Dessa är de nya "emojis" som vi kommer att se i WhatsApp - The Happy Android

Bland de nya funktionerna som WhatsApp förbereder för sin nästa uppdatering har gjutits införandet av en bra handfull nya emojis. Som vi har kunnat veta tack vare Android PoliceBland dessa nya tillägg finns motsvarande emojis av det klassiska ”facepalm” och emoticons som främjar interprofessionell jämställdhet, bland andra.

Jämställdhet och danspojken

Det är varken mer eller mindre än de nya emojis som vi redan kan hitta i Unicode 9.0 Y Emoji 4.0och att Google föreslog förra året att inkluderas i Android 7.1. Dessa emojis är främst inriktade på att främja jämställdhet, inklusive yrken med motsvarande kvinnliga och manliga versioner.

I det här nya blocket kan vi också hitta andra uttryckssymboler som den klassiska gesten att "korsa fingrarna", att "rycka på axlarna", ett clownansikte, en dansande pojke och till och med ett glas whisky. Hur har vi hittills kunnat leva utan dem? Snälla du!

Förutom dessa kommer vi också att hitta andra emojier lite mer underjordiska som en bit bacon, en fjäril eller en avokado. De perfekta kryddorna för att göra en nyfiken "sallad" av ikoner, som kommer att förstora listan med mer än tusen bilder av denna typ som vi redan kan hitta på WhatsApp idag.

Ladda ner det nya emoji-paketet direkt

Om du vill börja njuta av dessa nya bilder är allt du behöver göra att ladda ner och installera betaversion 2.17.44 av WhatsApp, som du kan komma åt från webbplatsen för APKMirror. Ett annat alternativ för att hålla dig uppdaterad och prova alla nyheter som WhatsApp kommer att inkludera i framtida uppdateringar är registrera dig som en ansökan testare på Google Play.

"Emojis" eller emoticons är bilder eller små teckningar som används för att representera känslor (känsla + ikon), och att med WhatsApp och andra snabbmeddelandeappar som Line, Telegram eller Google Allo har de blivit oerhört populära de senaste åren.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found