Mina 10 favorit-TV-program 2018 - The Happy Android

Den 1 januari delade jag min personliga lista runt dessa delar med de tio filmerna som jag gillade mest 2018, så det är mer eller mindre oundvikligt att jag kommer att slutföra cirkeln genom att också prata om den serie som jag har haft roligast de senaste 12 månaderna.

Även om jag har sett många andra serier under året, kommer jag i följande lista bara att ta hänsyn till de som har sett ljuset för första gången eller har premiär under 2018.

Min tio favoritserier 2018

  • Galning: Den här märkliga serien med Emma Stone och Jonah Hill i huvudrollen har varit årets största överraskning - åtminstone för mig. En resa in i schizofreni full av minnesvärda avsnitt och fantastiska föreställningar.
  • Glöd: Den andra säsongen av brottande tjejer fortsätter att upprätthålla den höga baren och kombinerar komedi med drama på ett mästerligt sätt. Estetiken och ljudspåret är bara bra.
  • Våghals: Den tredje och till synes sista säsongen av Daredevil är Matt Murdocks Swan Song. Årets bästa superhjältserie överlägset, delvis tack vare närvaron av den kyliga Vincent D'Onofrio.
  • Star trek upptäckt: Star Trek's återkomst till tv har orsakat mycket kontroverser bland fans. Även om det är sant att det hela har "militariserats" lite och lämnat ren utforskning till förmån för handling, är det en serie som hakar fast från början. Årets bästa specialeffekter.
  • Narcos: Narcos återvänder, den här gången för att berätta om äventyren hos den mexikanska narkoen Miguel Angel Felix Gallardo. Även om det bibehåller nivån från tidigare säsonger, är det sant att det är lite längre, och att de kunde ha klippt ett par avsnitt. Vi har åtminstone en oväntad bild av de som är markerade på näthinnan.

//www.youtube.com/watch?v=VBLcYJ7C4F0

  • Sjukfrånvaro (sjukanmärkning): En av de galnaste svarta komedierna jag har stött på på tv de senaste åren. Med Rupert Grint (Harry Potters rödhåriga vän) och Nick Frost, visar denna serie humoristiskt hur elak och självisk människor kan vara i vissa situationer.
  • Paquita Salas: Här har vi Paquita Salas igen under en andra säsong som bekräftar det vi alla redan föreställde oss: att det inte är en bluff, att det finns kvalitet här. För många årets bästa spanska serier.
  • Trailer Park pojkar: Efter en av huvudpersonernas sorgliga död kan den här 12: e säsongen vara den sista. Julian, Ricky och Bubbles fortsätter att göra sina saker i Sunnyvale, lika oförbättrade som någonsin, oavsett hur hårt de försöker undvika det. En humoristisk mockumentary på höjden av klassiker som The Office.
  • BlixtenMedan serien verkar fortsätta att försvinna fortsätter författarna att hitta sätt att utveckla nya spännande skurkar för The Flash. Denna förtjänst måste erkännas. Denna fjärde säsong, med DeVoe som den sista fienden att slå, han lyckas ta flyg för stora finalen. Naturligtvis är kärlekssekvenserna mellan Barry och Iris, tillsammans med en skohorn, redan pinsamma: de borde göra något åt ​​det om de inte vill att vi ska hata - ännu mer - ett sådant par med så lite kemi.
  • Bra tjejer: Den sista överraskningen i år har varit "Good Girls". En komedi som går halvvägs mellan "Desperate Housewives" och "Breaking Bad". Vissa mödrar som bor i en urbanisering i Detroit bestämmer sig för att råna en stormarknad och får av misstag en större byte än väntat.

Och vad säger du? Vad har varit din favoritserie 2018?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found