Hur man kör Android-appar från din dators webbläsare - The Happy Android

Den perfekta fusionen, eller hur? Stabiliteten och kraften hos en stationär dator i kombination med det oändliga utbudet av mobilapplikationer som Android tillhandahåller. Det är vad den erbjuder ARC Welder, ett mycket användbart tillägg för webbläsaren Google Chrome.

Hur fungerar det?

Det första vi måste göra är att ladda ner och installera ARC Welder. Det är en gratis förlängning för Chrome, som vi kan ladda ner direkt från Google Web Store.

När tillägget har installerats visas ett varningsmeddelande som indikerar att vårt operativsystem inte är Chrome OS (såvida du inte är en användare av detta operativsystem, naturligtvis). Sedan måste vi klicka på "Väljaoch välj platsen där vi vill spara filerna som genereras genom användning av applikationen (Jag rekommenderar att du skapar en specifik mapp för sådan användning).

Vi måste bara klicka på "Lägg till i Chrome" för att installera ARC Welder i Chrome

När den här enkla konfigurationen är klar måste vi bara välj .apk-filen för appen vi vill köra på vår stationära dator.

.Apk-filerna är installationspaketen för Android-applikationer och kan vanligtvis laddas ner från applikationsutvecklarens egen webbplats. Om du inte hittar .apk-filen för den app du behöver kan du alltid ladda ner den från webbplatser som Uptodown.com, Apkmirror.com eller gör en liten sökning på Google.

När vi har laddat ner installationsfilen, klicka på "Lägg till din APK”Och välj filen som motsvarar appen vi vill installera. Om du ska installera flera appar rekommenderar jag att du skapar en expressmapp för dessa filer och lagrar dem alla på samma plats (lita på mig, du börjar med en app, sedan försöker du en annan, sedan en annan och i slut du befinner dig med ett väsen ganska trevligt).

Välj den app du vill köra och hur du vill att den ska visas på skärmen

Slutligen måste vi välja om vi vill visa appen i liggande format och vilken typ av enhet vi vill emulera (att välja mellan surfplatta, telefon, maximerad eller helskärm). Genom att klicka på "TEST" startar vi applikationen.

Så här ser Twitter och Angry Birds ut från mitt Windows 10-skrivbord

Det bör noteras att vissa appar inte fungerar korrekt i ARC Welder. I mitt fall har jag inte lyckats starta Spotify-appen eller Shazam, men resten (och det har varit några) fungerar perfekt och med total flyt.

Om du någonsin har drömt om att kunna använda en av dina favoritappar från din stationära dator, tveka inte och skaffa ARC Welder. Ganska upptäckt.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found