Haier U55H7000 i recension, 55 ”4K Ultra HD Smart TV

Många av er kommer att känna till varumärket Haier för dina diskmaskiner, tvättmaskiner eller andra apparater. Det är ett välkänt företag i Kina, vars grund går tillbaka till 1920, då de bara tillverkade kylskåp. Tider som länge är borta för en av världens ledande multinationella företag inom försäljning av hushållsapparater och luftkonditioneringsapparater -10,2% marknadsandel endast för produkter med vit etikett.

Analys av Haier U55H7000, en 55-tums 4K LED-TV och ett extremt valuta för pengarna

För närvarande satsar Haier också på andra typer av enheter för hemmet, till exempel denna Smart TV, The Haier U55H7000, en 55-tums smart-TV med 4K-uppspelning, med ett pris som ligger ljusår före andra enheter med liknande egenskaper. Ska vi ta en titt på det?

Display och layout

Haier U55H7000 har en skärm med D-LED-bakgrundsbelysning, med en resolution av 3840 x 2160 och ett bildförhållande på 16: 9. Den har en uppdateringsfrekvens på F2R 800 FULL RÖRELSE och en 178º betraktningsvinkel. Den har också en dynamisk kontrast på 12.000.000: 1 och en ljusstyrka (cd / m2) på 350.

Några riktigt bra specifikationer med vilka vi kan se innehåll i 4K –Som Netflix, till exempel, som förinstalleras som standard- antingen med filer som vi reproducerar via USB, till exempel videospel på PS4 Pro eller Xbox One X, eller någon TV-kanal som sänder med denna bildkvalitet ( i Spanien har vi testkanalen TVE 4K).

När det gäller designen är det inget att skriva hem om, men åtminstone är det konsekvent, det är enkelt att installera, och ja, det erbjuder ett stort antal portar tillgängliga för användaren.

Tekniska specifikationer

När det gäller resten av egenskaperna hos Haier U55H7000 sticker den framför allt ut Smart TV-funktion, vilket möjliggör installation av ett brett utbud av applikationer och streaming-innehållsplattformar

Hur kan det vara annorlunda, har det också WiFi-anslutning och mediaspelare med codec HEVC (H.265), tillsammans med följande allmänna egenskaper:

 • Gratis webbläsare.
 • Direkt åtkomst till YouTube.
 • HbbTV (ytterligare innehåll via internet).
 • DLNA och Smart Share-funktion.
 • DTS TruSurround HD-ljud.
 • Integrerad soundbar med 2 10W högtalare.
 • Dolby Digital och Surround-effekt.
 • Barnlås.
 • Hotellläge (klonbart via USB).
 • Uppspelning via USB och ljud / foto / video.
 • Energieffektivitetsklass A +.
 • Mått utan stativ (mm): 1248 x 86 x 730 (B * H * D).
 • Mått med stativ (mm): 1248 x 276 x 785 (B * H * D).
 • Nettovikt med bas: 14,5 kg.

Portar och anslutningar

När det gäller anslutning har den, förutom ovan nämnda WiFi 4 HDMI-ingångar –Om vi ​​har flera konsoler, en TV-box etc. det här är underbart-, 3 USB 2.0-portar, port Ethernet, inmatning för Scart, hörlursutgång och digital ljudutgång. Utan tvekan är portarna och anslutningarna till Haier TV en av dess höjdpunkter.

Pris och tillgänglighet

Denna TV Haier U55H7000 för närvarande prissatt till 469,00 euro på den spanska webbplatsen GearBest, cirka 546,06 dollar att ändra. En betydande rabatt på det officiella priset tack vare flash-erbjudandet som kommer att vara aktivt under de första dagarna i januari.

Sanningen är att vi står inför en TV som inte har något att avundas för andra TV-apparater av mycket mer kända märken men de kostar dubbelt eller mer. Kanske där det har offrats mest är i mål, vilket kanske inte är lika premium som i andra dyrare tv-apparater. Men i slutet av dagen, om det vi letar efter är bildkvalitet och ett brett utbud av portar och funktioner, det är lite mindre än anekdotisk punkt.

GearBest | Köp Haier U55H7000 TV

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found