3 appar mot sömnlöshet som hjälper dig att sova bättre

Vi befinner oss i osäkra tider, och nyligen kan det ta lite mer än vanligt att somna. Koppla av, du är inte ensam. I själva verket är det ett helt förståeligt problem och ett av de vanligaste dessa dagar. Om du lider av sömnlöshet eller har sömnsvårigheter Oavsett anledning kan några av dessa Android-applikationer hjälpa dig att falla i Morpheus lättare.

Sömn låter

Om du letar efter en app som hjälper dig att somna bör du definitivt ta en titt på Sleep Sounds. Om du har sömnlöshet, har sömnsvårigheter eller har en sängpartner som snarkar som en borr i turboläge, gör Sleep Sounds det enkelt för dig. en samling avkopplande ljud som hjälper dig att koppla ifrån dig och stryka örat på kudden som om du vore en baby.

Applikationen innehåller ett stort antal naturliga avkopplande ljud, såsom ljudet av regn, löv som skakar i skogen, ljudet av havet, glöd som gnistrar i en brasa eller ljudet av en storm, bland många andra. Den har också en praktisk timer, anpassningsbara atmosfärer och ljudet är av ganska bra kvalitet. Sanningen är att lite mer kan begäras. En enastående app med 4,7 stjärnor på Google Play och mer än 5 miljoner nedladdningar.

Ladda ner QR-kod Sleep Sounds Utvecklare: Sound Sleep - Relaxing Sounds and White Noise Price: Gratis

Lugna

Lugn är förmodligen den mest populära meditations- och anti-sömnlöshetsappen som vi kan hitta på Android idag, och granskas också som en av de bästa apparna för 2018 enligt Google.

Meditation är ett bra sätt att stressa ner och få en hel natts sömn. Lugn inkluderar sovande berättelser (på engelska berättas vissa till och med av Matthew McConaughey), Avslappnande musik Y guidade lektioner för att stressa kroppens muskler. Perfekt för att eliminera ångest.

Applikationen är gratis, även om den också har en mer komplett premiumversion med mer innehåll och funktioner. Ett utmärkt verktyg med mer än 10 miljoner användare och en mycket hög poäng på 4,4 stjärnor på Google Play.

Ladda ner QR-kod Calm: Meditation and Sleep Utvecklare: Calm.com, Inc. Pris: Gratis

Sömncykel

Sleep Cycle är en sömnövervakningsapp som ansvarar för att kontrollera de mönster vi följer vid sänggåendet. Ett verktyg som vi kan se med detaljerad statistik med dagliga sömntabeller, som kan hjälpa oss att förstå vad i helvete händer oss när vi ligger i sängen, eller att upptäcka vad som kan vara orsaken som hindrar oss från att ha en vilsam och vilsam sömn.

Appen innehåller också en smart väckarklocka som får oss ur sängen och låter mjukt när vi är i den lättaste sömnfasen. Åh, och den kommer också med en snarkningsdetektor!

Ladda ner QR-kod Sleep Cycle alarm clock Utvecklare: Sleep Cycle AB Pris: Gratis

Slutligen, tappa inte andra applikationer som PranaBreath (som vi redan pratade om i DENNA ANDRA POST på hans tid), som vägleder oss i förverkligandet av andningsövningar som kan hjälpa oss bland annat att koppla av och sova mycket bättre på natten.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found