De 20 bästa apparna för Android-surfplattor (2020) - The Happy Android

Vilka är de bästa applikationerna för att dra nytta av en Android-surfplatta till max? Sanningen är att att vara en enhet halvvägs mellan en bärbar dator och en smartphone, dess mångsidighet blir en av dess starkaste punkter. Den når inte processornivåerna på en dator, men för vissa kontorsautomationsuppgifter är det mer än tillräckligt. Att ha en mycket större skärm än en mobiltelefon är dock den perfekta plattformen för att konsumera alla typer av multimediainnehåll och spela spel som ser särskilt bra ut på en surfplattas stora skärm.

De bästa apparna för att utnyttja potentialen på din Android-surfplatta

Normalt gör vi i denna typ av lista en topp med de 10 bästa applikationerna för ämnet som ska behandlas i fråga, men i det här fallet, eftersom rankningen var förberedd, var det omöjligt för mig att stanna med bara tio. Det är därför som vi den här gången kommer att nämna 20 av de bästa applikationerna för Android-surfplattor (med undantag för de typiska apparna som Netflix eller Spotify), och även om kommentarerna är lite kortare än vanligt täcker vi fler verktyg, som i slutet är det som betyder något.

1 - AirDroid

Om jag minns rätt är detta en applikation som jag har rekommenderat sedan 2016. AirDroid är den perfekta appen för Anslut surfplattan till datorn och överför filer, komma åt kontakter, meddelanden, foton, samtal och till och med fjärrstyra kameran på vår Android-enhet.

Ladda ner QR-kod AirDroid: Remote Access Developer: SAND STUDIO Pris: Gratis Gränssnittet är en av de stora tillgångarna i AirDroid

2- Blue Mail

Rätt postansökan för förena alla våra e-postkonton och hantera dem från en enda plats. Den är kompatibel med Gmail, Yahoo, Outlook, AOL, iCloud, Office365, Google Apps, Hotmail, Live.com och andra. Det låter dig konfigurera Exchange-, IMAP- och POP3-konton och erbjuder en mycket ordnad navigering.

Ladda ner QR-kod Blue Mail - E-post och kalender Utvecklare: Blix Inc. Pris: Gratis

3- Autodesk SketchBook

Om du letar efter en applikation för att rita och göra skisser och illustrationer tar det redan en stund att installera SketchBook. Utmärkt och mycket komplett Autodesk-verktyg för att använda din surfplatta som ritverktyg. Helt enkelt oumbärlig.

Ladda ner QR-kod Autodesk SketchBook Utvecklare: Autodesk Inc. Pris: Gratis

4- Firefox-fokus

Denna variant av Firefox presenteras som en webbläsare som syftar till att eliminera alla typer av distraktion. Det eliminerar störande element som annonser, blockerar alla typer av spårare, gränssnittet reduceras till sitt minsta uttryck och det har en knapp för att radera historiken när som helst.

Ladda ner QR-kod Firefox Focus: den privata webbläsaren Utvecklare: Mozilla Pris: Gratis

5- Apex Launcher

Om gränssnittet på din surfplatta inte har många funktioner eller om du tycker att det är tråkigt kan du prova Apex Launcher. Ett verktyg med vilket vi kan lägga till en oändlighet med anpassade ikoner, teman och konfigurationsalternativ för din Android. Ändra storleken på ikonerna, lägg till övergångseffekter, dölj oönskade element eller lägg till en docka där du till och med kan bläddra. Med Apex Launcher är praktiskt taget alla element på din skärm anpassningsbara.

Ladda ner QR-kod Apex Launcher - Anpassad, skyddad, effektiv utvecklare: Android gör lagpris: gratis

6- jetAudio HD musikspelare

Kraftfull mediaspelare för dem som har ett stort musikbibliotek. jetAudio kan spela vilket digitalt musikformat som helst, med olika effekter, 10/20 bands equalizer, uppspelning via Wi-Fi från delade mappar och mycket mer. Ett av de mest saftiga alternativen om vi inte vill välja betalda spelare som PowerAmp.

Ladda ner QR-kod jetAudio HD Music Player Utvecklare: Team Jet Pris: Gratis

7- Filer från Google (tidigare Files GO)

En mycket enkel filhanterare för dem som inte behöver mycket fanfare för att hantera filer och mappar på sin enhet. Det bra med Files GO är dock att det också är det ett fantastiskt rengöringsverktyg Med vilken vi kan ta bort alla skräpfiler, applikationscache, appar som vi inte använder, duplicera filer och mycket mer. Perfekt för att frigöra utrymme och rekommenderas särskilt om vår surfplatta inte har mycket lagringskapacitet.

Ladda ner Google QR-kodfiler: Frigör utrymme på din telefon Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

8- Adobe Photoshop Express

En "lätt" version av den klassiska Photoshop för stationära datorer som fungerar som en snabb men mycket mångsidig bildredigerare. Med detta gratisverktyg kan vi korrigera perspektiv, eliminera ljud från foton, skapa atmosfärer, lägga till texter och mer.

Ladda ner QR-kod Adobe Photoshop Express: foton och collage Utvecklare: Adobe Price: Gratis

9- Manga Plus

Shonen Jump-appen för att läsa manga online har markerat en före och efter. Det har inte bara lyckats eliminera behovet av att gå till snubbla skanningssidor för att läsa din favorit manga från utgivaren (det är gratis och publiceras samtidigt på spanska / engelska tillsammans med pappersutgåvan). Det är också en väckarklocka till de föråldrade modellerna för digital publicering som används av andra stora förlag som Marvel, DC Comics eller Image.

Ladda ner QR-kod MANGA Plus av SHUEISHA Utvecklare: 株式会社 集 英 社 Pris: Gratis

10- Feedly

Det bästa sättet att hålla dig informerad och följa publikationerna på dina favoritwebbplatser och bloggar. Feedly är en RSS-feed-läsare som låter oss filtrera och läsa publikationer på ett mycket bekvämare och mer organiserat sätt. En av de bästa apparna för att läsa nyheter på Android.

Ladda ner QR-kod Feedly - Smarter News Reader Utvecklare: Feedly Team Pris: Gratis

11- Caustic 3

Nu går vi med ett musikskapande verktyg. Med Caustic 3 kan vi komponera låtar med 14 synthesizers, samplers, organ, vocoders och effekter. En av de mest kompletta i sitt slag. Den gratis versionen tillåter naturligtvis inte att du exporterar eller sparar projekt. För det måste vi köpa premiumversionen, som kostar 6,99 €. I vilket fall som helst är det betydligt billigare än dess stora konkurrent FL Studio Mobile, som redan skjuter upp till 14,99 €.

Ladda ner QR-kod Caustic 3 Utvecklare: Single Cell Software Pris: Gratis

12- Microsoft Office

Den bästa kontorssviten för Android. Även om Microsoft har erbjudit mobilversioner av Word, Excel, PowerPoint och mer på Android i flera år, har vi med Microsoft Office-paketet alla dessa applikationer på ett ställe. Om vi ​​inte gillar Microsoft kan vi också installera andra alternativa sviter som WPS Office, en annan av dessa viktiga appar.

Ladda ner QR-kod Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint och mer Utvecklare: Microsoft Corporation Pris: Gratis

13- VSCO

Surfplattor sticker vanligtvis inte ut just på grund av sin kamera. Därför kommer applikationer som VSCO till oss som inte ens är målade. Detta är en ganska enkel men kraftfull fotoredigerare, som innehåller 10 förinställningar för dem som vill gå med fast redskap och flera avancerade redigeringsverktyg. Förutom det fungerar applikationen också som ett socialt nätverk där vi kan exponera och dela våra foton med samhället.

Ladda ner QR-kod VSCO: Photo & Video Editor Utvecklare: VSCO Pris: Gratis

14- Inkitt

Om det vi letar efter är gratis romaner, böcker och berättelser och vi också kontrollerar lite engelska (eller vi lär oss) utan tvekan bör vi ta en titt på Inkitt. En plattform som har mer än 100 000 gratisböcker av alla typer av genrer, med anpassningsbara färger och teckensnitt för att göra läsningen mycket roligare.

Ladda ner QR-kod Inkitt: Gratis böcker, romaner och berättelser på engelska Utvecklare: Free Novels Inc Pris: Gratis

15- TuneIn Radio

En av de bästa apparna för att lyssna på radio på Android. Komplett program där det finns tillgängligt, innehåller lokala och internationella stationer, nyhetskanaler, podcaster, sport och hundratals musikgenrer från hela världen. Ett utmärkt alternativ till den typiska Spotify-typen av streamingmusiktjänst. Om du har en smartTV kan du också prova versionen för Android TV. Du kommer inte bli besviken.

Ladda ner QR-kod TuneIn Radio: Sport, nyheter, musik, podcasts Utvecklare: TuneIn Inc Pris: Gratis

16- Flipboard

En annan nyhetsapp som vi inte heller kan ignorera. Om ordning och läsning råder i Feedly är målet i Flipboard att komma så nära upplevelsen att läsa en tidning som möjligt med ett modernt och elegant gränssnitt. Naturligtvis ett tips: Installera inte Flipboard-widgeten på surfplattans startskärm eftersom den förbrukar mycket batteri.

Ladda ner QR-kod Flipboard Utvecklare: Flipboard Pris: Gratis

17- Kodi / VLC

Vi har pratat om Kodi vid otaliga tillfällen på bloggen. Utmärkt multimediecenter för att spela upp videor, musik, titta på live-TV och till och med har retro maskinemulatorer. Om Kodi verkar för komplicerat för dig, ta en titt på det VLC, en annan av de stora spelarna som Android har haft i flera år (det sväljer praktiskt taget vilket format som helst).

Ladda ner QR-kod Kodi Utvecklare: XBMC Foundation Pris: Gratis Ladda ner QR-kod VLC för Android Utvecklare: Videolabs Pris: Gratis

18- Moon + Reader / Amazon Kindle

Moon + är det bästa alternativet att organisera och läsa alla de e-böcker som vi har lagrat på surfplattan. Den har en helt anpassningsbar läsare, även om det bästa med det är det stöder praktiskt taget alla filformat. Om du gillar att läsa, glöm inte heller Kindle-appen, där vi kan få tillgång till de miljontals böcker, tidskrifter och serier som finns tillgängliga på Amazon.

Ladda ner QR-kod Moon + Reader Utvecklare: Moon + Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Kindle Utvecklare: Amazon Mobile LLC Pris: Gratis

19- ASTRO

Eftersom ES File Explorer togs bort från Google Play är ASTRO det bästa alternativet för att hantera filerna och mapparna på vår Android-surfplatta (åtminstone enligt min ödmjuka åsikt). Den kan dekomprimera ZIP och RAR naturligt, ger åtkomst till LAN och inkluderar en nedladdningshanterare för stora filer. Utmärkt filutforskare för Android, och bäst av allt: den har ett enkelt och mycket lättanvänt gränssnitt.

Ladda ner QR-kod File Manager ASTRO Utvecklare: App Annie Basics Pris: Gratis

20- Duolingo

Att lära sig språk från en mobiltelefon kan vara obekvämt och ganska tungt, men med en surfplatta förändras saker mycket. Med Duolingo kan vi lära oss engelska, franska, tyska, portugisiska och italienska med en underhållande och rolig undervisningsmetod som gör lärandet till en mycket roligare process.

Ladda ner QR-kod Duolingo - Lär dig engelska och andra språk gratis Utvecklare: Duolingo Pris: Gratis

Om du är intresserad av att lära dig ett nytt språk, missa inte inlägget "90 gratis kurser för att lära dig engelska, franska och tyska", "90 gratis kurser för att lära dig kinesiska, ryska och japanska" och "65 gratis kurser för att lära dig italienska och Portugisiska ”.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found