varannan var tredje.

Både för dessa fall och för de som nämns i inlägget har vi en bra handfull radioappar för Android. Och kom ihåg: många terminaler inkluderar fortfarande standard Internet FM-radioapp installerad. Grundläggande men funktionell som få andra. Tappa inte ur sikte!

FM-radio - gratis stationer

Radio FM är en av de mest populära radioapparna för mobiler. Det låter oss lyssna på tusentals stationer som sänder live: mer än 30 000 stationer från 190 länder, för att vara mer specifika.

Vi kan lyssna på våra lokala radioapparater, spara favoriter, programmera automatiskt till och från samt bläddra bland stationer efter genre (pop, rock, jazz, country, topp 40, nyheter osv.).

Ladda ner QR-kod Radio FM - gratis stationer Utvecklare: RadioFM Pris: Gratis

Mer än 10 miljoner användare och en hög poäng på 4,3 på Google Play stöder denna intressanta gratis radioapp för Android.

Radio.es

Radio.es är en radioapplikation för Android som har uppnått anmärkningsvärd framgång på senare tid. Mer än 30 000 stationer, med lokala radioapparater och från olika länder, rekommendationer för redaktörer, kategorisökningar, timer och Google Cast-stöd

En app med en attraktiv design och mycket potential. Mer än 10 miljoner nedladdningar på Android och ett anmärkningsvärt 4,2 stjärnor på Google Play intygar detta.

Ladda ner Radio.es på Google Play Butik.

TuneIn Radio

Vi har redan pratat om TuneIn Radio i vår speciella topp de bästa apparna för att lyssna på musik i streaming. En av de mest kompletta applikationerna idag, med lokala och internationella stationer, nyhetskanaler, podcaster, sportstationer och tusentals musikgenrer.

En online-radio med mer än 100 miljoner nedladdningar, som i sin betalda version erbjuder andra mycket uppskattade extrafunktioner, såsom möjligheten att göra inspelningar. TuneIn, ett väsentligt.

Ladda ner QR-kod TuneIn Radio: Sport, nyheter, musik, podcasts Utvecklare: TuneIn Inc Pris: Gratis

Accuradio

Accuradio är en mycket unik radioapp. Å ena sidan har den mer än 1000 kanaler. Men det riktigt märkliga är att det tillåter oss att anpassa var och en av dess stationer, hoppa över låtar, betygsätta dem och framför allt blockera och förbjuda artister och låtar. På detta sätt kan vi komma till en punkt där vi lyssnar bara på musik som vi verkligen gillar.

Ladda ner QR-kod AccuRadio Utvecklare: AccuRadio Pris: Gratis

iVoox

iVoox är den bästa appen för att lyssna på podcasts på spanska. Så klart. Den har en oändlighet av ljud, med program från en mängd allmänna och lokala radioapparater. Förutom att det är gratis, erbjuder det ett paket med konfigurationer och funktioner som successivt förbättras över tiden.

Med iVoox kan vi skapa spellistor, prenumerera på kanaler, granska lyssningshistoriken, ladda ner program, förslag, genklassificering och mycket mer. Högt rekommenderad.

Ladda ner QR-kod Podcast & Radio iVoox - Lyssna och ladda ner gratis Utvecklare: iVoox Podcast och Radio Pris: Gratis

Radio Spain FM

En enkel app som har motsvarande versioner för andra länder som Mexiko, Peru, Argentina eller Chile. I den spanska versionen har vi till exempel tillgång till nationella stationer som Onda Cero, Kiss FM, Cadena SER, COPE, Radio Marca och en hel massa lokala radioapparater och stationer. Om de inte är alla saknas lite. För dem som vill lyssna på radio utan komplikationer.

Bland dess funktioner låter det dig känna till de 20 mest lyssnade på stationerna, spara favoriter och automatisk avstängningsfunktion. En helt gratis app - med integrerade annonser är vi inte fria från det.

Ladda ner QR-kod Radio España FM Utvecklare: RadioFMapp Pris: Gratis

Audials

Audials är en annan klassiker när det gäller att lyssna på radio från din mobil. Dess stora tillgång är de 80 000 kanaler som den har och ett brett utbud av konfigurationer. En av dess mest framstående funktioner är möjligheten att lyssna på låtar eller program och spela in dem i MP3- eller ACC-format på vårt SD-kort eller i molnet.

Den är kompatibel med Chromecast, Android Auto och har en equalizer, timer och automatisk väckarklocka. Dessutom är det 100% gratis (det finns också en Pro-version utan annonser).

Ladda ner QR-Code Radio Player av Audials Utvecklare: Audials Radio Software Pris: Gratis

PC Radio Online

PC Radio Online är radioappen för dem som inte har en särskilt bra internetanslutning. Det är energieffektivt - det använder lite batteri - och förbrukar lite data, vilket gör att vi kan använda den i områden med liten täckning.

Den har hundratals generaliststationer uppdelade efter musikaliska kategorier (elektro, dans, rock etc.). Det har också en equalizer och ett stort antal justeringar.

Ladda ner QR-Code Radio Online - PCRADIO Utvecklare: PCRADIO Pris: Gratis

Pocket gjutningar

Utan tvekan den bästa applikationen för att lyssna på podcasts tillsammans med iVoox. Pocket Casts, å andra sidan, betalas och riktar sig till den icke-spansktalande allmänheten - som är på engelska. Det är dock en standardapp i podcastsvärlden och dess kvalitet är obestridlig.

Bland dess många olika funktioner låter dig "ta bort" tystnader i podcasts, ändra uppspelningshastigheter och är också kompatibel med Chromecast, Android Auto och Android Wear.

Ladda ner QR-kod Pocket Casts - Podcast Player Utvecklare: Podcast Media LLC Pris: Gratis

XiiaLive - Internetradio

XiiaLive är en internetradioapp med en enorm garderob: mer än 50 000 stationer! Om vi ​​inte har tillräckligt med det, appen också låter oss lägga till andra stationer via URL.

Den har en mycket attraktiv design och ett stort antal funktioner, såsom equalizer, favoriter, teman, dataanslutningsinställningar etc. En ganska kraftfull och funktionell app för att lyssna på radio från din mobil.

Ladda ner QR-kod XiiaLive ™ - Radio Internet Developer: Visual Blasters LLC Pris: Gratis

Och vad säger du? Vilka är dina favoritappar för att lyssna på radio på Android?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found