Tronsmart Element T2 och T1 i recension: Bluetooth-högtalare med TWS och vattentät - The Happy Android

Bärbara CD-spelare kastade Walkman. Mp3 och iPod har ersatt bärbara CD-skivor, och dessa har i sin tur ersatts av smartphones som den föredragna enheten för att lyssna på musik eller podcasts vart vårt öde vill ta oss.

I början av "Smartphone Era" var det vanligt att använda hörlurar eller telefonens egna interna högtalare för att spela vår favoritmusik. Men det är länge sedan tack vare Bluetooth-teknik och nya generationens högtalarehar lyssnarupplevelsen genomgått en viktig men tyst revolution. I dagens granskning tittar vi på två fantastiska bärbara Bluetooth-högtalare, den Tronsmart Element T1 och T2.

Tronsmart Element T2, robust Bluetooth-högtalare med TWS

Tronsmart Element T2-högtalaren är en bärbar enhet som gör att vi kan ta musik och bra vibbar vart vi än går. Tyvärr är hindret som dessa typer av prylar vanligtvis har att även om vi kan ta dem "vart vi vill" finns det alltid särskilt känsliga ställen där vi måste vara mycket försiktiga: badrummet, stranden eller bergen, till exempel.

IPX56-klassad vattenbeständighet

En av styrkorna med Tronsmart Element T2 är att det är det vattentät, tack till din IPX56-certifiering, vilket gör att vi kan övervinna alla dessa barriärer och lyssna på musik var och när vi vill utan rädsla för ett bättre liv. Dessutom står vi inför en lättanordning med reducerade dimensioner, vilket betonar portabiliteten hos dessa. högtalare.

TWS-teknik med äkta trådlös stereo

En annan av stjärnfunktionerna i Element T2 är det har TWS-teknik, Äkta trådlös stereo, vilket gör att vi kan synkronisera vår smartphone eller surfplatta med två högtalare samtidigt och bilda ett system med en vänster kanal och en höger kanal utan kablar med en riktig stereoljudeffekt.

Andra funktioner

Enheten har Bluetooth 4.2 trådlös anslutning för en snabbare och mer stabil anslutning, med tydlig och noggrann basåtergivning, och en ljudeffekt på 10W. Den är kompatibel med både Android och iOS, har en 3,5 mm extraingång och laddas via mikro-USB. Allt detta utan att glömma dess autonomi, vilket ger oss en ungefärlig användning av 12 timmar med batteriet (1700mAh) fulladdat.

Pris och tillgänglighet

Tronsmart Element T2 trådlös Bluetooth-högtalare är prissatt till $ 35,99 på Geekbuying, cirka 33 euro att byta. Om vi ​​är intresserade av att få en av dessa senaste generationens högtalare kan vi använda följande rabattkupong som hjälper oss att tillämpa en intressant rabatt på $ 6. Det är inte dåligt alls!

Geekbuying | Köp Tronsmart Element T2

Om du vill titta närmare på Element T2 och se vilka känslor den överför till dig, här är en video om dessa väldigt intressanta högtalare från Tronsmart:

Tronsmart Element T1 för bättre diskant

Den andra talaren från Tronsmart-huset som vi granskar idag är Element T1. Denna apparat delar den stora majoriteten av Element T2-funktionerna, även om vi hittar vissa skillnader.

TWS och Bluetooth 4.2, inte att missa

Den här modellen är inte vattentät, men å andra sidan, om Element T2 hade ett speciellt engagemang när det gäller att återge basen, T1 är mer inriktad på att förbättra diskantåtergivning. Den har också Bluetooth 4.2 och TWS-anslutning, som kan synkroniseras med en annan högtalare för en riktig stereoupplevelse.

När det gäller design är de praktiskt taget desamma (Element T1s sidokoppling är något större), och den är kompatibel med både Android och iOS. Batteriets livslängd är cirka 10 timmar, den har en 3,5 mm extraingång och en mikro-USB-port för laddning. Dess nuvarande pris i Geekbuying är $ 36,99, ungefär 34 euro att ändra.

Geekbuying | Köp Tronsmart Element T1

Vad tycker du om Element T1 och Element T2 Bluetooth-högtalarna från Tronsmart? För att prata om detta och andra relaterade ämnen, tveka inte att gå igenom kommentarrutan.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found