Topp 100 Android-appar sorterade efter typ - The Happy Android

2 och ett halvt år att skriva i Happy Android ger många recensioner och många appar. Under hela denna tid har jag haft möjlighet att installera och upptäcka många bra applikationer för Android som jag hittills inte var medveten om. Vill du känna till några av dem?

Rankning av de 100 bästa applikationerna för Android-enheter

I den här listan över de 100 bästa apparna för Android har jag undvikit att inkludera applikationer som alla redan känner till, till exempel WhatsApp, Facebook, Spotify eller Instagram. Ja, de är världsberömda appar och de spelar en viktig roll i Android-applikationens ekosystem, men de ses mer än Harrison Fords filmer på nyårsdagen och jag tror inte att jag kommer att upptäcka något nytt som talar om dem för miljonte gången.

Här är min personliga lista över de 100 bästa Android-apparna klassificerade efter typ - Håll i stolen, det här blir ett långt inlägg! -.

Tillägg för WhatsApp

Ett bra alternativ för att ge liv åt dina chattar

1- Teckensnitt

Appen Typsnitt, tillgänglig för både Android och iOS, tillåter dig ändra typsnitt eller typsnitt klassiska av dina WhatsApp-meddelanden för andra mycket mer färgstarka.

Ladda ner från Uptodown

2- WhatsLock

En av de saker som stör mig mest om WhatsApp är att aviseringar hoppar urskillningslöst på telefonskärmen och att vem som helst kan se dem. WhatsLock tillåter oss skydda våra konversationer från andras ögon med ett lösenord.

Ladda ner QR-kodskydd och blockering för appar (WhatsLock) Utvecklare: Mobisec Pris: Gratis

3- WhatReply för WhatsApp

WhatReply är en app för Android som skickar ett tidigare etablerat svar till alla personer eller grupper som skickar ett meddelande till oss, om vi inte ger dem något svar efter en förutbestämd tid. I grund och botten automatisk svarssändning för WhatsApp.

Ladda ner QR-kod Autosvar för WhatsApp-utvecklare: Bilbo Soft Price: Gratis

4- Schemaläggare för WhatsApp

Det finns situationer där vi kan använda pärlor för att kunna schemalägg ett meddelande som ska skickas på datum och tid vad vi än vill. För detta finns appar som Scheduler för WhatsApp.

Ladda ner QR-kodschemaläggare för WhatsApp-utvecklare: Infinite_labs Pris: Gratis

5- Kaboom

Kaboom är en app från tredje part som låter oss skicka meddelanden via WhatsApp de förstör sig själv efter en viss tid (eller efter X-vyer).

Registrera QR-kod Kaboom - Självförstörande postutvecklare: AnchorFree GmbH Pris: Tillkännages

Att lyssna på strömmande musik

6- Deezer

En av de saker som jag gillar med Deezer är att när du startar det för första gången, gör det dig ett litet frågeformulär om de grupper och stilar av musik som du gillar, och så första gången du anger kommer du redan att ha mycket ny musik att upptäcka och lyssna på.

Ladda ner QR-kod Deezer Music Developer: Deezer Mobile Pris: Gratis

7- SoundCloud

Den har en mycket elegant design och mycket enkel att använda. Jag älskar gränssnittet. En annan punkt till sin fördel är att den låter dig flytta spåren framåt och hoppa över dem och du kan också märka dem och lägga till kommentarer till dem. Som en negativ punkt skulle jag säga att det inte har många låtar ännu och det är möjligt att du letar efter något och att det inte finns där. Men hej, hon är förlåtad för att vara så söt.

Ladda ner QR-kod SoundCloud - Musik, ljud, mixer och podcast Utvecklare: SoundCloud Pris: Gratis

8- MixerBox

MixerBox är en app som startar från en mycket bra grundidé. Ta Spotify-formatet och istället för att erbjuda en repertoar av audios att använda samla alla låtar och videor från Youtube. Naturligtvis perfekt organiserad efter stil. Det erbjuder spellistor över ögonblickets hits, rekommendationer och relaterade stilar etc.

Ladda ner QR-kod Ladda ner gratis musik MP3-spelare Lite Utvecklar-app: MixerBox © - Musik & MP3-spelare App Gratis nedladdningspris: Gratis

9- TuneIn

TuneIn är appen för att lyssna på online radio par excellence. Det låter dig lyssna på alla dina lokala stationer, förutom ... resten av världens stationer. Det har radiostationer klassificerade efter musikstilar, samt nyhetskanaler, sportkanaler och till och med podcasts.

Ladda ner QR-kod TuneIn Radio: Sport, nyheter, musik, podcasts Utvecklare: TuneIn Inc Pris: Gratis

Applikationer som ska komma som standard på Android

10- Gröna

Batteriförbrukning av appar som fungerar i bakgrunden är alltid något som har oroat mig. Det är inte mycket vettigt för appar som jag inte använder för att konsumera resurser på min telefon helt enkelt genom att vara där. Greenify är en app som tillåter lägg i alla de appar som är i bakgrunden i vilolägeoch spara därmed mer batteri.

Ladda ner QR-kod Greenify Utvecklare: Oasis Feng Pris: Gratis

11- Kontorslins

Att kunna skanna en bild eller ett dokument när som helst och var som helst är en lyx, och det är precis vad Microsofts Office Lens-app tillåter. Förvandla din smartphone till en liten fickskanner. Ta bara ett foto av ett dokument och Office Lens tar hand om att räta ut och formatera det.

Ladda ner QR-kod Microsoft Office-objektiv - PDF-skannerutvecklare: Microsoft Corporation Pris: Gratis

12- Teamviewer

Teamviewer är ett program, ursprungligen för skrivbordet, som låter dig göra det fjärrstyra en dator som om du stod framför skärmen. Tja, Teamviewer har också sin egen app för Android och det är jättebra. Den har samma funktioner som PC-versionen och är helt gratis för personligt bruk.

Ladda ner TeamViewer QR-kod för utvecklare av fjärrkontroll: TeamViewer Pris: Gratis

13- Sov som Android

Jag måste erkänna att jag har mycket känsliga väckningar. Om jag vaknar uppskrämd är jag på dåligt humör resten av dagen. Det är därför jag använder den kostnadsfria sömnappen som väckarklocka. Det har mycket avslappnande ljud och periodiska varningar om du inte hör den första varningen. Det minst smärtsamma sättet att gå upp tidigt.

Ladda ner QR-kod Sleep som Android 💤 Övervakning av sömncykel Utvecklare: Urbandroid (Petr Nálevka) Pris: Gratis

14- ASTRO

ASTRO är en fantastisk Android filhanterare eller utforskare. Många terminaler innehåller fortfarande ingen standardwebbläsare, så om vi vill ha mer kontroll över mapparna och filerna på vår telefon eller surfplatta är en app av denna typ avgörande.

Ladda ner QR-kod File Manager ASTRO Utvecklare: App Annie Basics Pris: Gratis

15- AirDroid

Med AirDroid kan du utbyta filer via WiFi mellan din telefon och din dator och kontrollera många aspekter som dina kontakter, SMS och till och med avinstallera appar. En av mina bästa appar för Android utan tvekan.

Ladda ner QR-kod AirDroid: Remote Access Developer: SAND STUDIO Pris: Gratis

16- MX-spelare

Att kunna titta på videor på mobilen på ett anständigt sätt bör vara obligatoriskt. Det finns många spelare på Google Play, men många gånger får du problem eftersom det inte spelar en viss codec eller om du behöver ett extra komplement. Hittills har den enda mediaspelaren som jag inte har haft några problem med varit MX-spelaren. Svälj allt!

Ladda ner QR-kod MX Developer Player: MX Media (tidigare J2 Interactive) Pris: Gratis

De bästa bärraketerna

17- Nova Launcher

Nova är en av de mest populära lanseringarna i Play Store. Det kan vara så subtilt eller så överbelastat som vi vill. Föra ett stort sortiment av ikoner, teman och konfigurationsalternativ att ändra vår startskärm så att den bara passar oss.

Ladda ner QR-kod Nova Launcher Utvecklare: TeslaCoil Software Pris: Gratis

18- Action Launcher

Action Launcher är en minimalistisk launcher med materialdesigndesign och en enorm stack med funktioner. Några av de mest anmärkningsvärda är fönsterluckor eller persienner som gör att vi kan förhandsgranska en app utan att behöva öppna den; Quicktheme som anpassar temat i vårt hem efter tapetens färger; eller Quickbar, en widget som låter dig lägga till genvägar till det klassiska Google-sökfältet.

Ladda ner QR-Code Action Launcher Utvecklare: Action Launcher Pris: Gratis

19- GO Launcher

Detta är lanseringen av teman. Den har mer än 10.000 anpassningsbara teman för vårt skrivbord, samt 25 skärmanimeringseffekter och cirka 15 extra widgets.

Ladda ner QR-kod GO Launcher EX: Tema och bakgrundsutvecklare: GOMO Live-pris: Gratis

20- Arrow Launcher

Arrow är Microsofts startprogram. Till skillnad från de flesta appar av denna typ verkar Arrow rikta sig till en mer "kontors" användare. Varför? Designen är väldigt enkel och har två menyer med "Kontakter" och "Påminnelser (anteckningar)", vilket undviker alla tillägg som kan vara en distraktion. Den perfekta appen för arbete.

Ladda ner QR-kod Microsoft Launcher Utvecklare: Microsoft Corporation Pris: Gratis

21- Launcher 8

Om du letar efter något riktigt annorlunda och som inte ser ut som Android, måste du prova Launcher 8. Dess enda syfte är att göra vår telefon till en Windows Phone. Om vi ​​vill känna hur det är att använda Microsofts system för mobila enheter men på en Android-telefon måste vi bara ladda ner och prova den här appen.

Ladda ner QR-kod WP Launcher (Windows Phone Style) Utvecklare: XinYi Dev Team Pris: Gratis

22- Atom Launcher

Atom är en app med ett par ganska coola saker. Har en temaskapare, förutom många andra teman att ladda ner på Google Play. Den har också gestkontroll, en extra dold stapel med fler inställningar, widgets, ikoner och mer. Högt rekommenderad.

Ladda ner QR-kod Atom Launcher Utvecklare: DLTO Pris: Gratis

De bästa apparna att ta foton med kameran

23- Öppna kameran

Open Camera är en kamera med öppen källkod. Mängden funktioner är prisvärt: fokuslägen, vitbalans, ISO, exponeringskompensation / lås, ansiktsavkänning och till och med möjligheten att aktivera fotot genom röstkommandon eller ljud (bilden tas om vi gör ett ljud, vi visslar eller vi säg "potatis").

24- En bättre kamera

Den här appen samlar många av funktionerna i andra specialiserade kameraprogram som HD Panorama +, HDR Camera + och Night Camera +. Även om den har en betald Pro-version är dess gratisfunktioner enorma: vitbalans, exponeringsjustering, ISO, blixtläge, färgeffekter, nedräkning, typ av bild och till och med ta bort föremål eller personer från ett foto. Fantastisk!

Ladda ner QR-kod En bättre kamerautvecklare: Almalence Pris: Gratis

25- Kamera FV-5

Camera FV-5 är en annan professionell app för fotografälskare som härmar de manuella funktionerna för en DSLR-kamera. Med den kan vi justera kompensations- och exponeringstiden, ISO, styra ljusmätningen, den har ett fokusläge, exponeringsfäste och många andra typiska funktioner för DSLR-kameror.

Ladda ner QR-kodskamera FV-5 Lite Utvecklare: FGAE Pris: Gratis

26- Pixlr

Autodesks gratis fotograferingsapp, Pixlr, det är mer en bildredigerare än en kamera som sådan, men eftersom de har inkluderat kamerafunktionen kan vi ta bilder och redigera dem med en enorm samling av extra funktioner. Från den typiska justeringen av ljusstyrka, kontrast, fokus och färgkorrigering till mer än framgångsrika filter, klistermärken, effekter och andra tillbehör.

Ladda ner QR-kod Pixlr Utvecklare: 123RF Limited Pris: Gratis

27- Retrica

Retrica är en mycket populär gratis fotograferingsapp på Google Play. Med mer än 100 miljoner användare, Retrica har en arsenal av mer än 100 filter att vi kan ansöka i realtid och enkelt dela på våra sociala nätverk.

Ladda ner QR-kod Retrica - The Original Filter Chamber Utvecklare: Retrica, Inc. Pris: Gratis

Appar för ROOT-användare

28- Super SU

Om vi ​​har en terminal med root är det viktigt att vi kontrollerar och hanterar den på bästa möjliga sätt behörigheterna vi ger till de appar vi har installerat. Ett bra sätt att göra detta är hantering genom appar som SuperSU, en gratis applikation som centraliserar hanteringen av behörigheter på Android på ett mycket effektivt sätt.

Ladda ner QR-kod SuperSU-utvecklare: Kodkod Pris: Gratis

29- Flashify

Med Flashify får vi underlätta blinkande processer på ett otroligt sätt. Vi kan schemalägga blixtar utan att behöva starta om enheten. Zips, mods, kärnor, återställningsbilder, ROM och mycket mer.

Ladda ner QR-kod Flashify (för rotanvändare) Utvecklare: Christian Göllner Pris: Gratis

30- System App Remover

System App Remover är ett program för rotanvändare som låter dig avinstallera alla appar från en Android-terminal, även system- eller fabriksappar, som är förinstallerade som standard.

Ladda ner QR-kod App Remover Utvecklare: Jumobile Price: Gratis

31- Titanium Blackup

Den bästa appen för att skapa och hantera säkerhetskopior från vårt Android-system. Om vi ​​har rootbehörigheter är detta en av de applikationer som aldrig bör saknas i vår applåda.

Ladda ner QR-kod Titanium Backup ★ root behövs Utvecklare: Titanium Track Pris: Gratis

32- Macrodroid

Har du tänkt på skapa automatismer för din mobil eller surfplatta? Med Macrodroid kan vi slå på mobilen genom att helt enkelt föra handen över skärmen, ficklampan att tändas genom att skaka enheten och tusen andra otroliga saker. Fantastisk Kolla in denna handledning.

33- Link2SD

Med den här applikationen kan vi frigöra utrymme i terminalens interna minne flytta appar till SD. Mycket användbar och funktionell. Naturligtvis kommer apparna som finns på SD alltid att gå lite långsammare.

Ladda ner QR-kod Link2SD Utvecklare: Bülent Akpinar Pris: Gratis

34- Enhetskontroll

Device Control är en mycket kraftfull app för användare med superanvändarbehörigheter. Med henne kan vi överklocka processorn, lägre spänning för att minska batteriförbrukningen och mycket mer.

Ladda ner QR-kod Device Control [root] Utvecklare: Alexander Martinz Pris: Gratis

35- SD Maid

En bra app för ta bort spökfiler, dubbletter och alla typer av kvarvarande filer som tar upp utrymme i onödan på vår Android-enhet.

Ladda ner QR-kod SD Maid - System Cleanup Developer: darken Pris: Gratis

Du kan se fler rekommenderade appar för rotanvändare i det här andra inlägget.

Appar att leta efter arbete

36- Upparbete

Om din handel är relaterad till teknik eller journalistik är Upwork det perfekta alternativet för att få lite extra pengar. Erbjudande ett brett utbud av kortvariga jobb, att göra och leverera. Den sökande placerar sin annons på Upwork och väljer bland kandidaterna. De kommer sedan överens om ett pris mellan 2 och ett leveransdatum, allt från Upworks egen webbplats eller app.

Ladda ner QR-kod Upwork (föråldrad) Utvecklare: Upwork Global Inc. Pris: Gratis

37- Infojobb

Infojobs är en av de största webbplatserna på spanska för att leta efter arbete. Med en enorm databas tillgänglig för användaren har den också sin egen mobilapp. Den har erbjudanden från alla guilder och tillåter filtrering efter plats och kategori.

Ladda ner QR-kod InfoJobs - Arbets- och sysselsättningsutvecklare: Adevinta Spain, S.L.U. Pris: Gratis

38- Tekniskt anställning

I det här fallet fokuserar Tecnoempleo mer på teknikrelaterade jobberbjudanden: Programmerare, tekniker, datoringenjörer, analytiker och utvecklare i allmänhet, det här är din webbplats.

39- Frilansare

Tillsammans med Upwork, den ledande plattformen för frilansjobb. All distansarbete och inriktad på affärer relaterade till teknik, journalistik eller konst (grafisk formgivare, föredragande etc.).

Ladda ner QR-kod Freelancer - Hyra och hitta jobb Utvecklare: Freelancer.com Pris: Gratis

40- Jobtoday

Jobtoday är en mobilapp som Även om det inte har funnits på marknaden för länge, har det redan tillräckligt med jobbbjudanden (öga, endast för Spanien). Den enda nackdelen är att de fortfarande inte har mycket variation. Från vad jag har sett, åtminstone i erbjudandena nära min stad, är nästan allt jobb relaterade till hotellbranschen.

De bästa översättarna för Android

41- Google Translate

Om du fokuserar med kameran kan översätta texter och bilder som du ser på skärmenDen har en mycket bra röstöversättare som också läser högt vad den översätter i realtid, och du kan också skriva in texten som ska översättas manuellt. Det har också offline översättning för mer än 50 språk. Kom igen, han har allt.

Ladda ner QR-kod Google Translate Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

42- Microsoft Translator

Microsoft Translator har tre typer av översättningslägen: med röst, text eller konversation. I konversationsläge är vad det gör dela skärmen i 2, en för varje samtalspartneroch översätter från ett språk till ett annat när vi pratar. Elegant och tydligt gränssnitt.

Ladda ner QR-kod Microsoft Translator Utvecklare: Microsoft Corporation Pris: Gratis

43- Japanska talande översättare

Den bästa japanska översättaren för Android. Vi kan skriva in texten med röst eller skrivning och den visar översättningen som ger möjlighet att lyssna på översättningen.

Ladda ner QR-kod Japanese Talking Translator Utvecklare: GreenLife Apps Pris: Gratis

Det bästa för att lära sig språk

44- Duolingo

Det är det perfekta verktyget för att lära sig språk- Innehåller små pedagogiska doser med enkla frågor, massor av bilder och övningar för att öka och förbättra ordförrådet.

Ladda ner QR-kod Duolingo - Lär dig engelska och andra språk gratis Utvecklare: Duolingo Pris: Gratis

45- Memrise

Tillsammans med Duolingo, den bästa appen för att lära dig språk från din mobil eller surfplatta och gratis. Med Memrise kan vi lära oss Engelska, tyska, franska, japanska, koreanska, portugisiska, italienska och ryska. Pris för bästa applikation i Google Play Awards 2017.

Ladda ner QR-kod Lär dig språk gratis med Memrise: Engelska och mer Utvecklare: Memrise Pris: Gratis

Videospelare

Förutom den tidigare nämnda MX Player, hittar vi även följande mediaspelare på Android:

46- KODI

Kodi är en app som är mer än en videospelare ett riktigt mediecenter. Förutom att kunna spela våra lokala filer, erbjuder Kodi möjligheten att titta på serier, filmer etc. streamar.

Ladda ner QR-kod Kodi Utvecklare: XBMC Foundation Pris: Gratis

47- VLC för Android

Som i dess stationära version, VLC kan reproducera allt som kastas mot det: från fula mp4- eller mkv-filer till mindre vanliga format som flac.

Ladda ner QR-kod VLC för Android Utvecklare: Videolabs Pris: Gratis

48- AC3-spelare

AC3-codec är vanligtvis ett verkligt problem för många Android-användare. Så varför inte skapa en spelare som läser den inbyggt?

Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning

49- Allcast

AllCast är en videospelare som är specialiserad på att skicka och spela filer på distans till vår Chromecast, Roku, Apple TV, Xbox 360 / One och alla andra enheter som stöderDLNA.

Ladda ner QR-kod AllCast Developer: ClockworkMod Pris: Gratis

50- BSPlayer

En annan fantastisk videospelare för Android. Den stöder ett oändligt antal videoformat tack vare avkodning av hårdvara och programvara, samt att kunna läsa undertexter (och söka efter dem online om du inte har dem tillgängliga) och erbjuder olika anpassningsbara skinn.

Ladda ner QR-kod BSPlayer Utvecklare: BSPlayer media Pris: Gratis

Konsolemulatorer för Android

51- Nostalgi NES

Den bästa emulatorn till den första 8-bitars Nintendo. Det erbjuder hög kompatibilitet med de flesta spel och andra funktioner som anpassning av virtuell kontroll, gamepad-support, "spolning" -funktion, fuskstöd, säkerhetskopiering av data och mer.

Ladda ner QR-kod Nostalgia.NES (NES Emulator) Utvecklare: Nostalgia Emulators Pris: Gratis

52- PPSSPP

Detta är den mest använda emulatorn för PSP på Android, med mer än 50 miljoner nedladdningar och en rating på 4,3 stjärnor. Den är kompatibel med många spel, men som alltid beror allt på kraften i vår enhet för att få ut det mesta av den här fantastiska emulatorn.

Ladda ner QR-kod PPSSPP - PSP emulator Utvecklare: Henrik Rydgård Pris: Gratis

53- Snes9x EX +

Det här är emulatorn som jag använder i min TV Box för att spela Super Nintendo ROM-skivor. Det fungerar riktigt bra, väldigt mycket i stil med Nostalgia NES. Det är också Open Source.

Ladda ner QR-kod Snes9x EX + Utvecklare: Robert Broglia Pris: Gratis

54- Matsu PSX-emulator

Även om vi med namnet skulle kunna tro att det är en PS1-emulator, är sanningen att den kan efterlikna det och många andra system: SNES, NES / Famicom Disk System, Game Boy Advance, Game Boy Color, Wonderswan Color, PCE ( TurboGrafx- 16), MegaDrive, Sega Master System och Game Gear. Inte illa alls för en enda emulator.

55- MAME4droid

Som namnet antyder står vi inför en emulator av den klassiska MAME. Den är kompatibel med mer än 8000 ROM-skivor och fungerar perfekt, särskilt med äldre arkader (för nyare rekommenderas en CPU på minst 1,5 GHz).

Appar för att tjäna pengar på din mobil

56- CashPirate

Denna app består avtesta appar, spel, ta enkäter eller titta på reklamfilmer i utbyte mot hårda kontanter. Betalning sker via PayPal från $ 2,5 (2500 poäng) och den genomsnittliga betalningen för att testa en app är mellan 50 och 100 poäng. Gör beräkningar.

Ladda ner QR-kod CashPirate - Tjäna / tjäna pengar Utvecklare: ayeT-Studios Pris: Gratis

57- Google Opinion Rewards

Förmodligen den mest kända appen när det gäller ersättning för användning. Med den här appen kan vi svara på små undersökningar (vanligtvis ett par frågor) och i gengäld får vi kredit som vi kan spendera på Google Play Store.

Ladda ner QR-kod Google Opinion Rewards Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

58 - Quack! budbärare

En snabbmeddelandeapp utvecklad av katalanerna, väldigt mycket som WhatsApp, men med annonser. För varje annons vi ser betalar appen oss ett litet belopp Via PayPal.

Ladda ner QR-kod kvak! messenger Developer: Betrovica SL Pris: Gratis

59- Presentplånbok

En av apparna för att tjäna pengar som användarna värderar bäst. Det skiljer sig inte mycket från resten, men det är enkelt att använda och låter dig lösa in poäng för pengar i PayPal och kredit i Google Play, iTunes eller Amazon. Det har ett anslutet system för att få mer inkomst.

Ladda ner QR-kod presentplånbok - Gratis belöningskortutvecklare: WellGain Tech Pris: Gratis

60- Kontanter för appar

Cash for Apps erbjuder kredit i butiker som Google Play, iTunes, Amazon, GameStop, StarBucks, eBay etc. i utbyte mot att ladda ner och testa nya appar på din mobil. För att ge oss en idé,300 poäng är lika med $ 1, och från början får vi 20 poäng + 90 poäng för vår första nedladdning.

Ladda ner QR-kod Cash for Apps - Gratis presentkort Utvecklare: Mobvantage Pris: Gratis

Appar för att få gratis WiFi på gatan (gratis hotspots och åtkomstpunkter)

61- WiFi-huvudnyckel

WiFi Master Key erbjuder över 400 miljoner gratis åtkomstpunkter och hotspots, spridda över hela planeten. Allt du behöver göra är att installera programmet och göra en genomsökning för att se vilka trådlösa nätverk vi kan ansluta till. Inget behov av ett lösenord.

Registrera QR-kod WiFi Master - av wifi.com Utvecklare: LINKSURE NETWORK HOLDING PTE. BEGRÄNSAT pris: Tillkännages

62- Avast Wi-Fi Finder

Avast är ett varumärke som är känt för sin fantastiska antivirustjänst, men det har också en app för älskare av gratis WiFi. I det här fallet bygger Avast Wi-Fi Finder på WiFi-lösenord från Avast-communityn. Miljoner gratis åtkomstpunkter.

Ladda ner QR-kod Avast Wi-Fi Finder Utvecklare: Avast Software Pris: Gratis

63- WiFi-karta

WiFi Map är en app som liknar WiFi Master Key, med mer än 100 miljoner gratis WiFi och åtkomstpunkter. Vi öppnar applikationen, ser kartan och väljer ett av de trådlösa nätverk som vi har inom räckhåll. Vi ser automatiskt åtkomstlösenordet.

De bästa tapeterna

64- Walli

Wallis app erbjuder ett stort urval av bakgrundsbilder skapad av riktiga artister. Den har en något begränsad samling, men alla bilder och bakgrundsbilder är av hög kvalitet och gratis.

Ladda ner QR-kod Walli - HD Wallpapers & Screensavers Utvecklare: Shanga Price: Gratis

65- Vaporware-bakgrundsbilder

Om du gillar retroestetik blandad med elektronisk musik och snygga färger är det här din app. Det erbjuder ett stort och brett urval av några av de bästa bakgrundsbilderna för denna visuella och slående konstnärliga trend. Definitivt en av mina favoriter.

Ladda ner QR-kod Vaporwave Wallpapers 🌴 (Vaporwave Bakgrunder) Utvecklare: M.A.A For Apps 🌊 Pris: Gratis

66- Google Bakgrundsbilder

Google har sin egen bakgrundsapp. En applikation där vi hittar ett stort antal fotobakgrunder relaterade till natur och landskap. Det innehåller också bilder från Google Earth.

Ladda ner QR-kod Bakgrundsbildare Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

67- Muzei Live Wallpaper

Muzei är en live tapeter app som erbjuder tapeter som uppdateras hela dagen, vanligtvis med olika konstverk. Vi kan välja bland de bilder som redan finns eller skapa cykler med bilder från vår egen skörd.

Ladda ner QR-kod Muzei Live Wallpaper Utvecklare: Roman Nurik och Ian Lake Pris: Gratis

De bästa bildredigerarna

68- Prisma

Prisma är en bildredigerare vars idé är att förvandla fotografier till konstverk. Ta ett foto och se hur det blir ett verk av Mondrian, Picasso eller Munch.

Den har en imponerande mängd filter, och nu kan du också skilja bakgrunden till den person som visas i bilden för att tillämpa effekter separat.

Ladda ner QR-kod Prisma Photo Editor Utvecklare: Prisma Labs, Inc. Pris: Gratis

69- Adobe Photoshop

Adobes fotoredigeringsappar är de mest professionella som vi kan hitta på Android just nu. Adobe Photoshop Express, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop Fix, Adobe Photoshop Sketch Y Adobe Photoshop Mix Det finns 5 applikationer som ett stort hus, var och en i sin egen fasett.

Ladda ner QR-kod Adobe Photoshop Express: foton och collage Utvecklare: Adobe Price: Gratis

70- Pixlr

Pixlr är en av mina huvudredigerare och jag har alltid den installerad på min mobil. Det är bra för att applicera filter och retuschera bilder på ett enkelt sätt.

Ladda ner QR-kod Pixlr Utvecklare: 123RF Limited Pris: Gratis

71- 8 bitars fotolabb

Old-school-grafik med över 40 olika färgpaletter: GameBoy, GameBoy Advance, NES, TO7 / 70, Amstrad CPC 6128, Apple II, ZX Spectrum, Commodore 16 och 64, VIC 20, CGA, EGA, SAM Coupe, VGA etc.

Ladda ner QR-kod 8Bit Photo Lab, Retro Effects Developer: Ilixa Pris: Gratis

72- Fotodirektör

Photo Director är den app som anges för de som passerar filtren olympiskt och föredrar att göra alla retuscheringar för hand. Det låter dig justera ett stort antal aspekter, till exempel HSL, RGB-kanaler, vitbalans, ljusstyrka, mörker, exponering och kontrast, bland andra.

Ladda ner QR-kod PhotoDirector - Redigera foton och kontohistorier Utvecklare: Cyberlink Corp Pris: Gratis

73- Airbrush

AirBrush är appen par excellence för poser och människor som älskar att ta selfies. Bland dess verktyg finns funktionerna till ta bort akne, tandblekning, ljusare ögon, omforma figuren Y olika tweaks.

Ladda ner QR-kod AirBrush - PRO Photo Camera Utvecklare: Meitu (Kina) Begränsat pris: Gratis

Antivirus- och antimalwareappar

74- ESET Mobile Security & Antivirus

Utmärkt antivirusprogram med gratis skydd mot skadlig programvara i realtid innehåller en enkel guide, skadlig kodanalys, antifiske, GPS-plats för terminalen genom att skicka ett SMS och möjligheten att få enheten att ringa genom att också skicka ett SMS.

Ladda ner QR-kod ESET Mobile Security & Antivirus Developer: ESET Price: Gratis

75- Malwarebytes för Android

PC-versionen av Malwarebytes är den bästa anti-malware jag har stött på. Jag har använt det i flera år och det har aldrig svikit mig. Dess mobilversion för Android är också i utmärkt hälsa och lika effektiv. Det förbrukar inte många resurser, så det är det perfekta antivirusprogrammet för gamla telefoner eller med lite chicha. Skanning och skydd i realtid.

Ladda ner QR-kod Malwarebytes Protection: Antivirus & Anti-Malware Utvecklare: Malwarebytes Pris: Gratis

76- AVAST

AVAST Antivirus är mycket mer än bara en skanner. Har över 100 miljoner nedladdningar, 4,5 stjärnor och ett riktigt brett utbud av funktioner: antivirusmotor, samtalsblockerare, stöldskydd, applikationsblockerare, brandvägg (root), WiFi-hastighetstest och mer.

Ladda ner QR-kod Avast Antivirus 2020 - Android-säkerhet | Gratis utvecklare: Avast Software Pris: Gratis

77- AVG Antivirus-säkerhet

AVG är en annan av klassikerna, med en databas som uppdateras ofta, stöldskydd, radering av fjärrenheter, applikationsblockering och WiFi-säkerhetsanalys, bland andra.

Ladda ner QR-kod AVG AntiVirus och säkerhet för Android Gratis 2020 Utvecklare: AVG Mobilpris: Gratis

De bästa videoredigerarna

78- Adobe Premiere

Adobe Premiere Clip är den fantastiska appen när det gäller videoredigerare. Den har många verktyg, effekter och ljud, förutom att den automatiskt kan generera videor från bilder, musik och video automatiskt.

Ladda ner QR-kod Adobe Premiere Clip Utvecklare: Adobe Price: Gratis

79- Magisto

Magisto är väldigt lätt att använda och låter dig skapa videor från bilder, videor och musik. Vi kan lägga till effekter, filter och styra belysningen för att ge en mer bearbetad touch till vår skapelse.

Ladda ner QR-kod Magisto: Video & Slideshow Creator and Editor Utvecklare: Magisto av Vimeo Pris: Gratis

80- Power Director

Talar enkelt och enkelt, Power Director är en av de mest kraftfulla och kompletta redigerarna för Android. Den har en bra handfull professionella verktyg som kan tillgodose de flesta typer av användare.

Ladda ner QR-kod PowerDirector - Video Editor & Creator Developer: Cyberlink Corp Pris: Gratis

81- Quik

Quik har utvecklats av GoPro-teamet och är en av de snabbaste apparna för att skapa fantastiska videor. Vi har lagt till några foton och videor, och hon ensam ansvarar för att välja de bästa ögonblicken, lägga till övergångar, effekter och justera allt till musiken.

Ladda ner QR-kod Quik - GoPro Video Editor för foton och klipp Utvecklare: GoPro Pris: Gratis

Säkerhet och överlevnad

82- Safe365 (Alpify)

Alpify är en av de mest populära apparna när det gäller familjens säkerhet. Det gör att vi kan veta var alla familjemedlemmar befinner sig i realtid och att kontakta räddningstjänsten om vi upptäcker en farlig situation.

Ladda ner QR-kod Safe365❗App för vård av dina äldre och mer Utvecklare: Safe365 Pris: Gratis

83- Första hjälpen manual

Som namnet antyder är detta en första hjälpen-app som inte behöver en internetanslutning för att fungera, och som bara väger 2 MB.

Ladda ner QR-kod för första hjälpen - OFFLINE Utvecklare: Ferdari Studios Pris: Gratis

84- Förtroende cirklar

Trusted Circles är en mycket genomtänkt app. Å ena sidan, när vi kommer hem på natten eller efter lektionen, skicka vår GPS-plats till familj eller vänner om vi börjar en annan rutt än vanligt, och det gör det också möjligt för oss att kommunicera med dem via SMS.

Ladda ner QR-kod Circles of Trust Utvecklare: Gustavo Iñiguez Goya Pris: Gratis

De bästa apparna för att titta på serier och filmer från din mobil

85- HBO

HBO: s seriekatalog och filmer är inte lika stor som Netflix, men det är hem för Game of Thrones, The Sopranos, Silicon Valley, The Wire och många andra fantastiska serier. Den första månaden är gratis.

Ladda ner QR-kod HBO Spain Utvecklare: HBO Europe Pris: Gratis

86- Netflix

Högkvalitativ service, otaliga serier och filmer, självskapat innehåll, en mängd olika genrer, stöd för en mängd enheter, Netflix har allt. Första månaden gratis och mellan 7,99 € - 11,99 € från den andra månaden.

Ladda ner QR-kod Netflix Utvecklare: Netflix, Inc. Pris: Gratis

87- Rycka

Fullt fokuserad på videospel, Det har otaliga kanaler som vi kan prenumerera på och titta på videor från våra favoritspelare i en mycket intuitiv app med en riktigt robust tjänst.

Ladda ner QR-kod Twitch Utvecklare: Twitch Interactive, Inc. Pris: Gratis

88- YouTube

Vi kan inte avsluta listan utan att prata om YouTube. En plattform i ständig utveckling som idag har flera intressanta saker: något som liknar Twitch kallas Youtube Gaming, Youtube Kids med innehåll för barn (i grund och botten är det livets YouTube men med vissa begränsningar) eller Youtube Red.

Ladda ner QR-kod YouTube-utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Appar för att ladda ner torrents

89- BitTorrent

BitTorrent är den officiella appen, liksom ett av de bästa alternativen på marknaden för att ladda ner torrents. Den har de senaste framstegen inom hantering och nedladdning av torrents, och större användarvänlighet med magnetlänkar, den erbjuder också mycket musik och videor vars nedladdning är helt laglig.

Ladda ner QR-kod BitTorrent®-Torrent Downloader Utvecklare: BitTorrent, Inc. Pris: Gratis

90 µTorrent

µTorrent är en enkel och lättanvänd hanteringshanterare för torrent: en skärm från vilken vi kan se och hantera våra nedladdningar, möjligheten att välja var vi vill spara filerna och ett WiFi-läge som bara laddar ner filer när vi är anslutna till ett trådlöst nätverk.

91- Vuze

Android-versionen av Vuze låter dig styra nedladdnings- och uppladdningshastigheter, har WiFi-läge och varningar som meddelar dig när nedladdningen är klar.Ett annat bra alternativ för att ladda ner torrents från Android.

Ladda ner QR-kod Vuze Torrent Downloader Utvecklare: Azureus Software, Inc. Pris: Gratis

92- Frostwire

Förutom de grundläggande funktionerna, har en torrent-sökmotor, en mediaspelare och en liten mapphanterare.

Ladda ner QR-kod FrostWire Downloader: Torrents Client + Developer Player: FrostWire.com Pris: Gratis

93- Transdrone

Denna Android-applikation tillåter fjärrstyra torrents från din hemdator eller din personliga server. Om vi ​​installerar den här appen på vår mobila enhet kan vi starta nedladdningar, lägga till torrents, ställa in prioriteringar och allt detta på distans från vår terminal.

94-Torrent

tTorrent är en fantastisk toorenthanterare som har en integrerad torrent-sökmotor, stöder bland annat magnetlänkar och RSS-funktioner. Högt rekommenderad.

Ladda ner QR-kod tTorrent Lite - Torrent Client Utvecklare: tagsoft Pris: Gratis

Ladda ner chefer och acceleratorer

95- Ladda ner Accelerator Plus (DAP)

Dess funktioner inkluderar:

  • Samtidig nedladdning med flera trådar eller trådar per nedladdning.
  • Stöder nedladdning i bakgrunden och med skärmen avstängd.
  • Det låter dig visa nedladdningar efter kategorier och datum, vilket gör det lättare att hitta en specifik nedladdning.
  • Den har automatisk länkupptagning när du kopierar en länk eller klickar på en nedladdningsknapp.

96- Advanced Download Manager (ADM)

En av de bästa nedladdningshanterarna för Android. Med mer än 10 miljoner nedladdningar och mycket uppskattade av användare erbjuder ADMMultitrådning för nedladdningar, ladda ned igen vid fel, schemalägga nedladdningar och mer.

Ladda ner QR-kod Advanced Download Manager & Torrent downloader Utvecklare: AdvancedApp Pris: Gratis

97- Turbo Download Manager (TDM)

TDM har en mycket intressant funktion och det är att det låter dig välja källan till nedladdningskällan. Således, om vi väljer källan närmast oss kan vi förbättra nedladdningshastigheten. Point Blank, utvecklarna av appen, indikerar att det ökar nedladdningshastigheten med x5.

Ladda ner QR-kod Turbo Download Manager (och webbläsare) Utvecklare: Point Blank Price: Gratis

Andra nyfikna applikationer

98- Shazam

Shazam är en app som lyssna och känna igen vilken låt som spelas just nu på gatan, på TV eller i huvudet (om du kan surra det). Det är länkat till andra tjänster som Spotify, så att du kan lyssna på samma låt direkt på din mobil.

Ladda ner QR-kod Shazam Utvecklare: Apple, Inc. Pris: Gratis

99- WhatTheFont

WhatTheFont kan identifiera upp till 130 000 olika teckensnitt tack vare maskininlärning. Så enkelt som att ta ett foto med din mobil och appen berättar namnet och familjen som den tillhör. Shazam av typsnitt.

Ladda ner QR-kod WhatTheFont Utvecklare: MONOTYPE Pris: Gratis

100- Musixmatch

Musixmatch känner igen och visas på skärmen texterna till vilken låt som helst, både i din omgivning och på din smartphone. Det är ett slags Shazam av texterna som tidigare integrerades i Spotify, och nu är det gratis.

Ladda ner QR-kod Musixmatch - Music Player Lyrics Utvecklare: Musixmatch Pris: Gratis

Vad säger du? Vilka är dina favoritappar för Android?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found