Suicide Squad: Hell to Pay (2018) - Recension utan spoilers - The Happy Android

De Självmordsgrupp Det var en praktiskt taget okänd grupp tills Warner bestämde sig för att satsa på dem på teatrar, redan 2016. Sedan dess har vi sett nya serier av serier, merchandise till cascoporro och alla slags försök att få truppen till och med i soppan. Den senaste animerade premiären av DC har gruppen av antihjältar som huvudperson. Kommer de att få den på oss den här gången?

Suicide Squad: Hell to Pay upprepar samma formel som vi sett vid tidigare tillfällen: Amanda waller hon rekryterar en grupp skurkar och tvingar dem under hot att arbeta för henne på ett mycket farligt uppdrag av tvivelaktig moral. Samma gamla historia, men den här gången, med nya tredje klassens skurkar, som manusförfattaren i tjänst inte kommer att tveka att eliminera på det grymaste sättet för att visa att vi står inför en väldigt cool och dålig antihjältefilm.

Och när vi talar om förmodligen dåliga karaktärer finns det Harley quinn, så stereotyp som någonsin och med den enkla humor som verkar göra alla galna. Men hej, inte allt är dåligt i den här filmen. Åtminstone den skådespelare som truppen måste möta är ganska intressant. Där har vi Professor Pyg av Grant Morrison, några redesign av Killer Frost Y Silver Banshee som inte är dåliga alls och till och med utseendet på Omvänd blixt Y Vandal Savage De lägger alltid lite salt till saken.

Spelfilmen är full av ganska roliga skämt, men många gånger slutar du bara skratta åt hur ynkliga de är. Det finns en scen i början av filmen där självmordsgruppen infiltrerar en manlig strippklubb, och en av karaktärerna säger bokstavligen ”Titta på biljardbollarna som han har”. Jag kunde inte låta bli att komma ihåg skämtet som ”Ursäkta mig, har biljardbollar hår? ”,” Nej ”,“ Vad menar du? Hej biljard! Kom hit och visa bollarna till den här damen!”.

Det visar sig att Destiny Doctor Han var strippa och de var tvungna att förhöra honom (?). Då ser vi också en närbild av en äggskrapa från en kille i sina boxershorts. Har du inte fått reda på att det här är en politiskt inkorrekt film? Jo det. Skrapa ägg.

Till slut hittar vi de typiska sveken och hämnden och hjältarna som arbetar som ett lag för att besegra fienden. Naturligtvis ströms allt detta med dödsfall så att det visar att saken är allvarlig. Sammantaget går varje animerad långfilm från DC till sin egen boll och det finns ingen form av kontinuitet, så gå till havs.

Kort sagt, en ganska rolig film att umgås, men lite annat. Inget att göra med andra mycket mer mogna och intressanta animationsproduktioner som “Batman: Year One”, “Batman: Return of the Dark Knight”Eller någon av Bruce Timms klassiska produktioner.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found