Hur man planerar att skicka ett SMS på Android - The Happy Android

Med applikationer som WhatsApp, Telegram och Facebook Messenger är användningen av SMS-meddelanden för många något som har varit kvar tidigare. Men att skicka SMS är fortfarande en vanligare praxis än vi föreställer oss - och om du inte är säker, ta en titt på inlägget om hur man skickar gratis SMS-. Behöver du planera att skicka ett SMS på Android så att levereras automatiskt? Fortsätt sedan läsa!

Hur man schemalägger ett SMS-meddelande på Android: 5 metoder som fungerar

Nedan har vi samlat fem metoder som fortfarande fungerar i mitten av 2020 och som hjälper oss att schemalägga textmeddelanden som ska skickas via SMS till deras mottagare på ett bekvämt och enkelt sätt när vi bestämmer oss.

1- Tryck på SMS

Pulse SMS är en av de bästa alternativa apparna för skicka SMS på Android. Det har ett riktigt attraktivt gränssnitt och en uppsättning funktioner som gör det till ett riktigt kraftfullt verktyg. Några av dessa extrafunktioner är endast tillgängliga i premiumversionen av appen, men lyckligtvis är schemaläggning av SMS något som kan göras perfekt med gratisversionen. Låt oss se hur det fungerar.

 • Först och främst, ladda ner Pulse SMS-appen på din Android-enhet från Google Play.
 • Öppna sedan appen. Du kommer att se ett meddelande som begär att ställa in Pulse som standardapp för att skicka SMS-meddelanden på telefonen. Ställ in den som standardapplikation genom att klicka på "Ange som standard”).

 • Klicka på knappen "inom Pulse-appen"+”Och välj den kontakt du vill skicka meddelandet till.
 • I konversationsfönstret klickar du på ikonen med tre punkter som du kommer att se i det övre området och väljer “Schemalägg ett meddelande”.
 • Välj sedan datum och tid som du vill att SMS ska skickas från kalendern.
 • Skriv meddelandet och klicka på "när du är klar.Ha kvar”Så att leveransen är planerad. Om vi ​​klickar på rullgardinsmenyn som säger ”Upprepa inte"Vi kommer att se att vi också kan schemalägga meddelandet som ska skickas regelbundet varje dag, en gång i veckan, en gång i månaden eller till och med en gång per år.

Duktig!

2- IFTTT

Pulse är ett utmärkt verktyg för att schemalägga meddelanden, men du kanske inte vill ändra SMS-appen som din telefon kommer med som standard. I det här fallet rekommenderar vi att använda en applikation för att skapa automatisering kallas IFTTT. Det är ett mer komplext verktyg men det som är bra med det är att det är mycket mer mångsidigt och erbjuder många möjligheter.

IFTTT har en applet eller modul som låter dig programmera sändning av SMS-meddelanden när en Google Kalender-händelse utlöses. Följ instruktionerna som anges i appleten för att konfigurera den HÄR (Du måste registrera dig och logga in). Det är inte komplicerat men det kräver att vi ägnar ett par minuter av vår tid för att konfigurera det korrekt.

3- Gör det senare

Gör det senare är en app för att automatiskt svara på samtal, SMS, WhatsApp etc., som tillåter också schemaläggning av SMS-meddelanden skickas senare. Lätt att implementera och mycket i linje med vad vi har sett med Pulse-appen.

 • Det första vi måste göra är att ladda ner appen från Google Play.
 • Klicka på hemskärmen på "+"Och välj"Meddelanden”.
 • Glöm inte att acceptera de begärda åtkomstbehörigheterna så att appen kan utföra den tilldelade uppgiften.
 • Välj nu mottagaren av SMS och skriv det SMS du vill skicka.
 • Välj slutligen när du vill att SMS ska skickas och klicka på "OK" -knappen som du kommer att se i det övre högra området på skärmen.
 • Om allt har gått korrekt kommer meddelandet att visas i listan "Väntar" tills det skickas på angivet datum och tid.

4- Programmering av sändning av SMS från Samsung-telefoner

Bärarna av Samsung Galaxy och Note-enheter har en stor fördel och det är att själva SMS-meddelandeappen som kommer förinstallerad på Samsung-mobiler. innehåller redan möjligheten att schemalägga transporter.

I det här fallet är allt vi behöver göra att öppna Samsung SMS-appen, skriva SMS och klicka på "+”(Vi kan också öppna rullgardinsmenyn längst upp för att öppna kalendern). När detta är klart väljer vi datum och tid för sändningen och vi ger "Skicka”Så att meddelandet är programmerat. Mycket enkelt och mycket praktiskt.

5- Textra SMS

Vi avslutar dagens inlägg och pratar om Textra, en annan app från tredje part som är bra för att schemalägga sändning av SMS-meddelanden på Android. Även om appen är känd för sina verktyg för att anpassa gränssnittet och dess utseende, är sanningen att den också låter dig boka scheman.

Ladda ner QR-kod Textra SMS-utvecklare: Delicious Price: Gratis

Den har mer än 10 miljoner nedladdningar och en mycket hög 4,5 stjärnor. Om du inte är övertygad om någon av de andra applikationerna som vi har diskuterat kan du prova Textra, eftersom det är värt det.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found