Hur man bränner en ISO-bild till USB - The Happy Android

I dessa tider påförs användningen av USB alltmer, och detta påverkar indirekt ett av de stora offren i denna fråga: CD / DVD-läsaren och inspelaren. Det blir allt vanligare att hitta datorer som inte har en DVD-läsare, särskilt på bärbara datorer. Å andra sidan förståeligt, eftersom om vi använder pendrives, SD-minnen eller till och med det eteriska "molnet" som Internet ger oss, varför vill vi gå runt inspelning och fidling med besvärliga DVD-skivor som kan repas eller brytas var som helst?

Utgångspunkten är följande: Antag att jag just har köpt ny hårdvara och behöver installera lämpliga drivrutiner för att min dator ska känna igen den. För detta kommer min nya leksak med en vacker DVD bifogad med alla nödvändiga installationsdrivrutiner för att saken ska fungera. MEN min dator är ganska ny och har ingen DVD-spelare. Hur installerar jag drivrutinerna?

Svar: För att lösa problemet (och ta hänsyn till att drivrutinerna inte är tillgängliga på Internet) har jag bara 100% pålitlig utdata: Jag ska skapa en bild (.iso) av DVD: n från en annan dator och senare ska jag bränna nämnda bild ISO på en USB. Min bärbara dator har många USB-ingångar, så jag kommer att kunna installera drivrutinerna utan problem.

Bränna en ISO-bild med UltraISO

Det första steget blir att skapa en ISO-bild av DVD: n. Om vi ​​redan har bildfilen behöver vi bara kopiera den till en USB, om inte, först måste vi extrahera allt innehåll på DVD: n i en fil med filändelsen .ISO. Du kan kontrollera hur du utför hela utvinningsprocessen HÄR.

När vi har .ISO-filen i fråga, för att spela in den på en startbar eller startbar USB måste vi installera UltraISO-applikationen på vår dator. Du kan ladda ner programmet från dess skapares webbplats genom att klicka på den här länken. Jag rekommenderar att du laddar ner testversionen (gratis testversion).

När applikationen är installerad och körd lägger vi till .ISO-filen från "Nytt -> Öppet”. Då måste vi bara klicka på "Boot -> Burn Disc Image”.

Processen att spela in en bild är väldigt enkel

I nästa fönster behöver vi bara välja USB-enheten som vi ska kopiera bilden på. Var försiktig, kom ihåg att under inspelningsprocessen raderas alla filer som tidigare lagrats på USB-minnet. Klicka på "Spara" för att fortsätta.

Vi väljer den enhet som vi ska spela in på och det är det!

Inspelningsprocessen kan ta flera minuter beroende på storleken på bilden som vi ska spela in.

Som du kan se är det en ganska enkel process som kan hjälpa oss att komma ur mer än ett problem, särskilt när vi arbetar med datorer som inte har en DC / DVD-inspelare / läsare.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found