DOOGEE Alla hjärtans dag 30 rabatter och en exklusiv såväl som mystisk gåva - The Happy Android

Tror du att en bukett blommor är för gammaldags en gåva för alla hjärtans dag? Är den Vuitton-väskan för låg? Ingen aning vilken läppstift att köpa för henne? Oroa dig inte, i år har DOOGEE förberett något speciellt.

Fira alla hjärtans med DOOGEE

Alla hjärtans fest kommer från handen av respektive försäljning på några av märkets mest framgångsrika modeller. Å ena sidan kan vi få tag på a DOOGEE Y6 Piano Black eller a Y6 Piano White för 139,99 dollar (cirka 135 euro att byta), det vill säga 30 dollar billigare.

Å andra sidan kommer vi också att se hur det nya DOOGEE Y6 Agat ser sitt pris sänkas till aptitretande 99,99 dollar (drygt 95 euro), med en rabatt på 10 dollar. Men varför denna prisskillnad? Även om det är samma smartphone-modell, Y6 Piano Black och Y6 Piano White har båda 4 GB RAM och 64 GB intern lagring, medan den vanliga versionen av Y6 kommer med ett paket med 2 GB RAM och 16 GB lagringsutrymme.

Kampanjen börjar den 10 februari, och för att dra nytta av dess fördelar behöver vi bara prenumerera via e-post till den officiella DOOGEE-webbplatsen, www.doogee.cc. På detta sätt får vi en kupong med 40 $ rabatt. Dessutom, enligt företaget, kommer också att leverera en exklusiv gåva. Vi har ingen aning om vad det kan vara, men tydligen är det något som liknar en Durex !!

DOOGEE Y6-modellspecifikationer

8MP främre kamera med blixt och 88 ° vidvinkelobjektiv och 13MP bakre kamera med PDAF tillverkad av Samsung och med dubbel LED-blixt

  • MTK6750 Octa-core 64-bit
  • 5,5 ”HD-skärm tillverkad av SHARP, 2,5D krökningsglas och G + FF
  • 4G + anslutning
  • 4 GB RAM + 64 GB lagring med tillstånd av Samsung (på modellerna Y6 Piano Black och Y6 Piano White)
  • 2 GB RAM + 16 GB lagringsutrymme med tillstånd av Samsung för Y6 Agate red, Y6 Moonlight blue och alla andra vanliga versioner
  • Dubbla mikro-SIM-kort
  • Android 7.0
  • 3200mAh, 5V2A batteri
  • Se mer information

Om du vill se lite närmare hur dessa terminaler är, inget bättre än att ta en titt på följande video av Y6 Piano White och Agate Red:

Den klassiska modellen i Y6-serien:

Slutligen påminna er om att om vi letar efter ett ännu billigare erbjudande vi kan också få DOOGEE Y6C för 89,99 $ (cirka 85 euro) under kampanjen. Tätare omöjligt.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found