Hur man använder ett WhatsApp-konto från flera enheter samtidigt

När vi installerar WhatsApp på en enhet associerar vi det vanligtvis med telefonnumret till den ena terminalen. Vi använder WhatsApp från den smarttelefonen och det är det. Idag kommer vi istället att se ett enkelt och effektivt sätt att använda samma WhatsApp-konto från olika terminaler samtidigt.

På detta sätt kan vi ha två telefoner med åtkomst till ett enda WhatsApp-konto, varifrån vi kan chatta och skicka foton, videor, röstanteckningar etc.. Med den här metoden kan vi till och med använda WhatsApp från surfplattor utan SIM-kort eller ens kombinera Android-, iPhone- / iPad- eller Windows-enheter.

Hur man använder samma konto från WhatsApp på två olika terminaler

Metoden att tillämpa beror på vilken typ av terminal som vi vill använda som en andra enhet för vårt WhatsApp-konto:

  • En bärbar eller stationär dator (Windows / Linux / Mac).
  • En annan Android / iOS mobiltelefon eller surfplatta.

Åtkomst till WhatsApp samtidigt från PC med WhatsApp web

Det enklaste sättet att använd WhatsApp från vilken typ av dator som helst är att använda webbversionen av WhatsApp:

  • Vi får åtkomst WhatsApp webb från vår favoritwebbläsare på PC. Gäller för Windows / Linux / Mac. Vi får se hur en QR-kod visas på skärmen.
  • Vi öppnar WhatsApp-appen på mobilen och inom huvudmenyn väljer vi "WhatsApp webb”.
  • Vi skannar QR-koden av navigatorn med mobiltelefonen.

På det här sättet loggar vi in ​​på webbversionen med telefonens WhatsApp-konto. Vi kan komma åt alla kontakter, skicka meddelanden och alla typer av filer, precis som vi skulle göra från vår terminal.

Hur man använder ett WhatsApp-konto från två olika telefoner eller surfplattor

Om det vi vill är att komma åt och använda samma WhatsApp-konto från flera mobila terminalerändras den metod som ska tillämpas drastiskt. I det här fallet använder vi appen WhatScan App Messenger.

Med WhatScan kan vi göra detsamma som med WhatsApp Web, men från en Android / iOS-telefon eller surfplatta.

Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning Ladda ner QR-kod Whatscan för WhatsWeb Utvecklare: Abbas El-Bourji Pris: Gratis

På detta sätt kan vi få tillgång till ett WhatsApp-konto, se alla konversationer, skicka filer och chatta som om vi använde den ursprungliga mobila enheten:

  • Vi laddar ner och öppnar appen WhatScan App Messenger.
  • WhatScan visar en QR-kod på skärmen.
  • Vi öppnar WhatsApp-kontot som vi vill replikera, och från huvudmenyn i appen klickar vi på "WhatsApp webb”.
  • Vi skannar WhatScan QR-koden från den ursprungliga WhatsApp.

När synkroniserat kommer WhatScan att visa alla WhatsApp-chattar och kontakter, så att vi kan ta emot och skicka meddelanden, hantera konversationer etc.

WhatScan är främst utformad för att övervaka dina barns WhatsApp

WhatScan är en mycket populär app i Google Play Store, med mer än 10 miljoner nedladdningar och ett högt betyg på 4,3 stjärnor. Även om dess användbarhet som ersättning för WhatsApp för surfplattan är mer än bevisad, är sanningen att idén hos utvecklarna av denna app är mer orienterad mot föräldrakontroll.

I grund och botten är det ett verktyg som kommer till nytta för föräldrar att har viss kontroll över användningen av WhatsApp som det minsta i huset kan göra. Unga människor har i allt högre grad tillgång till mobiltelefoner tidigare, och WhatsApp, särskilt i vissa åldrar, kan vara ett tveeggat svärd.

Telefonen visar att någon är ansluten

Därför fungerar detta verktyg, även om det inte kan betraktas som en spionapp, eftersom det kräver samarbete mellan båda parter för att fungera, det fungerar som ett litet "virtuellt kikhål" som föräldrar kan använda sig av vid varje given tidpunkt. På ett samordnat sätt. .

För resten, som en applikation för att ta WhatsApp från mobil till surfplatta, eller från Android till iOS, kort sagt, för att använda samma konto från flera enheter i realtid och samtidigt, det är bara bra.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found