Justice League Final Trailer (7 minuters utökad version)

Warner släppte precis för några timmar sedan den nya och sista trailern för Justice League / Justice League, en film som kommer på bio den 17 november.

Världen är dyster utan närvaron av Superman. Lois verkar inte acceptera Clarks död och han verkar för henne i hennes drömmar, som om inget som hände i Batman vs Superman hade någon giltighet.

Men tyvärr är Superman fortfarande död, och det är något som de inte slutar upprepa för oss under hela trailern. Något sublimalt meddelande, inte så subliminal kanske?

Under hela denna nya trailer visas också nya bilder av Wonder Woman, Flash, Aquaman och Cyborg, förutom att illustrera lite mer invasionen av Parademons.

Allt tyder på att det blir en mörk film på jakt efter det episka, full av action och dåliga skämt. En uppföljare till BvsS men med lite mer färg och en klon av Drax i rollen som Aquaman. Naturligtvis kommer jag inte att sakna det - och jag lovar att klaga så snart jag lämnar biografen.

Sanningen är att när vi ser den utökade versionen av den här trailern, som går med i de tidigare framstegen i filmen, har vi nästan redan sett den i sin helhet. Vilken anteckning lägger du på den?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found