Pornhub lanserar sin egen gratis obegränsade VPN - The Happy Android

Igår var den dag som Pornhub valt att lansera sin egen VPN-tjänst och göra den känd för världen. Den välkända portalen för vuxeninnehåll öppnar därmed dörrarna till VPNHub, en gratis och obegränsad VPN-tjänst för mobiler och stationära datorer.

På tal från Pornhub VP Corey Price till The Verge, “Incognito-webbläsare erbjuder inte tillräckligt med skydd mot ”nyfikna ögon”, särskilt om användare surfar på offentliga Wi-Fi-nätverk, så VPN kommer att ge ett extra lager av säkerhet och integritet.

VPNHub är tillgängligt för båda Android-enheter, som iOS, Windows och macOS sedan den 24 april. Tjänsten kommer dock att förbjudas i länder som USA inte gör affärer med, såsom Myanmar, Kuba, Iran, Nordkorea, Sudan och Syrien. Med företagets ord kan dess nya VPN-tjänst också blockeras på platser som Saudiarabien, Egypten och Kina.

Trots att det är en gratis tjänst har VPNHub också en premiumversion (12,99 USD / månad). Den här betalda versionen tar bort annonser och erbjuder en -teori-snabbare anslutning och möjligheten att välja anslutningsland. Den fria versionen innehåller inbäddade annonser och låter oss bara ansluta till närmaste servrar baserat på vår geografiska plats.

Hur fungerar VPNHubs gratis VPN?

För att kontrollera driften av VPNHub inget bättre än att testa det för oss själva. När Android-appen har installerats från Play Store startar vi appen.

Ladda ner QR-kod VPNhub: De bästa obegränsade VPN: erna, blockera webbplatser. Utvecklare: AppAtomic Limited Pris: Gratis

Sanningen är att gränssnittet är extremt enkelt: en rullgardinsmeny för att välja den geografiska platsen Y en central knapp för att upprätta eller klippa VPN-anslutningen.

Om vi ​​använder den fria versionen - åtminstone i mitt fall - och vi finns i Spanien, kommer vi bara att kunna ansluta som standard till servrarna i USA. Resten är tillgängliga för användare av premiumversionen.

Anslutningen är lätt att upprätta och navigering är verkligen snabb. Den enda nackdelen är att vi bara kan "kamouflera" vår plats med en server i USA som vi har sagt tidigare. Men med tanke på att vi testar det kostnadsfria alternativet kan vi knappast begära mycket mer.

Om vi ​​har nog med detta är sanningen att det är en riktigt attraktiv lösning för att surfa säkert och privat på Internet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found