Infoga hologram i realtid och spela in det på video med den här appen

Fler och fler saker kan göras när det gäller videoredigering och specialeffekter. Den utvidgade verkligheten, även om den fortfarande väntar på att utveckla sin fulla potential, låter oss redan göra riktigt nyfikna saker. Idén är mer eller mindre densamma som vi såg i spel som Pokémon Go: infoga hologram eller tredimensionella objekt i den verkliga världen.

Detta är precis vad Holo gör, en intressant app för Android som spelar ganska intelligent med detta koncept. Med det här verktyget som utvecklats av 8i LTD kan vi välja mellan dussintals kända karaktärer och personligheter och få dem att visas i linsen på vår kamera som om de verkligen var med oss.

Holo: använder förstärkt verklighet för att göra montage med kändisar och roliga karaktärer

Inom katalogen med hologram som erbjuds av applikationen kan vi hitta Spiderman, PewDiePie, Donald Trump, en gorilla som spelar ukulele, zombies, en hund som gör spratt och till och med Einstein, bland många andra.

Driften av Holo är verkligen enkel. Vi öppnar appen och fokuserar där vi vill att hologrammet i fråga ska visas och väljer ett av de tillgängliga tecknen i den nedre menyn.

En gorilla som spelar ukulele och en cheerleader i mitt rum som hejar på mig. Så det är trevligt att skriva ett inlägg.

När vi väl har önskad ram, klicka på skärmen så ser vi automatiskt en knapp som gör att vi kan spela in scenen på video eller ta ett foto. Härifrån kan vi ladda ner videon eller dela den på sociala nätverk, skicka det via WhatsApp etc. Allt detta utan de hatade vattenstämplarna som finns så rikligt i dessa typer av gratisapplikationer.

Förutom de hologram som finns som standard låter applikationen oss ladda ner de nya tilläggen som läggs till i katalogen, och därmed komplettera en lista som ger mycket spel för att göra montage och skämt av alla slag.

Det finns dussintals karaktärspaket, och var och en har sin egen uppsättning hologram.

Om vi ​​är intresserade kan vi ladda ner Holo direkt från Play Store här:

Ladda ner QR-kod Holo - Hologram för videor i förstärkt verklighet Utvecklare: 8i LTD Pris: Gratis

Andra appar för förstärkt verklighet för Android som är värda din tid

Holo är ett program som gör att vi kan spela med förstärkt verklighet, men det är inte den enda som vet hur man utnyttjar denna teknik.

  • Google-objektiv: Tidigare känd som Google Googles, med Lens kan vi ta ett foto med kameran och identifiera de objekt som visas i den. Systemet gör en sökning på internet och visar oss liknande resultat. En mycket intressant applikation. (Ladda ner HÄR)
  • Visa Ranger: En av de största fördelarna vi kan få från förstärkt verklighet är när vi slår samman det verkliga livet med det virtuella livet för att få en berikad vision om världen omkring oss. Det är precis vad View Ranger gör och hjälper oss att identifiera berg, toppar, floder och vägar. Perfekt för vandring. (Ladda ner HÄR)
  • Wallame: Detta är en av mina favoritappar för augmented reality. WallaMe tillåter oss att lämna meddelanden på väggar och föremål i den verkliga världen. Det är perfekt att lämna anteckningar, göra graffiti och andra på offentliga platser och att bara vem vi vill kan se dem. Konceptet är bara bra. (Ladda ner HÄR)

Om du vill veta andra applikationer som använder denna teknik, tveka inte att titta på följande inlägg med de 10 bästa augmented reality-apparna för Android. Vi kommer att läsa i nästa inlägg!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found