De 10 bästa bärraketerna för din Android TV Box - The Happy Android

Lanseringsprogrammen som kommer som standard i de flesta TV-lådor de är ganska tråkiga. Fula ikoner och pastellfärgade bakgrunder som inte säger något och ger det en mycket oattraktiv touch. Vill du anpassa gränssnittet för din Android TV så att apparna visas på ett mer elegant och färgstarkt sätt? I dagens inlägg tittar vi på de bästa bärraketerna för din Android TV Box. Uppmärksam, för det finns inget slöseri!

De 10 bästa bärraketerna för att anpassa din Android TV Box

Jag har använt olika TV-lådor hemma i ungefär 4 år och jag har alltid varit tvungen att byta startprogrammet som förinstallerades i enheten. Och det är inte en lätt uppgift, eftersom det inte finns för många specifika bärraketer för Android TV det är värt det.

Det finns dock fortfarande några lanseringar i Google Play Store som är riktigt bra och tjänar till att förbättra användarupplevelsen avsevärt.

Square Home 3

Min favoritlansering för Android TV. När jag byter TV-låda installerar jag den här startprogrammet, eftersom det är ljusår från vad de flesta tillverkare erbjuder oss (speciellt om vi har en billig låda).

Erbjuder ett helt anpassningsbart skrivbord med olika storlekar för ikoner, färger, skuggning, widgets, anpassningsbara bakgrundsbilder och mer. Gränssnittet är av Metro UI-typ, vilket är känt att visas i de senaste versionerna av Windows. Tappa inte ur sikte.

Ladda ner QR-kod Square Home - Launcher: Windows-stil Utvecklare: ChYK the dev. Pris: Gratis

ATV Launcher

Vissa TV-lådor tillåter inte byte av tapeter. Det är en viktig information, eftersom om vi installerar en traditionell bärraket designad för mobiltelefoner på en TV-låda med denna typ av lås, är det ganska besvärligt. Vi kunde inte byta tapet och istället skulle vi ha en svart tapet. Lyckligtvis med ATV Launcher kan vi hoppa över den begränsningen och sätta den tapet som vi vill ha.

I allmänhet en utmärkt anpassad launcher för Android TV. Den har ett mycket intuitivt gränssnitt och är ett steg upp från de hemska bärraketerna som kommer från fabriken.

Ladda ner QR-kod ATV Launcher Utvecklare: DStudio Canada Pris: Gratis

Enkel TV Launcher

Rätt launcher för dem som använder fyra saker och nu. Skrivbordet kan rymma en panel med 6 stora knappar där vi kan tilldela de appar som vi använder mest. Det är en ganska stabil launcher och ger i allmänhet inte många problem. Det tillåter användning av animerade bakgrundsbilder (så länge vår TV-låda stöder dem och vi har en sparad i internminnet).

Det är helt gratis, och precis som de två tidigare bärraketerna som vi just nämnde innehåller det ingen typ av annonser.

Ladda ner QR-kod Simple TV Launcher Utvecklare: Alexandre Del Bigio Pris: Gratis

UGOOS TV Launcher

En annan launcher med ett riktigt snyggt gränssnitt. Det har några anpassningsalternativ, även om några fler kan inkluderas för användarens smak. En av dess särdrag är att den erbjuder avancerat stöd för luftmöss och adaptiva fjärrkontroller.

En app som vi inte ska tappa ur sikte. Observera för surfare: var uppmärksam eftersom den inte är kompatibel med vissa modeller av Android TV-boxar.

Ladda ner QR-kod Ugoos TV Launcher Utvecklare: Ugoos Industrial Co Pris: Gratis

HALauncher

Detta är en launcher som är utformad för visa och öppna appar som inte är designade för Android TV specifikt. Normalt visas inte TV-lådor och bärbara konsoler med Android-appar som annars kan fungera om de laddas i bakgrunden (sidoladdning), något vi kan lösa med den här startprogrammet.

När det gäller design är det inte en av mina favoriter, men det har många anpassningsalternativ för storlekar, teckensnitt och färger. Ah! Och det gör det möjligt att ändra bakgrunden. Naturligtvis har det fortfarande några kanter att polera.

Ladda ner QR-kod HALauncher - Android TV Utvecklare: ITO Akihiro Pris: Gratis

TV-startare

Generisk namnlansering utvecklad speciellt för Android TV. Designen är något mer statisk än Square Home och med färre anpassningsalternativ, men den presenteras som ett rent och elegant skrivbord. Trots att den utvecklats av en amatörutvecklare, ger den ganska intressanta resultat. Om du vill förnya utseendet på din TV Box är det värt att ta en titt.

Den enda nackdelen är att den har inbyggda annonser som hoppar då och då (något vi kan lösa om vi går till premiumversionen).

Ladda ner QR-kod TVLauncher Utvecklare: Awesome Development Pris: Gratis

Sideload Launcher

Liksom HALauncher är detta en startprogram för att ladda alla appar som inte visas i Hem av vår Android TV för att inte vara helt kompatibel. Var försiktig, det betyder inte att de kommer att fungera, men åtminstone låter det oss testa dem och använda dem om de är i drift. En mycket praktisk launcher om vi har kompatibilitetsproblem med någon applikation. Det är mer stabilt än HALauncher - något man kan förvänta sig med tanke på att vi pratar om en app som utvecklats av Chainfire-.

Ladda ner QR-kod Sideload Launcher - Android TV Utvecklare: Chainfire Pris: Gratis

TVHome Launcher

En launcher med en estetik som mycket liknar den för WebOS- och TizenOS-gränssnitten som vi ser på Samsung och LG smartTV. Därför står vi inför det perfekta verktyget för dem som vill efterlikna upplevelsen av en smartTV på sin Android-multimediabox.

I den här startprogrammet visas applikationerna i en enda rad i skärmens nedre område, vilket ger en ren och elegant touch till användargränssnittet. För att navigera måste vi helt enkelt flytta åt vänster och höger med fjärrkontrollen och tapeten kan anpassas. Lätt att använda såväl som funktionell.

Ladda ner QR-kod TvHome Launcher для приставок Utvecklare: mediatech.by Pris: Gratis

Smart Launcher 5

Det är en launcher som är utformad för mobiltelefoner, men den anpassar sig ganska bra till panorama-formatet på en TV. Den presenterar två anpassningsbara skrivbord: en med den cirkulära applådan och den andra mer traditionell.

Den har en riktigt grundläggande design som kan komma till håret om det vi letar efter är en minimalistisk miljö utan distraktioner.

Ladda ner QR-kod Smart Launcher 5 Utvecklare: Smart Launcher Team Pris: Gratis

Top TV Launcher 2

Vi avslutar listan med Top TV Launcher 2, en launcher som trots att den betalas utan tvekan är en av de bästa bärraketerna för Android TV. Applikationen har en anpassningsbar redigerare med vilken vi kan placera appar och widgets vart vi vill på skärmen. Det har till och med en kortredigerare med vilken vi kan lägga till anpassade ikoner och bilder.

När det gäller resten av funktionerna låter den dig också skydda applikationer med en åtkomst-PIN och skapa mappar för att förena flera applikationer under samma kort. Kort sagt, en starkt rekommenderad launcher för dem som letar efter ett mycket specifikt arrangemang av element. En bra poäng på 4,4 stjärnor på Google Play placerar den som en av de mest rankade lanseringarna för Android TV i butiken.

Ladda ner QR-kod Top TV Launcher 2 Utvecklare: DXIdev Pris: 3,09 €

Vad tror du? Vad är din favoritstartare för Android TV?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found