De 5 bästa apparna att leta efter arbete - The Happy Android

På senare tid slutar de inte att lägga Jobtoday-annonsen på TV: n: "Jobb till dig, jobb till dig, jobb idag!", "Mamma! Jag är redan kock! "aj! Även om Jobtoday är långt ifrån fel, ville jag utnyttja dagens inlägg för att bredda spektrumet lite mer, se att det finns andra mycket mer effektiva portaler för att leta efter arbete från din mobil och i slutändan granska några av de bästa apparna att leta efter arbete med Android. Plattformarna som jag ska lista nedan, jag kan försäkra er om att jag har provat dem alla, så jag talar med kunskap om fakta, men om du känner till något som också är bra och förtjänar att besökas, tveka inte att lämna din kommentar i slutet av inlägget.

Infojobb

Infojobs är en av de största webbplatserna på spanska för att söka jobb. Med en enorm databas tillgänglig för användaren har den också sin egen mobilapp. Den har erbjudanden från alla guilder och tillåter filtrering efter plats och kategori. Den enda nackdelen är att du fortfarande inte har många erbjudanden att arbeta hemifrån. Om du inte har provat det ännu, uppmuntrar jag dig att prova det. I själva verket här hittade jag mitt nuvarande jobb, där jag har jobbat i nästan åtta år.

Upwork

Om din handel är relaterad till teknik eller journalistik är Upwork det perfekta alternativet för att få lite extra pengar. De erbjuder ett brett utbud av kortsiktiga jobb, tillverkar och levererar. Den sökande placerar sin annons på Upwork och väljer bland kandidaterna. De kommer sedan överens om ett pris mellan 2 och ett leveransdatum, allt från Upworks egen webbplats eller app. Det finns också jobb med längre varaktighet men de överstiger vanligtvis inte 3-6 månader. Observera också att alla Upwork-jobb tar en procentsats av provision. Om du är programmerare, webbutvecklare, publicist, författare, översättare eller bloggare bör du besöka Upwork just nu.

Teknisk anställning

Välkänd webbplats som liknar Infojobs har också en egen app för att söka efter arbete. I det här fallet fokuserar Tecnoempleo mer på jobbbjudanden relaterade till teknik: Programmerare, tekniker, datatekniker, analytiker och utvecklare i allmänhet, det här är din webbplats. Som med Infojobs erbjuder ansikte mot ansikte jobb fortfarande inte mycket distansarbete (även om detta inte är ett problem för Tecnoempleo, som helt enkelt är dedikerat till att sprida företagets erbjudanden).

Frilansare

Tillsammans med Upwork, den ledande frilansplattformen för jobbsökning. All distansarbete och inriktad på affärer relaterade till teknik, journalistik eller konst (grafisk formgivare, föredragande etc.). Hittills erbjöd det ett mycket liknande erbjudande till Upwork, men med de nya provisioner som Upwork kommer att börja tillämpa sommaren 2016, kan Freelancer sluta äta kakan. Om du fortfarande inte känner till deras app uppmuntrar jag dig att prova den.

Jobtoday

Jobtoday är en mobilapp som, även om den inte har funnits på marknaden länge, redan erbjuder många jobberbjudanden (var försiktig, bara för Spanien). Den enda nackdelen är att de fortfarande inte har mycket variation. Från vad jag har sett, åtminstone i erbjudandena nära min stad, är nästan allt jobb relaterade till hotellbranschen. Appen har ett rent, lättanvänt gränssnitt och uppmuntrar direktkontakt mellan arbetsgivare och anställd genom chattar och snabba svar. En av de stora nackdelarna som jag ser är att lönen inte anges i något erbjudande, och du vet att när något sådant är dolt, ett dåligt tecken ...

Extra boll: Jobandtalent

Jobandtalent är en nyligen släppt app. Jag har inte provat det ännu, men det slår hårt på Google Play och har redan över en miljon nedladdningar. Precis som Jobtoday erbjuder det möjligheten att chatta mellan kandidat och arbetsgivare och har ett totalt betyg på 4 stjärnor. Vilket inte alls är dåligt. Från de åsikter som människor ger verkar det som om du fortfarande har några poäng att förbättra, men det är en ung app och ägarna av appen verkar ganska mottagliga. Om någon redan har provat det, lämna din åsikt i kommentarer så får vi en tydligare uppfattning :)

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found