Vernee Aktiv i analys, robust 6 GB + 128 GB telefon med IP68

Vernee är en av de telefontillverkare som inte slutar utöka sin katalog för att tillfredsställa alla typer av användare. De har stora batterimobiler som Vernee X, toppen av sortimentet som Vernee Mars Pro eller billigare terminaler som M5 och M6-modellerna. Nu har de gått in i riket med robusta telefoner med Vernee Aktiv.

I dagens granskning tittar vi på Vernee Active, en vattentät terrängtelefon med IP68, 6 GB RAM och 128 GB internt lagringsutrymme.

Vernee Aktiv i analys, en robust smartphone som ger upp (nästan) ingenting

När vi pratar om robusta telefoner, motståndskraftiga mot vatten, lera och damm, är den första bilden som kommer att tänka på den av en mycket konsekvent terminal med ganska blygsam hårdvara. Något logiskt, eftersom din målgrupps huvudintresse är att den tål alla slags dåligt väder. Resten, om det fungerar ganska bra, räcker det.

Vi hade redan känt telefoner som flydde från den stereotypen, som förra årets Ulefone Armor 2. Vernee Active följer samma väg markerad av Armor 2, men med vissa förbättringar som mer lagringsutrymme Y betydligt mindre vikt.

Design och display

Vernee Active har en JDI Incell-skärm av 5,5 tum med Full HD-upplösning (1920x1080p) och 401ppi med 2,5D böjt glas. När det gäller utseendet hittar vi en telefon med en nykter och elegant design, i svart.

En robust smartphone med IP68-certifiering: resistent mot temperaturer mellan -30 60 och 60 ℃, nedsänkbar upp till 1,5 meter djup, 99% dammtät och stötar och tappar skydd.

Den har måtten 15,60 x 8,00 x 1,12 cm och väger 198 gram. En vikt som vi kan anse som mycket snäva, särskilt om vi jämför det med andra robusta smartphones av typen (som den tidigare nämnda Ulefone Armor 2 och dess 270 gram).

Kraft och prestanda

När det gäller komponenter kommer Vernee Active mycket väl blandat med en uppsättning som vi kan överväga i det övre mellersta intervallet. Å ena sidan har vi en processor Helio P25 Octa Core vid 2.39 GHz, ARM Mali-T880 MP2 GPU, 6 GB RAM-minne Y 128 GB internt lagringsutrymme kan utökas upp till ytterligare 128 GB per kort. Allt detta, med Android 7.0 som ett operativsystem.

Sanningen är att det inte finns många Android-telefoner i mellanklassen, robusta eller inte, som utrustar denna typ av hårdvara. En bra processor för att köra nästan alla applikationer eller spel, med anmärkningsvärt RAM-minne och tillräckligt med internt utrymme för att inte ens behöva ett extra minneskort. I den meningen kan vi inte fela Vernees terrängtelefon. För att ge oss en uppfattning om dess prestanda har den ett märke av 62 500 poäng i Antutu.

Kamera och batteri

För den bakre kameran har Vernee valt en 16MP-lins tillverkad av Sony med en bländare på f / 2.2, Dual LED och autofokus. En kamera som, utan att vara dubbel, åtminstone visar en anmärkningsvärd upplösning. På framsidan hittar vi en 8MP selfie-kamera.

Batteriet måste verkligen vara starkt om vi pratar om en robust telefon. Active har en bunt med 4200mAh med snabb laddning via USB-typ C. Ett kraftfullt batteri, som utan att vara brutalt, hjälper till att upprätthålla autonomi över genomsnittet utan att öka vikten på enheten för mycket.

Andra funktioner

Vernee aktiv har en NFC-anslutning, fingeravtrycksdetektor på baksidan, Dual SIM (nano + nano), Bluetooth 5.0 och GPS-navigationssystem GLONASS +.

//youtu.be/qcqK7AL-aUQ

Pris och tillgänglighet

Vernee Active introducerades i slutet av 2017 och för närvarande priset har sänkts till 229 euro, cirka 279,99 dollar, på GearBest. Ett ganska adekvat pris för de funktioner som det passar.

Yttrande och slutlig bedömning av Vernee Active

[P_REVIEW post_id = 11273 visual = ’full’]

För närvarande kan vi säga att vi har två favoriter på den robusta telefonmarknaden. Ulefone Armor 2 för dem som letar efter en off-road men mycket attraktiv terminal, och Vernee Active, en mer nykter smartphone med en mindre slående design, men lika motståndskraftig.

Naturligtvis har Vernee Active mer lagringsutrymme och en bättre kamera, men Armor 2 ett kraftfullare batteri. Du, vilken bor du hos? Vilken är din favorit terrängmobil?

GearBest | Köp Vernee Active

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found