Analys av den ursprungliga Xiaomi Router 3G: specifikationer, pris och åsikter - The Happy Android

Jag har velat ersätta min gamla router med en mer aktuell och kraftfull en stund, och jag har tittat på några intressanta routrar. I dagens översyn pratar vi om Original Xiaomi Router 3G, den uppdaterade versionen av Original Xiaomi Router 3, en enhet, som nästan allt som Peking-företaget ger till marknaden, med ett utmärkt värde för pengarna.

Tekniska specifikationer för Original Xiaomi Router 3G

Efterföljaren till Xiaomi Router 3 Det är en optimerad version av sin föregångare, med bättre RAM och en mer smidig och stabil processor. En dubbelband 4-antennerouter med specifikationer som följande:

  • Hastigheter upp till 867 Mbps i 5 GHz-bandet och 300 Mbps i 2,4 GHz-bandet.
  • 4 antenner för bättre täckning i hela huset.
  • MT7621A MIPS dual-core processor vid 880MHz.
  • 128 MB Nand Flash internt minne.
  • 256 MB DDR3-1200 RAM-minne.
  • Stöd för 802.11ac-protokollet, förutom 802.11a, 802.11b, 802.11g och 802.11n.
  • Samtidigt dubbelband (5 GHz + 2,4 GHz).

Utöver detta kan vi också använda Xiaomi-appen för att hantera routern från vår smartphone (Android / iOS). Ett mycket användbart program som låter dig hantera enheter som är anslutna till WiFi-nätverket och nätverkskonfigurationen.

Ladda ner QR-kod Mi Wi-Fi-utvecklare: Xiaomi Inc. Pris: Gratis

Pris för den nya Xiaomi-routern

Original Xiaomi Router 3G har just presenterats och är fortfarande i förförsäljningsfasen, men det kan redan begäras från GearBests webbplats. Dess startpris är smal passform 59,99 $, cirka 53 euro att byta.

Om vi ​​också använder följande rabattkupong kan vi sänka priset till 54,58 $ (cirka 48 euro).

Kupongkod: GBCNA

Original Xiaomi Router 3G Review

Sanningen är att vi står inför en mycket komplett router som förutom att ha en riktigt elegant finish och design har mycket saftiga egenskaper. Det verkar relevant att markera vikten av den roll som antenner spelar: när vi vill ha större och bättre signaltäckning, låt oss leta efter en router med minst 3 eller 4 antenner.

Dubbelbandet är också en mycket intressant faktor och det är till nytta för diversifiera trängselnätverk när vi har flera enheter anslutna till samma trådlösa signal.

Den enda nackdelen som jag kan lägga är att det är den kinesiska versionen av routern, vilket innebär att den ursprungliga konfigurationen måste göras med hjälp av Google-översättaren. I vilket fall som helst är det en enkel process som inte kräver många komplikationer. Då kan vi hantera nätverket från Xiaomi-appen, och det här är på engelska, så det borde inte vara ett stort problem.

Kort sagt, en förbättrad version av den nuvarande Xiaomi Router 3 som följer en anteckning. En mångsidig och komplett router till ett riktigt attraktivt pris och en stiliserad design av det mest estetiska.

GearBest | Köp Original Xiaomi Router 3G

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found