Topp 10 Android-spel för 2018 - The Happy Android

Hur som helst, spel är alltid roligare på den stora skärmen. Om vi ​​har en 10 ”är vi säkra på att vi njuter av spektakulär grafik mer än i en 5 eller 6 tums panel. Om vi ​​inte heller har en halv anständig konsol, kan surfplattan bli vår standard videospelanordning utan mycket problem.

Vi kan också lägga till en gamepad eller trådlös styrenhet för att förbättra spelbarheten för vissa titlar, även om de flesta Android-spel är utformade för att avnjutas i beröringsläge.

Hur som helst, här har du en bra lista över spel som kan gå långt på skärmen på en bra surfplatta.

Topp 10 gratis spel för Android-surfplattor rankade efter genre

Därefter granskar vi de bästa Android-spelen klassificerade efter genre. Titlar som vi utan tvekan kan dra nytta av på vår mellanklass eller avancerade surfplatta. Som vanligt i denna typ av lista är alla spel gratis och kan avnjutas utan att behöva betala en enda euro.

Into the Dead (actionspel)

Into the Dead är en överlevnads zombie där vi måste springa som djävulens själ för att undvika att bli ätna. Den har riktigt attraktiv grafik och en spektakuläritet och atmosfär som är out of the average. Det bästa av allt är att du kan spela offline utan internetanslutning.

Ladda ner QR-kod till de döda utvecklarna: PIKPOK Pris: Gratis

Asphalt Xtreme (racingspel)

Asfalt-serien är en av de bästa vi kan hitta i mobila racingspel. Den har mycket noggrann grafik som ligger mycket nära vad vi kunde hitta på konsoler, och på surfplatta är de en glädje.

Med Xtreme-leveransen har Gameloft-utvecklarna förbättrat titeln i alla aspekter: multiplayer-tävlingar, mer än 400 evenemang och 50 bilar som vi kan välja mellan monsterbilar, buggies, pickups och till och med lastbilar.

Ladda ner QR-kod Asphalt Xtreme: Rally Racing Utvecklare: Gameloft SE Pris: Gratis

Hearthstone (kortspel)

Sanningen är att det här spelet har fängslat mig. Som en livslång Magic-spelare uppskattas det att ett spel som Hearthstone finns, finns på marknaden och också är 100% gratis, både på PC och mobila enheter. Bra för Blizzard.

Det är ett turbaserat stridsspel där vi måste kalla minions och trollformler genom de kort vi har i handen för att minska vår motståndares liv från 30 till 0 poäng. Enkel mekanik och en bra inlärningskurva gör Hearthstone till en idealisk klassiker för att ge det en chans från Full HD-skärmen på vår surfplatta.

Ladda ner QR-kod Hearthstone Utvecklare: Blizzard Entertainment, Inc. Pris: Gratis

Dragon Ball Legends (kämpningsspel)

Dragon Ball Legends är det senaste spelet i franchisen på mobila enheter, och det mest kraftfulla på en grafisk nivå utan tvekan. Om vi ​​är fans av Goku och företag är detta spelet vi ska testa på vår surfplatta.

Även om det inte är en vanlig kamptitel, eftersom vi använder kort för att utföra kombinationer och speciella attacker, är Legends ett mycket attraktivt och intressant steg framåt. Dessutom introduceras en ny karaktär som skapats speciellt för tillfället: Saiyan Shallot.

Ladda ner QR-kod DRAGON BALL LEGENDS Utvecklare: BANDAI NAMCO Entertainment Inc. Pris: Gratis

Rayman Adventures (plattformsspel)

Kommer du ihåg Super Mario Run för Android? Bra spel, eller hur? Nackdelen är att det var lite dyrt och spelarna noterade det i sina betyg (3,7 stjärnor på Google Play). Rayman Adventures är ett urval av vad de kunde ha uppnått på Nintendo om de hade fungerat lite bättre.

Detta fantastiska plattformsspel har felfri grafik, brutalt spel och är mycket rikare i alla aspekter än rörmokarspelet på Android. Ett spring och hopp som utmärker sig särskilt inom plattformsgenren med 4,6 stjärnor och mer än 10 miljoner nedladdningar på Google Play.

Ladda ner QR-kod Rayman Adventures Utvecklare: Ubisoft Entertainment Pris: Gratis

Pocket Mortys (RPG-spel)

Vid denna tidpunkt kunde vi prata om Final Fantasy Brave Exvius, Fire Emblem Heroes eller något annat känt RPG. Men idag kommer vi att rekommendera Pocket Mortys, ett RPG som blandar Rick och Mortys värld med den klassiska dynamiken i Pokémon-spel. Det finns över 200 galna Mortys att fånga!

Ladda ner QR-kod Pocket Mortys utvecklare: [vuxen simma] spel Pris: Gratis

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Mobile (shooter type game)

PUBG är en av de mest populära kampkungliga skyttarna på planeten. I 2018 har mobilversionen lanserats och har redan haft mer än 50 miljoner nedladdningar och 4,5 stjärnor i Google Store.

Spelet är väldigt enkelt: 100 spelare i en gratis-för-alla, fångade på en 8 × 8 km ö full av vapen, fordon och förnödenheter. Bra grafik och garanterat kul.

Ladda ner QR-kod PUBG MOBILE - NEW ERA Utvecklare: Tencent Games Pris: Gratis

Sky Force Reloaded (arkad shoot'em'up-spel)

Nästan utan att ha insett det har jag slutat lägga fler timmar än vad jag förväntade mig i det här spelet. Jag har den i sin PS4-version och jag har också testat dess mobilversion. Bara bra. Denna klassiska "martian mördare" tar det bästa av genren par excellence på 80- och 90-talet och uppfriskar det med aktuell grafik som också är flytande som silke.

Den har ett mycket högt betyg på 4,7 stjärnor i Play Store och mer än 5 miljoner nedladdningar. En titel som alla bör prova minst en gång (speciellt om vi har en surfplatta med en bra skärm).

Ladda ner QR-kod Sky Force Reloaded Utvecklare: Infinite Dreams Pris: Gratis

Injustice 2 (fightingspel)

Om vi ​​letar efter ett spel som utnyttjar vår dyra och lyxiga surfplatta kan det här vara ett bra exempel. Injustice 2 tar det bästa av DC: s kampspel för konsoler och tar det till mobila enheter med bibehållen kraftfull grafisk belastning och hög spelbarhet.

Ladda ner QR-kod Injustice 2 Utvecklare: Warner Bros. International Enterprises Pris: Gratis

FIFA Soccer (sportspel)

Electronic Arts FIFA för Android är det mest populära fotbollsspel för mobila enheter för tillfället. Utveckla en grupp, träna dina spelare, spela och vinn spel. Grafiken är mer än bra, den har ett individuellt kampanjläge och det låter dig också spela online i ligamatcher.

4,3 stjärnor och mer än 100 miljoner nedladdningar på Google Play.

Ladda ner QR-kod FIFA Fútbol Utvecklare: ELECTRONIC ARTS Pris: Gratis

Vad tycker du om den här listan? Vilka spel tycker du är bäst av en surfplatta? Rekommendationer i kommentarområdet!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found