Chuwi MiniBook anländer officiellt till INDIEGOGO till ett pris av $ 399

Den ultrabärbara bärbara datorn Chuwi MiniBook Det har precis säljts officiellt via INDIEGOGO under eftermiddagen idag, onsdagen den 19 juni. Den har presenterats i två olika versioner: en utrustad med en Celeron N4100-processor och en premiumversion med en kraftfullare processor, Core M3-8100Y.

MiniBook med N4100 levereras med 8 GB RAM + 128 GB lagringsutrymme och finns i super-tidig bokning till ett pris av $ 399. För sin del är standard tidig bokning tillgänglig för $ 429 och versionen "specialpris" för $ 449.

När det gäller modellen med 8100Y CPU kommer den också med 8 GB RAM + 128 GB lagring och finns i super-tidig bokning till ett pris av $ 499. På samma sätt är den vanliga tidiga bokningen tillgänglig för 529 $ och versionen "specialpris" för 549 $.

Chuwi MiniBook kombinerar portabiliteten för små enheter, en YOGA-vikning 360 °, med 8 GB RAM, 128 GB lagringsutrymme och M.2 SSD-kortplats, samt en USB Type-C-port, tillsammans med andra detaljer av intresse.

Ultra-mini: "Max" -versionen av en telefon

Till skillnad från vanliga 300x210 mm bärbara datorer är Chuwi MiniBook 2,5 gånger mindre i storlek. Vi kan säga att det är närmare de stora eller "max" versionerna av en mobil / phablet än den typiska bärbara datorn som väger sin egen när vi bär den i ryggsäcken. Vi kan hålla MiniBook i fickan eller väskan och hålla den till hands för alla nödsituationer eller nödsituationer.

Hittills mest kraftfulla Core M3-8100Y

Premiumversionen av Chuwi MiniBook baserar sin kraft och prestanda på Intels senaste 8100Y-processor, med 14nm ++ -processer och 4-tråds dual-core med en turbofrekvens på 3,4 GHz. UHD Graphics 615 GPU har en klockfrekvens på 900MHz, vilket hjälper till att uppnå en poäng på 104cb och 218cb i Cinebench-benchmarkingtest och 3658 och 6067 poäng i Geekbench 4-testerna.

Den första UMPC med stöd för M.2 SSD-expansion

Förutom 128 GB lagringsutrymme stöder Chuwi MiniBook dubbel expansion genom M.2 SSD-kortplats och micro SD-minneskort, vilket kan nå lagringskapacitet som är större än Terabyte. På samma sätt har M3-8100Y-versionen av MiniBook ett förbättrat moderkort som stöder NVMe-protokollet med läs- / skrivhastigheter som teoretiskt sett kan nå 2000 MB / s.

PD 2.0 snabbladdning (USB Power Delivery 2.0)

MiniBook innehåller också en USB Type-C-port med PD 2.0 snabb laddningsfunktion tillsammans med ett 26,6Wh batteri. Utöver det hittar vi även andra typer av portar, till exempel en Mini-HDMI, en USB 3.0-port eller en 3,5 mm-kontakt för att ansluta hörlurar, bland andra.

Chuwi har också lanserat ett begränsat erbjudande som heter "Rekommenderade gåvor" (Rekommenderade gifter) med vilken vi kan få en gratis EVA-skyddsväska som värderas till $ 50. De som redan har gjort sin bokning kommer att kunna få den om de framgångsrikt rekommenderar Chuwi MiniBook till en av sina vänner. Den kommer också att erbjudas som en gåva till dem som har köpt enheten efter rekommendation. Det är inte dåligt alls!

INDIEGOGO | Köp Chuwi MiniBook

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found