9 exklusiva appar för Android som du aldrig hittar på iOS

Många av de människor som väljer Android det gör det för enkel bekvämlighet. Inte bara för att de är billigare enheter än de för Manzana, men också för alla möjligheter det erbjuder. Android-ekosystemet har nått en sådan punkt att det inte finns några "livslånga" iPhone- och iPad-användare som bestämmer sig för att hoppa in i tävlingen.

Anledningen? De kan vara flera. Från den ovannämnda ekonomiska aspekten, till en inneboende prestige från varumärket Cupertino som inte kompenserar allt det borde. Eller det enkla faktumet att inse att Android "inte är bogeyman."

Exklusiva (och kvalitets) applikationer för Android som vi knappast kommer att se på iOS

Jag har ett par vänner som de senaste månaderna har beslutat att byta till Android när det gäller att förnya terminalen, och de är båda överens om samma sak: "Wow, det är inte så illa som jag trodde." Det kommer inte att vara sant!

De två har varit ganska förvånade över de olika och kvaliteten på de appar som finns för Android. Även om de flesta mobilappar har versioner för båda operativsystemen har Googles fortfarande några Exklusiva premiumkvalitetsappar som du kan bära med stolthet.

Cerberus

Cerberus är en av de mest kompletta stöldskyddsprogrammen där ute. Den erbjuder fjärrkontroll för att låsa enheten, lokalisera och spåra, ta bilder av tjuven vid stöld, spela in ljud från mikrofonen, kontrollera via SMS och mycket mer.

Ladda ner QR-kod Cerberus Phone Security (stöldskydd) Utvecklare: LSDroid Pris: Gratis

Datally

Datally är en app utvecklad av Google som i grunden tjänar till spara mobildataförbrukning. Skapa ett slags VPN som styr användningen av data från de appar som vi har installerat på telefonen. Allt detta med en hel handfull extra funktioner (WiFi-nätverkssökmotor, mätvärden, rekommendationer) som syftar till att optimera Internetanslutningens förbrukning.

Ladda ner QR-kod Datally: data sparande app av Google Developer: Google LLC Pris: Gratis

Xposed Framework

Xposed Framework är ett verktyg som låter oss installera nya funktioner på vår Android-telefon eller surfplatta. Det är inte en applikation som sådan, utan en bro för att installera nya moduler som innehåller de nya funktionerna.

Bland de mest populära modulerna eller funktionerna hittar vi "One Tap Video Download", "Gravity Box", "Zoom for Instagram" eller "AC Display". Kräver rotbehörigheter. Om du vill installera Xposed Framework, ta en titt på den här intressanta artikeln från AndroidPit.

Gröna

Greenify är en annan av de appar som med hänsyn till den tid de har varit aktiva kommer vi knappast att se på iOS just nu. Med Greenify kan vi skicka alla de appar som vi inte använder för att vila genom centraliserad förvaltning. Ett utmärkt verktyg för att spara batteri på Android.

Ladda ner QR-kod Greenify Utvecklare: Oasis Feng Pris: Gratis

Nova Launcher (och alla andra launcher i allmänhet)

Launchers eller launchers är okända på iOS. Dessa typer av appar är en av de största exponenterna för anpassning på Android. Nova Launcher är en av de mest populära, men det finns dussintals av dem, alla med sina egna dygder och särdrag. Med en bra launcher kan vi ändra gränssnittet för vår telefon och anpassa 100% till våra behov. Anpassning i sin renaste form.

Ladda ner QR-kod Nova Launcher Utvecklare: TeslaCoil Software Pris: Gratis

Viral (och alla andra ikonpaket i allmänhet)

Ikonpaket kommer från bärraketer. Om vi ​​ska ändra skrivbordet, aviseringar och mobilnavigering vill vi också ändra de tråkiga ikonerna som kommer som standard på Android. För att kunna installera den här typen av appar måste vi ha en launcher tidigare installerad. Därifrån har Google Play Butik otaliga ikonpaket, betalda och gratis, som den här Viral - Gratis ikonpaket.

Ladda ner QR-kod Viral - Free Icon Pack Utvecklare: DrumDestroyer Teman Pris: Gratis

Tasker och Macrodroid

Macrodroid Y Tasker är två applikationer för Android som låter dig skapa automatiska uppgifter, makron och schemalagda åtgärder. En riktigt användbar typ av applikation för mer avancerade användare som det är omöjligt att se idag i rena versioner av iOS (utan jailbreak).

Ladda ner QR-kod MacroDroid - Automationsutvecklare: ArloSoft Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Tasker Utvecklare: joaomgcd Pris: 3,59 €

Underlag

Substratum är en motor som tillåter oss skapa teman för Android på rotade enheter. Vi kan byta från meddelanden till ljud eller anpassa tangentbordet. Om vi ​​är vana vid att använda bärraketer, testa nya ikoner och mer, är detta ett kraftfullt verktyg som ger oss en ny tråd som vi kan dra och låta vår fantasi springa vild från.

Ladda ner QR-kod substrat temamotor Utvecklare: Projekt Development Team Pris: Gratis

Emulatorer

Om vi ​​gillar klassiska videospel och vi precis har kommit på Android kommer vi säkert att vara intresserade av att veta att Google Play Store innehåller officiella versioner av emulatorer som SNES9X, Nostalgi NES och liknande. Intressant (speciellt om vi har en Android TV Box).

Ladda ner QR-kod Nostalgia.NES (NES Emulator) Utvecklare: Nostalgia Emulators Pris: Gratis

Och vad säger du, vilka är dina favoritappar i Android-katalogen?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found