Lösning på felkod 20006 (Easy Anti-Cheat) i Fortnite och andra

När du försöker öppna några spel som Fortnite, Dragon Ball FighterZ eller För ära Ibland kan vi hitta några startfel på vår dator. En av de mest kända är Felkod 20006 (kan inte skapa tjänst (StartService misslyckades: 1058)).

Förutom fel 20006 (1058) finns det andra liknande varianter som felkod 20006 (1072) och (193). Alla dessa misstag är relaterade till EasyAntiCheat-programmet, och sedan försöker vi förklara hur vi kan lösa det på det snabbaste och mest effektiva sätt som möjligt.

Vad är Easy Anti-Cheat?

Easy Anti-Cheat är en applikation som används för att hindra spelare från att fuska i ett videospel. Om vi ​​inte visste det förrän nu, måste vi veta att det är riktigt populärt och att det implementeras på välkända plattformar som Steam eller Ubisofts UPlay. Vi kan också hitta detta skyddssystem i spel som Ghost Recon, Watch Dogs 2, Naruto to Boruto: Shinobi Striker eller Slå, bland många andra.

Om vi ​​har förbjudits för fusk i ett spel med EasyAntiCheat kommer vi knappast att kunna lösa det, men om vi har ett fel som de som vi har nämnt ovan kan vi lösa det genom att utföra ett par tester.

Hur fixar du felkod 20006 (StartService misslyckades: 1058) och andra

Startfel som indikerar att spelet inte kan startas (felkod 20006 (kan inte skapa tjänst (StartService misslyckades)betyder att EAC (Easy Anti-Cheat) är inaktiverat eller skadat.

För att återaktivera EAC-anti-fusk-systemet måste vi bara gå till den väg där mappen Easy Anti-Cheat är, hitta filen EasyAntiCheat_Setup.exe och kör den. Mappen finns vanligtvis "C: / Programfiler (x86)"Inne i spellappen, i undermappen"Binaries / win64 / EasyAntiCheat”.

När vi öppnar installationsfilen väljer vi det spel som ger oss problem och klicka på knappen "SReparationstjänst. Detta bör fixa och återaktivera tjänsten och därmed lösa problemet.

Andra lösningar för felkod 20006

Servicerapparatverktyget är den vanligaste lösningen. Men det här kanske inte löser vårt problem. Här är andra möjliga alternativ som vi kan använda.

Alternativ nr 2: Installera om Easy Anti-Cheat

Bredvid knappen "Reparationsservice" i konfigurationsmenyn Anti-Cheat hittar vi ett alternativ som gör att vi kan avinstallera tjänsten. När vi har avinstallerat kan vi installera om det och lösa problemet.

Det sticker inte ut för mycket, men längst ner till vänster finns det ett alternativ att avinstallera tjänsten.

Om vi ​​spelar genom lanseringen av Epic Games Store, är det tillrådligt att gå in i biblioteket, klicka på inställningarna för att"Verifiera" spelet.

Alternativ # 3: kontrollera platsen för mappen EasyAntiCheat

Spelet kan inte startas: CFelkod 20006 (kan inte skapa tjänst (StartService misslyckades: 193)). Denna variant av felet kan orsakas av ett fel i mappplatsen där EAC är installerat.

Det vill säga det kan vara så att mappen där EasyAntiCheat_Setup.exe-filen inte finns i samma mapp i spelet.

Flytta om mappen i spelet. I Fortnite Battle Royale bör till exempel vägen vara i "Fortnite \ FortniteGame \ Binaries \ Win64 \ EasyAntiCheat”.

Slutligen, öppna EasyAntiCheat_Setup.exe, avinstallera tjänsten och installera om den.

Alternativ # 4: bygg om EAC-drivrutinen

En annan lösning kan vara att återvända till EasyAntiCheat-drivrutinen.

  • För detta går vi till C: / Windows / system32 / drivrutiner.
  • Vi hittar filen EasyAntiCheat.sys och vi byter namn på det till sys_old.
  • Vi startar om spelet.

Slutligen är det också tillrådligt att stänga och logga in på spelet igen.

Alternativ nr 5: vänd dig till kunskapsbasen Easy Anti-Cheat

På den officiella webbplatsen Easy Anti-Cheat hittar vi en kunskapsbas med hjälphandledning för alla spel som använder dess anti-cheat-system. Vi kan rådfråga det HÄR.

Det är en mycket intressant informationskälla, eftersom den erbjuder individuella lösningar för varje spel.

Alternativ # 6: Windows-versionskompatibilitetskonflikt

Den sista lösningen tar hänsyn till en eventuell konflikt mellan 32- och 64-bitarsversionerna av Windows. Detta kan hända om vi har en dator med en 64-bitarsversion av Windows eller en Windows Server 2012 R2 eller högre.

När programmet Easy Anti-Cheat är installerat genererar systemet en Windows-tjänst som pekar på sökvägen C: \ Windows \ System32 \ EasyAntiCheat.exe. Men om installationsprogrammet upptäcker att det är ett 64-bitars system kommer det felaktigt att placera det i mappen C: \ Windows \ SysWOW64.

För att fixa det måste vi bara gå in i mappen SysWOW64 och flytta filen EasyAntiCheat.exe till C: \ Windows \ System32.

Som du kan se finns det flera saker som vi kan försöka lösa felkoden 20006 (fel 1058, 1072 och 193) i PC-spel på Steam och andra plattformar. Om du känner till någon annan metod eller ett alternativ för att lösa problemet, tveka inte att dela det i kommentarområdet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found