Inte bara mobiler: de andra prylarna och enheterna från Xiaomi

Xiaomi Det är ett riktmärke när det gäller smartphones. Terminaler av högsta kvalitet och mycket rimliga priser har gjort Xiaomi en hel spegel där många företag vill se sig reflekterade. I detta avseende har bolaget Lei juni har varit tydligt från början att för att verkligen lyckas räcker det inte att bara skapa bra telefoner. Nu för tiden Xiaomi finns i både konsumentelektronik och mode, och vi kan till och med hitta bärbara datorer, PC-enheter eller routrar med husets logotyp.

I dagens inlägg kommer vi då att glömma mobiltelefoner ett ögonblick och göra en liten recension av de senaste Xiaomi-enheterna och prylarna. för att få en mer global vision för alla klubbar som förmodligen är det mest framgångsrika kinesiska företaget på senare tid.

Xiaomi Mi Android TV Box

TV Box-marknaden slutar inte växa, och det finns många företag som erbjuder enheter för att föra Android till någon TV som har en HDMI-ingång. I det här fallet skiljer sig Xiaomi från sin konkurrens med en TV Box med en minimalistisk design, vilken känner igen röstkommandon via Bluetooth via fjärrkontrollen. En enhet som stöder 4K-vyer, Dolby- och DTS-ljud, Cortex-A53 CPU och 2 GB DDR3 RAM per ett pris som inte överstiger $ 80 , cirka 72 euro att byta.

Xiaomi Mi R1D AC WiFi-router

De Min R1D det är sedan en hybridrouter Förutom funktionerna hos en trådlös router har den en 1 TB hårddisk vilket gör det till en nätverkslagringsenhet. Perfekt kombination för att ge WiFi till vårt hemnätverk och samtidigt ha ett arkiv med filer, bilder och videor som kan nås var som helst. Routern är av typ AC, det vill säga den släpper ut enligt 802.11ac-standarden, Y har en effekt på 1167 Mbps. Dess pris, 129,99 USD (cirka 117 euro). 

Xiaomi MK01 Mekaniskt tangentbord

De mekaniska tangentbord till skillnad från vanliga membrantangentbord De har en mycket längre livslängd och kvaliteten är särskilt överlägsen, förutom att de ger mer naturliga pulser för handleden och fingrarna. Xiaomi har också ett eget mekaniskt tangentbord med ett elegant vit design, bakgrundsbelysning och mikro-USB-kontakt. Mekaniska tangentbord har vanligtvis priser runt 100 euro, så det är inte förvånande att 74.99$ på detta Xiaomi-tangentbord är ett alternativ att ta hänsyn till om du vill ta ett kvalitativt steg i datorns tangentbord. För att ta hänsyn till att ja, det är ett engelskt tangentbord, så tyvärr har det inte bokstaven "ñ”(Du kan ändra konfigurationen, men det är fortfarande ett hinder).

Förutom tangentbord har Xiaomi också en mus med en raffinerad och uppriktigt attraktiv design , mycket i linje med vad vi kunde hitta i varumärken som Apple.

Xiaomi Mi Smart nätverkshögtalare

Vad vi inte kan förneka att vara höjder är den goda smaken i designen som tillverkaren har, och det är något som väcker uppmärksamhet när vi fokuserar på deras Trådlösa högtalare. När det gäller tekniska specifikationer har dessa högtalare anslutning via Bluetooth, WiFi, hjälpledning eller via app. Vad mer, har 8 GB utbyggbart internt lagringsutrymme för att kunna ladda ner musik till enheten och lyssna på det utan att vara ansluten.

Vi kan ha dessa Xiaomi Mi Smart nätverkshögtalare i vårt hus för 112,12 $, cirka 101 euro att byta .

Xiaomi in-ear hybrid hörlurar

Slutligen ville jag inte avsluta den här recensionen utan att prata om dessa hjälmar. Vi står inför in-ear hörlurar av hög kvalitet, med grafen vibrerande membran (Vi börjar äntligen se vardagliga användningsområden för detta - redan nästan mytiska - material!). De har en ganska original design och ett pris på $ 25,99, men tack vare följande kupong kan vi få det lite billigare (24,99 USD) .

Kupongskod: LHXMPR

Genom att göra en allmän översyn ser vi att enheterna som Xiaomi presenterar utanför grenen av mobiltelefoni upprätthåller samma anda som sina smartphones: prestanda över genomsnittet för kinesiska produkter i sin miljö och speciellt inspirerade mönster. Även om det är sant att priserna i vissa fall kan vara något högre än genomsnittet för asiatiskt ursprung, ligger de fortfarande långt under sina västerländska konkurrenter.

Förutom de som nämns här har Xiaomi också kraftfull bärbara datorer, webbkameror eller robot dammsugare, visar att de är villiga att nå det sista hörnet av konsumentens hem. Och vad tycker du? Vad tycker du om Xiaomi-enheter och tillbehör?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found