Upptäck nya WhatsApp-grupper med den här appen för Android

Tillbaka i tiden för den spansktalande IRC-chatten och den mytiska Terra-chatten, kom många människor in i dessa snabbmeddelandeforum för att hitta personer med liknande smak. Det fanns alla slags chattar: naturälskare, techchattar, människor från din stad, motorentusiaster etc. Även om människor främst använde dem för att flirta! Vilka skurkar!

Idag är denna typ av plattform praktiskt taget utdöd - Chatroulette finns fortfarande kvar, men dess syfte är något helt annat - och de är inte längre lika populära som för 15 år sedan. Nu är det som är närmast den typen av chattar WhatsApp-grupper: vänner från jobbet, skolan, kollegorna, gruppen mammor och pappor från skolan - enligt vad jag har fått höra att denna typ av grupp är en riktig galenskap - och liknande. Men alla dessa grupper har en sak gemensamt: de är vanligtvis grupper av människor vi känner personligen.

WhatsApp-grupper: appen för att hitta och gå med i tematiska grupper av ditt intresse på WhatsApp

Om det vi vill är att träffa nya människor och prata om olika ämnen finns det flera appar för Android som låter oss komma åt tusentals WhatsApp-grupper och gå direkt.

De flesta är på engelska, men det ropas ”WhatsApp-grupper”(Med mer än 1 miljon nedladdningar, vilket innebär att det har ett stort antal användare) är det helt på spanska.

Ladda ner QR-kod WhatsApp Groups Developer: G.M.E. Pris: Gratis

Driften av appen är mycket enkel. Grupperna klassificeras efter teman, vilket hjälper mycket att underlätta sökningar. När vi väl har hittat en grupp som intresserar oss måste vi bara klicka på den och välja "Gå med på WhatsApp”.

Vår WhatsApp-app öppnas automatiskt och vi kan gå med i gruppen med en omedelbar inbjudan. Temat för grupper är mycket varierat: mat, humor, spel, politik och nyheter, relationer, köp och försäljning, konst och fotografi och många fler. Vissa grupper har få medlemmar, men andra har hundratals användare. Slutligen ger appen oss också möjlighet att skapa och publicera vår egen temagrupp.

"WhatsApp Groups" är en gratis applikation, men det kommer bara att låta oss gå med i 6 grupper per dag. Därifrån måste vi vänta i 24 timmar för att passera - eller betala ungefär en euro - för att kunna gå in i fler grupper.

Vi måste också komma ihåg att varje medlem kan se vårt telefonnummer och profilfoto genom att gå in i dessa grupper. Glöm inte det!

Andra appar för att hitta WhatsApp-grupper

Google Play har ett litet ekosystem av appar för att söka efter WhatsApp-grupper. Dessutom "WhatsApp-grupper"Vi har andra applikationer som"Vad är grupper"Eller"Grupper Gå med online för Whatsapp”. Även om de har något högre betyg är sanningen att de är på engelska och också har färre aktiva användare.

Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning Ladda ner QR-kodgrupp Gå med online - Grupplänk - 60000+ Nya grupper Utvecklare: Karma Info tech Pris: Gratis

I alla fall, om du gillar WhatsApp och vill prata om dina hobbyer eller träffa nya människor, här är ett gratis och enkelt alternativ att chatta från din mobil.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found