30% rabatt på CHUWI Android-surfplattor och Windows-bärbara datorer

CHUWI är en tillverkare av surfplattor och bärbara datorer med några av de mest intressanta förslagen inom de mest prisvärda mellanregisterna och goda kvalitetsstandarder. Om du funderar på att köpa en Android-surfplatta eller en Windows-bärbar dator av det här märket, fortsätt läsa eftersom det kan intressera dig mycket.

AliExpress firar 3,28-årsjubileum under den här veckan, med många rabatter och kampanjer. En av de mest intressanta är den som CHUWI erbjuder just nu, med rabatter på 30% och kuponger på upp till $ 10 rabatt.

CHUWI Hi9 Plus

Bland de enheter som erbjuds som vi hittar mellan 28 och 31 mars, vi har den här CHUWI Hi9 Plus, en 2-i-1-surfplatta med Android 8.0-operativsystem. Den monterar en 10,8-tums IPS-skärm med en 2,5K-upplösning, Helio X27 Deca Core-processor, 4G LTE-anslutning, 4 GB RAM och 64 GB internt minne. Allt detta med 2 8MP-objektiv på framsidan och baksidan och ett mer än beständigt 7.000 mAh batteri med laddning via USB typ C.

Är om ett billigt alternativ till Microsoft Surface, utrustat med ett fästbart magnetiskt tangentbord och en tryckkänslig penna, som i vissa fall är mycket bekvämare än en mus att använda.

CHUWI Hi10 Air

När det gäller Windows-surfplattamodeller, CHUWI Hi10 Air är ett bra exempel på vad varumärket kan leverera. Vid detta tillfälle står vi inför en enhet som monterar en 10,1-tums laminerad skärm med Full HD-upplösning, som kan skapa en stereoskopisk effekt tack vare de 0,7 mm högdensitets LCD-pixlar som Hi10 Air utrustar.

Tabletten har också ett dockningsanslutet tangentbord och Hipen H2-pennan för ökad produktivitet. Allt detta med Windows 10 förinstallerat som huvudoperativsystem, perfekt för kontorsautomationsuppgifter.

CHUWI Herobook

Slutligen har vi CHUWI Herobook, en bärbar dator med en stor 14,1-tums skärm, 38Wh litiumpolymerbatteri, ett helt kantlöst tangentbord och en separat M.2 SSD-expansionsplats. Det finns för närvarande tillgängligt på AliExpress för 199,99 dollar, cirka 180,50 euro att ändra.

CHUWI | Se kampanj 3.28 i AliExpress

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found