Vernee M5 i analys: kompakt mobil med 4 GB RAM för bara € 100

Jag kommer ihåg att det förra året var stora smartphones, 5,5 tum och uppåt. Trots att trenden fortfarande finns där med Pixel 2 XL, Samsung Galaxy Note S8 och företaget som sätter trenden, verkar det som att vattnet så småningom återgår till sin kurs.

Tillverkare återvänder för att uppmärksamma smartphones som är mer hanterbara och något mindre i storlek. Detta är fallet med mobilen som vi analyserar idag Vernee M5.

En 5,2-tums mellanklass och en inredning mycket väl utrustad för en enhet på bara 100 euro. Om alla 100-euromobilerna var så här skulle jag åtminstone underteckna vid behov.

Vernee M5-recension: ställer in standarden för det mest prisvärda mellanklassen

När vi rör oss i dessa prisklasser måste vi nästan alltid offra ett tekniskt avsnitt. Vernee's M5 är rättvis och grundlig i alla avseenden, utan att sticka ut för mycket, men samtidigt utan att väcka några klagomål. Bra RAM, bra batteri, lätt och kompakt. Kanske skulle vi kunna be om en bättre skärm, men där var vi säker på att få en fin topp i det slutliga priset. Låt oss ta en titt!

Display och layout

Vernee M5 har en 5,2-tums skärm med HD + upplösning (1280x768p) med 2,5D välvda och böjda kanter. Fodralet har en metallisk strukturfinish och en väldigt lätt vikt på bara 145 gram. Finns i svarta och blå färger.

I allmänhet är det en design som påminner mig mycket om Elephone P8 mini, med en enkel men elegant stil. Ibland är det trevligt att ha en smartphone som du kan bära i fickan utan att vara för mycket besvärad.

Kraft och prestanda

När det gäller hårdvara har vi en vinnande kombination för mitten av intervallet 2017. En processor MTK6750 Octa Core 64-bit körs med 1,5 GHz, ARM Mali-T860 GPU, 4 GB RAM Y 64 GB intern lagring kan utökas upp till 128 GB med kort. Allt detta under skydd av Android 7.0.

En kombination som säkerställer smidig drift och som gör att vi kan dra nytta av alla appar som vi kan hitta i Google Play Butik. Det är inte en smartphone att spela + AAA-spel, men det behöver inte.

Kamera och batteri

I det fotografiska avsnittet hittar vi inga stora överraskningar. En effektiv 13,0 MP-kamera på baksidan och ytterligare 8,0 MP för selfieområdet.

Slutligen, vad beträffar autonomi, innehåller Vernee M5 ett robust inbyggt 3300mAh batteri. Tillräcklig kapacitet för att använda mobilen hela dagen utan rädsla för att läggas på innan vi kommer hem och använda den lite längre.

Pris och tillgänglighet

Vernee M5 har precis lanserats nyligen och är nu tillgänglig i TomTops nästa blixtförsäljning för bara 119,99 dollar, cirka 100 euro skrapat. Erbjudande som kommer att vara aktivt de närmaste 20 dagarna. Tappa inte ur sikte.

TomTop | Köp Vernee M5

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found