En ny bluff: WhatsApp betalas än en gång (och de går redan ...) - El Android Feliz

De mest veterananvändarna kommer ihåg hur de första åren av WhatsApps liv en liten summa måste betalas, som normalt inte översteg euron eller dollarn, för att kunna använda den här fantastiska meddelandeprogrammet.

Med tiden, och främst sedan Facebook förvärvade företaget 2014, har WhatsApp blivit helt gratis.

Det betyder inte att bedragare och människor med dåligt liv då och då tar tillfället i akt att starta bluffar och bedrägerier relaterade till detta långvarig avgift för service.

Ett nytt bedrägeri: WhatsApp betalas igen

Den senaste utvecklingen i detta avseende är en ny bluff i form av meddelande som uppmanar oss att förnya vår WhatsApp-prenumeration För ett litet pris.

SMS i fråga, förmodligen skickat av WhatsApp-företaget själv, har börjat cirkulera främst i Storbritannien, och följande kan läsas i meddelandet:

”Din prenumeration har gått ut. För att verifiera ditt konto och få en livstidsprenumeration för endast 0,99 GBP, klicka bara på följande länk "

Den andra stora hoaxen, bara i maj månad

Bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier via WhatsApp är oroande ofta. För inte två veckor sedan pratade vi om bedrägeriet av den falska regissören för WhatsApp, där en viss Karelis Hernández informerade oss om att WhatsApp bara hade 530 gratiskonton kvar, och att vi var tvungna att skicka ett kedjemeddelande igen så att vårt konto inte skulle avbrytas. Har sett!

När det gäller denna nya bluff är det enda som bedragare letar efter samla in så mycket pengar som möjligt, så om vi får detta meddelande på vår terminal, kom ihåg: WhatsApp är fortfarande gratis, och i inget fall ska vi klicka på länken som bifogas meddelandet.

Som alltid kommer vi ihåg att WhatsApp, närhelst det har något att säga till sina användare, kommer att göra det genom uppdateringar, meddelanden på appens officiella blogg eller via media. Om vi ​​får något meddelande av denna typ är det bästa vi kan göra att radera det och framför allt klicka inte på någon bifogad länk.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found