NES Game Machine i recension, klonen av NES Classic Mini (500 i 1)

Jag vet inte om det var för att jag hade den dumma idén att inte reservera den i förförsäljningen, men saken är den när jag ville köpa NES Classic Mini var jag redan utmattad. De fick inte fler överföringar, så jag var tvungen att stanna kvar med önskan - nu är det cirka 300 euro, vänner-. Dagens inlägg är för dem som, precis som jag, var ett steg från att ha det i sitt vardagsrum. Lösningen heter NES Game Machine, den kinesiska klonen av NES Classic Mini.

Analys av NES Game Machine, en kopia av NES Classic Mini med mer ljus än skuggor

För ett par dagar sedan tittade jag på TomTop-webbplatsen och jag stötte på den här nyfikna enheten, den NES spelmaskin. Hur hade han inte tänkt på förut? Om det finns kloner av de mest sålda smartphonesna måste det finnas en kopia av mini NES ja eller ja!

Jag började undersöka nätverket och det verkar som att konsolen inte är dålig alls. Den har sina detaljer, men i allmänhet förblir den i nivå, och med hänsyn till att det är värt drygt 20 euro, det är nästan en måste ha för oss som är vid porten till originalprodukten.

Konsol och kontroll layout

När det gäller utseendet och utseendet på NES Game Machine kan vi säga det likheten med mini NES uppnås verkligen. Kom igen, det fungerar perfekt.

Om det inte var namnet på konsolen, graverad på framsidan, skulle vi säga att båda maskinerna är praktiskt taget identiska när det gäller design. Den kinesiska versionen har en något annorlunda nyans i grå, men märks knappast om vi inte sätter de två konsolerna ansikte mot ansikte.

Där vi märker är lite mer skillnad i styrenheterna. De har inte samma kvalitet som de klassiska NES-kontrollerna, men de fungerar bra och har inte skarpa hörn, vilket i det avseendet åtminstone är välkommet.

Hamnarna på NES Game Machine också är kompatibla med original NES-kontroller, så vid ett visst ögonblick kan vi alltid ändra dem. En annan detalj är att istället för att ha en HDMI-utgång använder den en AV-kabel för att ansluta till TV: n.

Obs! Kontrollerna i NES Game Machine-kampanjbilder visas med fyra knappar, men de är faktiskt desamma som NES Classic Mini, och de ser ut så här:

500 spel i 1, är det här på riktigt?

Till skillnad från den ursprungliga NES Classic Mini, som bara hade 30 förinspelade spel, på NES Game Machine vi hittar upp till totalt 500 spel tillhör den mytiska Nintendo 8-bitars konsolen.

Jag kommer ihåg att det på 90-talet också fanns kloner av den ursprungliga Nintendo, och även om de lovade hundratals spel på varje kassett, upprepades nästan alla flera gånger. Händer samma sak med den här konsolen?

Sanningen är att NEJ. Även om namnen på vissa spel ändras något, och vi hittar spelnamn som “Mario 12"Eller"Robocop 4”, De är alltid olika och originella spel.

Mario 12 är till exempel en slags Dr. Mario med några små förändringar. Och det är en annan punkt: det finns några spel som verkar ROM eller anpassade versioner av klassiska spel, vilket gör allt mer attraktivt enligt min mening.

Vi hittade också NES-spel ganska sällsynta och svåra att hitta i deras ursprungliga version, till exempel ”Mighty Final Fight”, Version av NES av det välkända spelet Super Nintendo. Eller som Mortal Kombat, som du inte ens visste hade sin egen 8-bitarsversion.

Utan tvekan NES Game Machine-spelkatalogen är en av styrkorna i denna konsol.

Spelupplevelse med NES Game Machine

Från vad jag har kunnat verifiera tack vare människor som har gett den här konsolen mycket, är det den övergripande spelupplevelsen är positiv. Först kan det ta lite att vänja sig vid padden och beröring av knapparna på kontrollen, men när den lilla barriären har övervunnits är resten begränsade till att njuta av spelen.

Spel som å andra sidan verkar vara funktionella versioner utan mycket förekomst av buggar. Det måste finnas ett par spel som inte är helt bra, men med tanke på att vi har 500 titlar i katalogen är det något som bara är anekdotiskt.

Pris och tillgänglighet

Med det sagt behöver vi bara prata om priset och tillgängligheten för denna NES-spelmaskin. Vi kan för närvarande få det på TomTop för 29,99 dollar, cirka 21,83 euro att byta. Om vi ​​är intresserade av att få detta "godis" kan vi också använda följande rabattkupong för att spara några euro:

KUPONKOD: TTNES

Pris med kupong: 18,47 euro

För min del är jag mer och mer frestad att köpa mig den här lilla leksaken. Det är en klon, ja, men det har så många positiva detaljer och det är så billigt att det är mer än troligt att det hamnar i mitt vardagsrum. Vad tror du?

TomTop | Köp NES Game Machine

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found