De 7 bästa applikationerna för att identifiera telefonnummer

Att ha vår kontaktbok väl kontrollerad hindrar inte oss från att då och då ta emot samtal från okända nummer. Oavsett om det är en telemarketer, tailcoat-samlaren eller vår sista Tinder-match, kan vi överväga att inte ta upp telefonen inför en sådan osäkerhet.

Innan vi bestämmer oss för att blockera ett telefonnummer ungefär kan vi alltid använda det ett samtals-ID, som hjälper oss att få lite mer information om det okända numret. Vilka är de bästa?

De 7 bästa apparna för att identifiera okända nummer

Inom ramen för samtalsidentifierare finns det två typer av verktyg. Å ena sidan har vi webbapplikationer, där vi bara behöver öppna webbläsaren, ange telefonnumret och se resultaten. Och å andra sidan är de det Android-appar, som vanligtvis ger mycket mer information.

Nackdelen med mobilapplikationer är att de tenderar att få feedback från vår egen kontaktlista för att utvidga sin databas, så det bör tas i beaktande innan du dyker huvudet in i dessa typer av verktyg (även om vi upprepar är de de mest effektiva).

De bästa webbapplikationerna för att veta vem som ringer dig

Eftersom vi var de mest "oskyldiga" började vi med att granska de mest framträdande webbsidorna för att identifiera telefonsamtal från främlingar. Om du känner till något annat som är värdefullt, tveka inte att dela det i kommentarområdet.

Tellows

Tellows webbplats är underbar. Ange bara ett telefonnummer i sökmotorn och det ger oss ett stort antal data. Till exempel, om det är ett kommersiellt samtal, kommer det att berätta vad företaget heter, typen av samtal och ursprungslandet.

Utöver det tilldelar Tellows det en poäng från 0 till 10 (positiv-negativ utvärdering) och visar oss en graf med den mängd förfrågningar som har registrerats under den senaste månaden relaterat till det antalet. Glasyren på kakan är det Vi kan också läsa kommentarer från andra användare, vilket hjälper oss att få en ganska bra uppfattning om vilken typ av samtal vi har att göra med. Det är gratis och kräver ingen registrering.

Ange Tellows

ListSpam

En annan utmärkt sida för att göra omvänd telefonnummer. ListaSpam är den största registreringswebbplatsen för oönskade siffror på spanska, och sanningen är att vi har gjort ett par tester och det fungerar ganska bra med både kommersiella och privata samtal.

För varje möjligt skräppostsamtal kan vi se hur många gånger det har rapporterats, liksom företagets namn och kommentarerna från folket, som i de flesta fall talar för sig själva. Gratis och utan registrering, rekommenderas starkt.

Ange ListaSpam

WhoCallsMe

WhoCallsMe är ett mycket användbart verktyg när vi tar emot okända samtal från utlandet. Hans omvända nummeruppslag täcker det internationella omfånget, och vid tiden för denna handledning har vi kunnat verifiera dess effektivitet med ett telefonsamtal som vi fick för några dagar sedan från Filippinerna!

För resten, nämna att det inte kräver registrering av något slag, men ja, som de flesta sidor i stilen har det mycket publicitet (de måste naturligtvis göra vinster från någon webbplats).

Ange WhoCallsMe

Vita sidor

Denna webbapp är perfekt om vi tar emot samtal från USA, eftersom det i sin databas har mer än 90% av de tillgängliga telefonnummer i USA, vilket innebär mer än 260 miljoner telefoner, inklusive fasta telefoner och mobiltelefoner.

Om vi ​​bor i Nordamerika och får många okända samtal är detta det bästa verktyget vi kan hitta för att göra omvänd uppslag. Den har också en appversion för Android och ios.

Ange vita sidor

De bästa apparna för att identifiera telefonnummer på Android

Som vi nämnde i början av inlägget är mobilappar mycket mer kraftfulla: de låter oss identifiera numren under själva samtalet och till och med blockera dem vid den första ringen om det är skräppost av något slag (robotsamtal, telesälj osv .)

Truecaller

Ansökan för att identifiera telefonnummer i toppklass. Den har en imponerande databas, både privat- och företagsnummer. Personligen är det applikationen som jag använder som standard på min mobil och dess resultat är i allmänhet mycket tillfredsställande.

Truecaller låter dig också blockera okänd SMS / spam, och har en hel mängd extra funktioner. Det bör förtydligas att vi måste dela vår kontaktlista för att kunna använda applikationen, eftersom det är så som tjänsten delvis upprätthålls. För att ge oss en uppfattning om dess popularitet har den mer än 500 miljoner installationer enbart på Android.

Ladda ner QR-kod Truecaller: ID och samtalslogg, skräppost Utvecklare: True Software Scandinavia AB Pris: Gratis

CallApp

CallApp är ett komplett nummerpresentation. Inte bara är det kapabelt att ge oss information om den som ringer, men det visar till och med deras Facebook-inlägg (om de finns) som visar en mycket mer fullständig profil av ämnet.

Men saken är inte där, CallApp tillåter också spela in samtal automatiskt (ACR), även om kvaliteten vanligtvis inte är särskilt bra när man använder telefonmikrofonen. Det har också en telefonnummerfinder, samtalsblockerare och skapande av svartlistor.

Ladda ner QR-kod CallApp: nummerpresentation och inspelare Utvecklare: CallApp nummerpresentation, hantera och anpassa dina samtal Pris: Gratis

Whoscall

Detta nummerpresentation har funnits i några år nu, och sanningen är att den har vunnit en hel del priser (bästa applikationen 2016 och Google Play Store och utmärkelsen för de mest innovativa i 2013 års Play Awards). Dess funktion är ganska lik den för Truecaller: det låter oss identifiera samtal innan vi tar upp telefonen och informerar oss om något nummer misstänks vara spam.

Det låter dig också blockera nummer, även om en av dess mest intressanta funktioner är möjligheten till görasöker i din databas offline.

Ladda ner QR-kod Whoscall - nummerpresentatör och blockeringsutvecklare: Gogolook Pris: Gratis

Om vi ​​inte vill installera någon extern applikation kan vi också använda Googles egen telefonapp, som i vissa fall kan visa namnen på företagen och blockera skräppostnummer.

Ladda ner QR-kod Google Phone - Nummerpresentatör och Antispam Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Det är inte lika komplett som de tidigare, även om det bra är att många Android-telefoner redan har det installerat som standard.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found