Tinder Select, Tinder för eliten finns - The Happy Android

Det är känt för alla att eliten spelar i en helt annan liga än resten av oss dödliga spelar.

Om du tittar på det kommer du att se att kändisar eller personer med pengar alltid slutar träffa människor med samma egenskaper. Anledningen är väldigt enkel, de rör sig i samma cirklar och i slutet kommer matchen.

Techcrunch-portalen har upptäckt det Tinder hade redan detta i åtanke och han vill inte att berömda eller rika människor ska umgås med mobben, det är därför har lanserat Tinder Select .

Det enda sättet att åtkomst till Tinder Select är på inbjudan, så nej, vi har inte gått in. Det verkar som att gränssnittet är mycket mer försiktigt än i sin version för vanliga människor och Tinder Select-logotypen domineras av ett blått "S" för Select.

Vill du veta om du tillhör eliten? Om du inte är känd, miljonär, modell, elitidrottsman eller något liknande, nej, du kan inte komma in.

Eller kanske ja ...

Det verkar som att det enda sättet att gå in och ignorera det vi har kommenterat tidigare är att vara "mycket attraktiv", det vill säga du krossar på Tinder.

Det verkar som Tinder har ett poängsystem För alla dess användare mäter den hur bra applikationen klarar och bara de mest framgångsrika har nyckeln till paradiset för V.I.P.

Det betyder att vi måste ha många Match och i sin tur inte ge Tycka om till allt som rör sig, förstår du mig.

Vad händer om en Tinder Select-användare vill ange normal Tinder?

Tinder Select-användare kan byta gränssnitt och därmed gå med i Tinder-användare i deras nuvarande version. De kan använda båda versionerna av Tinder, du vet, att tillhöra eliten har sina fördelar.

Denna applikation kommer att vara en av de få som inte ser ljuset och även om den gjorde det kunde vi inte använda den. Vi antar att det aldrig kommer att släppas till allmänheten av mer än uppenbara skäl.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found