The Ultimate Ghost and Spirit Detector: Ghost Sensor

Har du någonsin känt dig som en närvaro i rummet och var du helt ensam? Har du en känsla av det konstiga saker händer runt dig utan någon uppenbar förklaring? När logik och förnuft vänder oss ryggen har vi inget annat val än att leta efter svar på något mindre ortodoxa platser.

Den här kalla Halloween-natten vill jag ta tillfället i akt att presentera ett par appar för Android vars mål är klart och direkt: upptäcka spöken och andarna runt oss. För många människor kan det verkligen vara läskigt. För andra kan de dock vara de verktyg de behövde för att bekräfta sina djupaste misstankar.

Spöksensor: EM4-detektor

Nextep, hävdar utvecklaren av den här appen att ha uppnått en stabil version av EM4-algoritmen. På det här sättet, Spöksensor blir den perfekta appen för att hitta plågade själar och andar på förbannade platser och övergivna hus.

Även om det bästa, som alltid, är att börja testa i vårt eget rum. Det kommer inte att vara så att vi har fienden hemma och vi har fortfarande inte fått reda på ...

Ladda ner QR-kod Ghost Detector - EM4 Sensor Radar for Pranks Developer: Talgame ent. Pris: Gratis

Cyberdroix-spöke

Spöke är en gratis app för Android utvecklad av Cyberdroix Den har all nödvändig utrustning för att identifiera spöken och enheter från andra astrala plan. Dess verktyg inkluderar:

  • Bandspelare: Omvandlar sensoravläsningen till ljud. Det perfekta verktyget för att upptäcka psykofonier.
  • Paranormal aktivitetsdetektor: detekterar nivån på paranormal aktivitet.
  • Radarkarta: Identifiera placeringen av olika typer av spöken på kartan i vårt område (låg energi / hög energi / mycket hög energi).
Ladda ner QR-kod Ghosts Joke Utvecklare: CIBERDROIX Pris: Gratis

Jag har testat båda applikationerna på min telefon och misstänksamt har de två apparna upptäckt en mycket högre aktivitet i ett mycket specifikt område i mitt hus.

Tillfällighet? För det fall jag inte ska sova hemma idag. I morgon får vi se. Om du ser att jag under de närmaste dagarna slutar skriva, låt min vän Iker Jimenez veta och notera en bra anteckning, snälla ... Vad var det för ljud?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found