Thor: Ragnarok (First Teaser Trailer) - Thor 3 - The Happy Android

I eftermiddag har Marvel Entertainmet presenterat den första teasertrailern från den tredje filmen av Odins son, Thor: Ragnarok. I den här korta förhandsvisningen på nästan 2 minuter ser vi att action och humor fortsätter att slå Marvel hårt, och den här roliga trailern är ett bra exempel på det.

Vad handlar "Thor: Ragnarok" om?

Thor är fängslad i den andra änden av universum och hamnar i ett lopp mot tiden för att återvända hem och stoppa Ragnarok, förstörelsen av hans hemvärld och slutet på den asgardiska civilisationen, i händerna på ett allsmäktigt nytt hot, den obevekliga Hela.

Thor: Ragnarok Casting

Thor: Ragnarok regisseras av Taika Waititi och spelar Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Benedict Cumberbatch (Dr Strange), Mark Ruffalo (Hulk), Idris Elba (Heimdall), Kate Blanchett (Hela), Anthony Hopkins (Odin), Jaimie Alexander (Sif) och Karl Urban (Skurge). Utgivningsdatum: 3 november.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found