Trailer of Tokyo Ghoul (The Movie) - Live action - The Happy Android

Jag tror att vi redan nämnde det för några månader sedan, men för nykomlingar påminner jag om att premiären på Tokyo Ghouls live-actionfilm håller på att falla. Dess officiella namn är Tokyo Ghoul: The Movie, och för ett par dagar sedan var det i nyheterna igen på grund av den nya trailern som släpptes på IGNs YouTube-kanal:

Efter en teaser där knappast någonting sågs och en annan trailer där vi kunde uppskatta filmens generella ton bättre, behöver vi bara vänta tills 16 oktober, datum då filmen släpps.

För dem som ännu inte är bekanta med Tokyo Ghoul, är en framgångsrik manga gjord av Sui Ishida, som senare fördes till anime och där vi bevittnar Kanekis liv och mirakel, en pojke som på grund av ödet slutar bli en Ghoul, en varelse som äter människokött för att överleva ( ja, kött och lite kaffe också. Ghouls är mycket kaffeälskande).

Nu är nyckelfrågan, hur trogen kommer filmen att vara mot mangan? För tillfället verkar det som om det, åtminstone, vad gäller specialeffekter inte finns några problem och det verkar som om den dystra atmosfären som går genom hela originalserien har lyckats fånga den ganska bra. Resten kommer vi att upptäcka från den 12 oktober.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found