Hur får jag meddelanden och SMS från din Android från Windows - The Happy Android

Vad skulle vara häftigt att kunna skicka / ta emot SMS Y hantera aviseringar som når oss på mobilen från skärmen på vår dator? Pushbullet är en app för Android och ios vilket säkerställer att vår telefon och vår stationära dator "kan prata" med varandra.

Ta emot alla aviseringar från din mobil på din PC-skärm

När vi har installerat appen, både på vår smartphone och PC, kommer vi att få samma avisering när vi får ett meddelande på vår terminal via ett meddelande på datorskärmen.

Även om det kan verka annorlunda från början är det ett mycket användbart verktyg som hindrar oss från att kontrollera vår mobiltelefon var femte minut för att se om vi har fått någon ny anmälan (oroa dig inte, om du vill komma bort från jobbet du kan alltid ta en kopp kaffe eller uppfinna dig själv någon annan konstig ursäkt).

Skicka och ta emot SMS till någon av våra kontakter från Windows själv, super praktiskt!

Även om SMS är mindre modernt än någonsin (tack, whatsapp!), Är det fortfarande ett verktyg som fortfarande används i stor utsträckning, främst i arbetsmiljöer.

Med Pushbullet kan vi ta SMS-hantering till en annan nivå, vilket tillåter skicka och ta emot SMS som om det bara var en annan Windows-applikation, och med pluss att kunna skriva meddelanden från ett tangentbord som Bill Gates befaller.

Fildelning, pricken över i

För att avsluta den totala samtrafiken har Pushbullet lagt till en ny funktionalitetutbyta filer mellan enheter trådlöst. Sanningen är att det är ett verktyg som kompletterar ganska bra med resten av appens verktyg och det är något som alltid uppskattas.

I slutändan handlar det om att försöka göra saker lite enklare, och det är där jag tror att Pushbullet når sitt mål. En enkel och intuitiv app, högt rankad av communityn (4,5 stjärnor på Google Play) och med mer än 1 miljon nedladdningar på Android. Det är definitivt värt en titt.

Ladda ner QR-kod Pushbullet - SMS på PC och mer Utvecklare: Pushbullet Pris: Gratis +

Det verkar som om Samsung för några dagar sedan har börjat katalogisera denna applikation som skadlig kod. Kanske har det något att göra med det sydkoreanska företaget som försöker starta om Sidesync, en app som i princip gör detsamma som Pushbullet ...

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found