Hur man får Pikachu i Pokémon GO från början

I helgen dök en Pikachu upp i mitt vardagsrum. Klockan var 22:00 och min vän Roboto sa till mig ”Farbror! Jag ser Pikachu här !!Och faktiskt där var det. Det dåliga var att min mobil hade 0% batteri och jag var tvungen att hålla mig vid önskan. Super FAIL. Till slut hamnade Roboto med honom. Men saken stannar inte där. Jag undersökte och nu vet jag det hur man får Pikachu i Pokémon GO från början och ... jag har det redan!

I dagens inlägg kommer jag att förklara hur man får Pikachu i Pokemon GO från början av spelet och utan ansträngning. Vill du veta hur jag gjorde det?

Hur man får Pikachu från början

Att få Pikachu utan att svettas du behöver bara starta ett nytt spel med en ny profil. Det vill säga om du redan har börjat spela och du redan har din första Pokémon, kommer du inte att kunna fånga Pikachu med följande metod (i det här fallet gå ner till andra avsnittet i detta inlägg). Stegen att följa är följande:

  • Starta ett nytt spel.
  • Det första steget efter att du har valt och namngett din karaktär är att fånga din första Pokémon. Samma Pokémon att välja mellan visas alltid i alla spel: Bulbasur, Charmander och Squirtle. Fånga inte någon av dessa 3 Pokémon och håll dig borta från dem.

  • Du kommer att se hur dessa 3 Pokémon är mycket insisterande och kommer att visas igen på kartan, men du måste undvika dem om och om igen. När du redan har gått ifrån dem 5 eller 6 gånger, nästa gång istället för att samma 3 Pokémon visas som vanligt Pikachu kommer också att visas, ögonblick där du kommer att dra nytta av att fånga det.

Jag har läst på flera webbplatser att Pikachu dyker upp efter den tredje "tillflyktsorten", men i mitt fall kan jag intyga att Jag var tvungen att insistera lite mer och vänta upp till sex gånger för att det skulle visa tecken på livet. Ge i alla fall inte upp, eftersom det verkar säkert.

Om du har spelat Pokémon GO länge men vill prova det här tricket kan du alltid starta ett nytt spel med ett annat Gmail-konto (du kan gå till spelalternativen och välja “Lämna”Eller från telefoninställningarna raderar du speldata från Pokémon GO. Oroa dig inte för dina framsteg sparas i användarkontot och går inte förlorade).

Hur man får Pikachu genom hela spelet

Om du redan har det avancerade spelet och du har tagit en hel del Pokémon, gillar du säkert inte att starta ett nytt spel bara för att ha Pikachu. I det här fallet återstår bara att söka och utforska tills den visas. Ta hänsyn till följande tips, som tack vare Pokémon GO-spelargemenskapen har hjälpt oss att bli tydligare om var Mr. Pika-pika går:

Platser och stunder där Pikachu dyker upp

  • Sök i skymning eller gryning. I mitt speciella fall har den enda gången jag har sett Pikachu fri som vinden varit runt 23:00 på natten.
  • Sök nära kraftverk. Folk kommenterar att Pikachu är mer benägna att dyka upp nära kraftverk. Jag bor verkligen nära ett kraftverk, och jag kan försäkra er att det här är viktiga ställen att fånga det. Viktigt: Var medveten om att kraftverk är mycket farliga platser, och du bör aldrig komma in i deras lokaler. I vilket fall som helst kommer du dessutom aldrig att hitta någon Pikachu "inuti" anläggningen, utan i omgivningen (det skulle vara otänkbart för spelprogrammerarna att lämna en Pokémon inuti en).
  • Sök nära konstcentra och museer. Det sägs att Pikachu också vanligtvis hemsöker platser som är dedikerade till konst och vetenskap, är det sant? Jag har inte kunnat verifiera det, men belöningen är väl värt försöket.

Andra knep för att få specifik Pokémon

Du kan också använda andra verktyg för att hjälpa dig hitta mycket specifika Pokémon, till exempel:

  • Pokemapper: Det är en webbapplikation där Pokémon GO-användare från hela världen anger platser där vissa Pokémon har dykt upp. Du måste bara gå in och du kommer att se en enorm världskarta. Zooma in tills du når din plats och du kommer att kunna se vilken Pokémon som har dykt upp, datum och plats för observationen.

  • Poke Radar: Detta är en mycket kontroversiell iOS-app, eftersom den strax efter att den släpptes förbjöds av Niantic. Men långt ifrån att försvinna förblir Poke Radar inte bara utan är nu också tillgänglig för Android och i en webbversion. ha!

  • Poke Radar webbversion
  • Hämta Poke Radar för Android
Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found