Så här aktiverar du ljusmeddelanden på vilken Android som helst

En av de mest attraktiva funktionerna, såväl som bombastiska, i Samsung Galaxy S10 är känd som "Edge-belysning." En lysande ram som täcker telefonskärmen och som aktiveras varje gång vi får ett meddelande eller om vi har ett inkommande samtal. I grund och botten står vi inför det som kallas en lätt anmälan.

Denna funktion kan vara mycket användbar, eftersom den hjälper oss att ta reda på nya meddelanden utan att använda vibratorn eller någon annan typ av ljud. Vi står dock inför en exklusiv funktion i Galaxy med en böjd skärm. Hur kan vi aktivera det på andra Android-telefoner?

Hur man konfigurerar ljusmeddelanden på alla Android-enheter

Om vi ​​är intresserade av att applicera Edge-belysning på vår Android-telefon kan vi för närvarande uppnå det genom att installera en gratis applikation kallad Edge Lighting: Meddelande. Precis som det inbyggda verktyget i Galaxy, gör det också att vi kan göra många justeringar, till exempel aviseringarnas färg, när den är aktiverad och andra detaljer.

Ladda ner QR-kod Edge Lighting: Notification, Rounded Corner Developer: flysoftvn Pris: Gratis

När vi har installerat appen öppnar vi den. Första gången kommer den att be oss om vissa behörigheter. Dessa behörigheter är nödvändiga för att appen ska fungera, så vi ger dem till dig för att fortsätta. Därefter kommer vi till den allmänna konfigurationspanelen, där vi kommer att se flera avsnitt:

  • Belysning: Härifrån kan vi justera allt relaterat till den visuella aspekten av ljusmeddelandena, såsom färgen, dess opacitet, linjens varaktighet och tjocklek.
  • Underrättelse: I det här avsnittet kan vi välja att visa aviseringar med skärmen avstängd, blockera det övre popup-meddelandet och andra inställningar.
  • Runt hörn: Om vi ​​har en mobil med fyrkantiga kanter, från fliken kan vi ändra ramarna på skärmen så att de verkar böjda. På detta sätt uppnår vi en bättre effekt när det gäller att återge ljusmeddelandena.

Härifrån, när vi får ett samtal eller ett meddelande, kommer Edge-belysningen att aktiveras enligt de fastställda parametrarna.

Appens integritet och säkerhet

Edge Lighting: Meddelande Det kan betraktas som en känslig applikation, eftersom den har tillgång till både vår telefon och våra meddelanden. Därför är det i fall som detta vanligtvis viktigt att läsa sekretesspolicyn för applikationen.

Sekretess- och datahanteringspolicyn för Edge Lighting: Meddelanden är ganska tydligt i detta avseende och dess utvecklare gör det klart att den insamlade informationen är rättvis och endast nödvändig för att appen ska fungera korrekt. Därför kan vi i den meningen vara lugna.

Kort sagt, en av de mest visuellt kraftfulla anpassningsapparna som vi kan hitta idag, med vilka vi kommer att kunna ge en annan touch till vår Android-enhet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found