Power Rangers: Legacy Wars, beroendeframkallande Super Sentai PvP Multiplayer - The Happy Android

Om du gillar serier av typen Super sentai du har tur. Inte bara på grund av det senaste blockbuster av Power Rangers det har precis attackerat halva världens biografer, inga vänner! Den amerikanska versionen av denna japanska klassiker kommer också laddad med avsikter i sin motsvarande mobilspelversion.

Ladda ner QR-kod Power Rangers: Legacy Wars Utvecklare: nWay Inc. Pris: Gratis

Power Rangers: Legacy Wars: Clash Royale närstrid

Power Rangers: Legacy Wars det är en PvP för Android där vi kommer att slåss i en underhållande online-läge för flera spelare, inom en pseudodynamik av turbaserad strid i en stil som mycket liknar den mytiska Clash Royale.

Målet kommer att vara att besegra skurken Rita Repulsa, slåss med vår stridsgrupp mot olika spelare i ett 1 mot 1 online-läge genom fyra olika scenarier. Varje grupp består av en huvudfighter och två supportkaraktärer med vilka vi kommer att utföra olika kombinationer och attacker medan vår power bar laddas automatiskt.

Varje attack har en energikostnad, så det är viktigt att beräkna och kedja träffarna med blocken på bästa möjliga sätt för att samla så många attacker som möjligt utan att ta skada i gengäld. Det som till en början verkar som en enkel sammanfogning av slag blir en strategisk kamp för överlevnad och efterföljande seger.

En av sakerna att tacka utvecklaren nVäg det har inte stannat kvar på ytan och erbjuder något mer än ett enkelt spel av dagens film. Tack vare detta kan vi njuta av upp till 40 olika karaktärer som vi kan låsa upp när vi går igenom spelet, bland vilka vi hittar olika skurkar och Power Rangers från filmen och andra serier. Allt ett knep som inte bara kommer att locka fans av den nya filmen utan också de som är nostalgiska för den efterlängtade serien på 90-talet och livslånga fans.

Andra Power Rangers-spel för Android

Långt ifrån är detta det första Zordon Super Sentai-spelet för Android-baserade mobila enheter. Power Rangers är mycket populära på Google Play och har flera superframgångsrika spel bakom sig.

Det finns Power Rangers Dash, med sina mer än 5 miljoner nedladdningar. En rolig löpare där vi ständigt går framåt medan vi undviker hinder och slår motsvarande fiender i tjänst. Power Rangers i version superdeformerad i ett hektiskt spel och väldigt välfört.

Ladda ner QR-kod Power Rangers Dash Utvecklare: MOVE GAMES Pris: Gratis

En annan av de mest populära apparna är Power Rangers Dino Rumble, ett spel av turbaserad strid som försöker gå lite ur lådan och tvingar spelaren att utföra vissa mönster för att utföra motsvarande attacker. Det är inte dåligt, men det slutar bli repetitivt för tidigt, och det är bara gratis i viss utsträckning, det är obligatoriskt att betala om vi vill spela resten av nivåerna.

Ladda ner QR-kod Power Rangers Dino Charge-utvecklare: StoryToys Pris: Gratis

Sanningen är att den senaste Power Rangers: Legacy Wars är en av de bästa i rangerfamiljen som hittills har kommit ut för Android, och det visar att inte alla spel baserade på dagens heta film behöver vara bara reklamprodukter. Åh ja!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found