Elephone U Pro är den ultimata klonen? Samsung Galaxy S8

Elephone har beslutat att göra ett definitivt steg till Snapdragon-processorer. Och han gör det med honom Elephone U Pro, en mobil som det fortfarande tar några veckor att nå butiker, men som redan lovar att locka många fans.

Elephone U Pro, en mobil med 6 GB RAM, 128 GB utrymme, Snapdragon 660 och ... Vänta! Detta är inte en Samsung Galaxy S8-klon?

Det första som fångar uppmärksamheten hos Elephone U Pro, den "lustiga" versionen av Elephone U, är dess processor Lejongap. Elephone är ett av de företag som i flera år har försökt göra sig ett namn i branschen, men genom att klä sina mobiler med processorer Mediatek många människor ägnar inte så mycket uppmärksamhet åt dem som de borde När kommer människor att sluta behandla dessa SoC som de inte är värdelösa skräp? Har Mediatek gått så illa, eller är det bara att hålla fast?

Vissa skulle inte röra den med en pinne.

Elephone U Pro skiljer sig inte mycket från andra mobiler som det asiatiska företaget har lanserat de senaste åren, men hej! Nu har vi en Snapdragon 660.

Som vanligt när det finns en ny modell i Samsungs Galaxy S-linje, tar Elephone ut sin motsvarande lågprisversion för de mindre välmående. Där har vi Elephone S7 från ett par år sedan som ett tydligt och direkt exempel, som förresten måste ha varit svullen att sälja. Den här gången har de varit mindre uppenbara, och även om designen är tydligt baserad på Samsung Galaxy S8, namnet spelar lite mer vilseledande.

Kalla det klon, kalla det lånad inspiration, Kalla det vad du vill. Faktum är att Elephone U Pro ser väldigt bra ut, och som de säger, "genom dess specifikationer kommer du att veta det."

Elephone U Pro tekniska specifikationer

Men även om processorbytet är det mest slående med enheten, är sanningen att den inte alls är den viktigaste funktionen.

Vi står inför en smartphone som gör ett viktigt kvalitativt steg jämfört med tidigare Elephone-modeller. Tillverkaren vill spela i första divisionen, och för detta har den utrustat den framtida U Pro med följande tekniska specifikationer:

  • 5,99-tums AMOLED-skärm i full HD (2160 x 1080p) och 18: 9-format
  • Snapdragon 660 Octa Core 2.2GHz-processor
  • 4 - 6 GB RAM-minne
  • 64 - 128 GB internt minne + microSD
  • Android 8.0
  • 13 + 13 MP bakre kamera
  • 8 MP selfie-kamera
  • 3.550 mAh batteri med snabb laddning och trådlös laddning
  • Fingeravtrycksläsare, USB-C-port, dubbelt SIM-kort och NFC

Pris och tillgänglighet

Elephone U Pro har ännu inte officiellt presenterats (det kommer att vara i Madrid den 8 februari). Men som du kan föreställa dig, med hårdvara som denna kommer vi utan tvekan att möta den dyraste mobilen hittills från Elephone.

Priset kan vara cirka 400 euro (på GearBest de annonserar redan för 365,82 euro), och även om det är en ganska hög summa, är det fortfarande ett mer än acceptabelt pris för ett premium mellanklass med en design som är så speciell och populär som den här.

Hittills, om du ville ha en kinesisk klon av en iPhone eller en Samsung Galaxy, tvingades du ha en hårdvara som var normal. Med Elephone U Pro kommer vi att fortsätta ha ett billigare alternativ till Samsung Galaxy S8, men med en hårdvara på höjden med Android 8.0, trådlös laddning och NFC, bland andra trevligheter.

Du kan få mer information om Elephone U Pro på den officiella Elephone-webbplatsen.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found