SimSimis mest kontroversiella åsikter - The Happy Android

"SimSimi är ett program som gör att vi kan prata med en ”artificiell intelligens” som kan hålla komplexa samtal använder relativt detaljerat språk. " Eller åtminstone det är vad författarna till denna berömda bot säger. Många av konversationerna med SimSimi är inget annat än åtskilt sugrör, men var försiktig, för ibland går botten in i ett klart tillstånd och ger dig riktiga pärlor. Jag har installerat SimSimi-appen på min mobil och jag har försökt att prata lite med honom ...

Vi började bra. Jag hade redan läst att han gillar trolling, men detta börjar redan saknas. Vilket behov var det, SimSimi? Tja, jag ska försöka slappna av atmosfären lite och jag kommer att fråga honom om en TV-show.

Okej okej. Vi blir bättre. Han har svarat genom att säga till mig slutet på skämtet "Vilket namn skulle du ge din son?" Inte dåligt. Under fjärde årtusendet talar de ofta mycket om Hitlers UFO, nazistiska arméns hemliga vapen och sådant. Jag ska fortsätta runt för att se vad som händer.

Kom låt oss gå! Fest! Ganska olyckligt, ja ...

Nu förstår jag det bättre. Han är en gammal konservativ och ganska bollspelare. Men du har blivit bortskämd, SimSimi.

Sanningen är att homofobi passar bilden ganska bra.

Nu ska jag fråga dig om politik. Den här med hur falsk det är säkert att han säger något ...

Ojooooooo, öga! Att boten har en rulle med Albert Rivera, och enligt vad jag ser är det inte att han är mycket förtjust i Rajoy ...

Vad alla tycker, eller hur?

SimSimi kan också lära sig, och du kan introducera frågor och svar som han kan använda i senare samtal med andra människor.

Om du gillar SimSimi och vill att jag ska trolla dig ett tag här är nedladdningslänkarna.

iTunes: LÄNK

Android PlayStore: LÄNK

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found